Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bölüm yayında arkadaşlar ve sürpriz bir konuğumuz var

• Return of The Aresmar :)
  • özlemişiz
  • Eski videolarini tekrar izliyordum bugün gördüm yeni videoyu görünce sevindim return of king

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni video güzeldi hocam. :) Başka FPS oyun oynayacak mısınız? Co-op tarzı?
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Başka oyunlara da bakıyoruz henüz çok tat veren birşey bulamadık o yüzden BF4'le devam ediyoruz.

Esas sorun şu ki yoğunluktan dolayı zor zaman buluyoruz oynamaya :(
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Boşver abi BF yi filan. Diablo 3 oyna yarın yeni patch çıkacak

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Diablo bizi en fazla bir kaç hafta götürüyor. Sonra yine sıkılıp bırakıyoruz :)

BF ise aradan aylar geçse bile yine çekiyor içine ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Diablo bizi en fazla bir kaç hafta götürüyor. Sonra yine sıkılıp bırakıyoruz :)

BF ise aradan aylar geçse bile yine çekiyor içine ;)

Hardcore inferno aç bakalım sıkılıyormusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölüm yayında dostlar.

http://youtu.be/ZoRyxdERuOQ
  • Yeni harita ile yeni bölüm yayında dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 4 Eylül 2014; 10:13:43 >
  • LOST!

• Dün BFTURK sunucusunda başımıza gelen :)

O denemeyi yapan arkadaşlar umarım görürler
  • Abi sizi mirliva tv den gordum abone olcam

• Tren Dehşeti!!!

• Merhaba Aresmar,

Eklediğiniz tüm videolarınızı elimden geldiği kadar izlemeye gayret gösteriyorum emeğiniz için teşekkürler.

BF den hiç anlamayan ve daha öncede hiç oynamayan birisi olarak sizin videolarınızı izleye izleye oyunu öğrendim diyebilirim başlarda biraz zorlansakta biraz videolarınızdan birazda kendi ayarlamalarımızla oyunumuzu geliştirdik.

Ancak anlamadığım bir durumu size burada sormak istiyorum;

İki kez battlelogdan size arkadaşlık isteği göndermeme rağmen hepsinide geri çevirdiniz bunun nedenini açıklarmısınız ?

Videolarınızdan gördüğüm kadarıyla ekibinizin dışındada arkadaşlarınız var yani sadece listenizde ekip arkadaşlarınız bulunmuyor buda demek oluyor ki arkadaş kabul ediyorsunuz ancak buradan yazdım ki size arkadaşlık isteği göndermeyi düşünen diğer arkadaşlarımız boşuna zahmet etmesinler eğer ki artık her kim olursa olsun bundan sonra listeye arkadaş almıyorsanız nedeni ile birlikte belirtmenizi rica ediyorum.

Belki birlikte oynadığınız arkadaşlarınız kadar iyi bir oyuncu değilim ancak tek oynadığınız günlerde yada ekibinizde eksik olduğunda sizlere katılmak gerektiğinde repair yapıp gerektiğindede revive ile ekibinize elimden gelen takım oyununu sağlamaya çalışmak isterdim ancak anladığım kadarıyla videoları izlemeye devam etmem daha iyi olacak.

İyi oyunlar.

• Öncelikle size de merhaba, :D

Sizi Battlefield'a alıştırdıysam ne mutlu bana demek ki eğlendiniz izlerken ve siz de oynamak istediniz. Sevindim buna :)

Arkadaşlık isteği durumuna gelirsek bana çok soruluyor ben de her seferinde yanıtlamak için elimden geleni yapıyorum.

Origin'de arkadaş listesini kontrol etmek imkansız gibi bir şey, benim beraber oynadığım bir oyuncu grubum hali hazırda var. Kimseyi kırmak istemiyorum, özellikle yayın yapmaya başladığım zamanlarda her gelen isteği kabul ettim fakat burada açıklamak istemediğim bazı durumlar oluştu ve artık arkadaşlık isteklerini istisnalar olmadıkça kabul etmiyorum.

Başka bir konu da şu Origin'de mesela yakın arkadaşlarınızı yukarıya koyamıyor öne alamıyor ya da favori yapamıyorsunuz bu da çok büyük zorluklar yaratıyor düşünün ki Origin 100 kişiye kadar sanırım alıyor ve ben orada yakın arkadaş gurubumdan 3 kişiyi online olan 20-30 kişi arasından seçebileyim. Bu da ayrı bir mesele.

Bir diğer konu her gün onlarca istek gelebiliyor kimin kim olduğunu zaten ayırt etmem mümkün değil mecburen reddediyorum.

Hatta üzülerek söylemem gerek arkadaş listesinde geçen hafta bir ayıklama yapıp bir çok kişiyi çıkarmak zorunda da kaldım listeden. :/

Umarım anlayışla karşılarsınız neden bu şekilde davrandığımı.

Not: tekrar istek yollarsanız sizi hatırlayıp eklerim.

• Acıların takımı

• Bu sefer TDM denedik.

• aynen devam Barış, bu gidişle her gün bir video alabiliriz her halde.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.