Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • seyrediyorum şimdi, oyunu bir de sizin açınızdan görmek çok değişik, ben hep yukardan baktım ya.

çok etkiliyor mu performansı yayın?
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Core i7 ve en az 12 GB Ram kesin lazım tek makineden hem oyun oynayayım hem yayın yapayım dersen. BF4 için tabi bu. Basit oyunlarda o kadar işlemci gücü gerekmeyebilir.
  • Ben bu adamı gördükten sonra bıraktım oynamayı. :)

• anlıyorum, bugün canlı yayın konusunda JackFrags'ın ilginç bir videosuna denk geldim.
    belki işine yarar diye paylaşıyorum, gerçi seyretmiş de olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Ocak 2015; 15:08:58 >

• Başarılar tv gibi düşünmen ayrıca güzel olmuş.
  • finallerden sonra bakacam
    Eğer işlemci gücün yeterli değilse ve ikinci bir makinen (laptop da olabilir videodaki gibi) varsa uygulanabilir ancak bu örnekte arada bir capture aleti kullanmak zorunda çünkü laptop tek başına işlemci gücünü karşılamaz encoding için. E sonuç olarak bu alete sahip olmak içinde para harcamak lazım :)

Alternatif olarak önerilmiş bi çözüm evet eğer bir capture card ın varsa olabilir.
  • youtube'da görünce dejavu görür gibi oldum, meğerse canlı yayındanmış bölüm.
  • Canlı yayından yine:

• Canlı yayında BF Hardline betasını denedik.

• özlettiniz kendinizi yahu.
  • Dünkü canlı yayından ;)

Dün canlı yayındaydık
  • evet, kaçırdım - şimdi yüklediklerini izliyorum.

son Golmud Demiryolları 2. Bölüm'de kullandığın yeni HUD ayarları nedir?
    o hafif turuncu HUD rengi ilgimi çekti de, yeşilden daha başarılı buluyorum özellikle tankta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Mart 2015; 9:39:19 >
  • Bize hep kazmalar denk geliyor, siz yine iyisiniz. :)

• Selamlar , Battlefield a gönül vermiş insanlar genellikle burda olduğu için sorumu burda sormak istiyorum ;

BF:H denedinizmi? Sizce oyalarmı BF5 e kadar şuan büyük bir FPS açlığı içersindeyim CSGO oynuyorum fakat pek tatmin etmiyor beni . Yorumlarınız benim için çok değerli şimdiden teşekkürler , keyifli oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.