Ala alala Farklı bişi bea civciv mı kesıcek onu :D ne çıktı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: heLLOpeRs
Ala alala Farklı bişi bea civciv mı kesıcek onu :D ne çıktı acaba
Alla alla ares gibi bir serverde boss event var ve fazla kalabalık yok e insanlar bıkmış artık herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: 4Ottoman
Alla alla ares gibi bir serverde boss event var ve fazla kalabalık yok e insanlar bıkmış artık herhalde
Alıntıları Göster
çok güzel bir event c de gecen hafta boss eventte volcanicler düştü.ama ex gitmiodu yatınca!yinede güzel çünkü bizde felankor cıkmamıstı!
quote:
Orijinalden alıntı: xD
çok güzel bir event c de gecen hafta boss eventte volcanicler düştü.ama ex gitmiodu yatınca!yinede güzel çünkü bizde felankor cıkmamıstı!
Alıntıları Göster
Boss eventlerde yatınca exp gitmez hiç bir zaman yada daha doğrusu ben hiç gittiğini görmedim
bizdede olsa şöle şeyler çeşke:(
quote:
Orijinalden alıntı: 4Ottoman
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Angelus
katılıyorum kardes
quote:
Orijinalden alıntı: Oppotun1st_
quote:
katılıyorum kardes
Alıntıları Göster
inşallah bizdede çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: Oppotun1st_
quote:
katılıyorum kardes
Alıntıları Göster
sabahin 4dunde fazla insan olmuyor ondan kalabalik deil
quote:
Orijinalden alıntı: adrianomurat
sabahin 4dunde fazla insan olmuyor ondan kalabalik deil
Alıntıları Göster
yaw sanirim bunu eslant yerine yanlislikla buraya yolamisler ben ilk defa bole bise goruom..böyle bişe olduğıunududa bilmiodum...acaba bunları görmek içiin maradonda mı beklemek lazım
yaw sanirim bunu eslant yerine yanlislikla buraya yolamisler ben ilk defa bole bise goruom..böyle bişe olduğıunududa bilmiodum...acaba bunları görmek içiin maradonda mı beklemek lazım