Şimdi Ara

Areste hala savaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonuç olarak sizinle aynı düşüncedeyim bu gm orcları büs bütün tutuyor.Resmen haksızlığa uğruyoruz.Bu gm lerinde görevden alınması lazım ama K2 network uyuyor daha doğrusu göz yumuyor.humanlar saldırsaydı allah bilir hemen biterdi savaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

Artık a1, a2, a3 tüm server'lerde savaş yapılıyor. Hiçbir server'in town'u güvenli değil.

Ben dün gece 3 savaşa katıldım. Onların üstün olduğu savaşta baskınlar yapıldı ve bizim town'a girdiler. Ama savaşı biz kazandığımızda tam town'u baskına gideceğiz kendi town'umuza tp olduk. Bu 2 kere başıma geldi.

GM orc'ları durdurmaya çalışmıyorki, onlarla beraber np kasıyor

Ben Human_Champion haricinde human GM görmedim. Gören var mı ?

+1

• quote:

Artık a1, a2, a3 tüm server'lerde savaş yapılıyor. Hiçbir server'in town'u güvenli değil.

Gerçekten mi?

Ama dünkü savaşta Beramus 1 yıkılırken 2 ve 3'te hiç bişey yoktu?
  • Vural dagıtırım bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Playboy
    quote:

Gerçekten mi?
    Ama dünkü savaşta Beramus 1 yıkılırken 2 ve 3'te hiç bişey yoktu?

Ben dün geceyi anlatayım.
    Oyuna girer girmez "savaş başladı" yazısını gördüm (a3). "Bir şans belki savaşa girerim" düşüncesiyle Runar Gate'e gittin ve savaşa girdim. Bu ilk savaşta insanlar daha fazla ölmesine rağmen 2 keeper'ı da insanlar kesmişti ve "savaşı kazanan el murad" yazısını gördüm. Orc'lar kendi bölgelerine tp oldular ve biz baskına başladık. Baskına gittik, orc'ların bölgesine girdik ve 10dk geçmeden savaş sona erdi. Bellua'ya bile gidemedik. Kendi Town'umuza tp olduk.

Savaş biter bitmez "Lunar Gate Open, War is Begun" yazısını gördüm ve tekrar savaşa gittim. 2. Savaşta çok üstündük (a3). Orc'ları ve 2 keeper'ı da kestik. Orc'lar kendi town'una tp oldular ve "baskına gidebilirsiniz" yazısı çıktı. Ben orc baskınına gitmek için tp kapısına giderken (yaklaşık 10dk sonra) "Savaş bitti" yazısını gördüm ve yine Town'daydım.

3.Savaşta Orc'lardan int3grity klanı gelmişti. Adamlar 70lvl. Human'ları dağıttılar. Haklarıyla galip geldiler. Runar savaşı sona erdi biz town'a tp olduk, adamlar baskına başladı. Ben maradon'a geçip reskill yaptım. Bizim town'a girdiğimde herkes yerdeydi. Daha sonra bizim Town'a 3 kere girip çıktıklarını ben kendi gözlerimle gördüm. Savaş neredeyse bu şekilde 2 saat sürdü. Bu baskın bizim galip geldiğimiz zamanki gibi 10dk'da bitmedi

Savaş bittikten hemen sonra yukarıdan a1'de savaş başladığı anonsu geçti. Ben a1'e geçerken dc oldum ve oyuna tekrar giremedim.

Olay budur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.