Bildirim
Areste hala savaş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BENDE ARALARINDAYIM -
Evet bende anlamış değilim... -
patch ta war olayını düzenlememişler onadan öle oldu heralde gerci bu gün el attılar sanırım umarımquote:
Orijinalden alıntı: batuhany
Evet bende anlamış değilim... -
işte GM ler bile karusları durdramaıoquote:
Orijinalden alıntı: OMeGaMan
patch ta war olayını düzenlememişler onadan öle oldu heralde gerci bu gün el attılar sanırım umarım
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Homo juridicus
işte GM ler bile karusları durdramaıo
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: expresci
KOPTUM YA
-
Bastırın ve koçlarım ve aramadık yer bırakmayın didik didik edin aresi aldığınız np ler yarasın tosunlarıma. Afferin be.quote:
Orijinalden alıntı: KanPaquote:
Orjinalden alıntı: expresci
KOPTUM YA
Alıntıları Göster
-
orcları gm ler bile durduramıyor haklısın kardeşquote:
Orijinalden alıntı: obirik
Bastırın ve koçlarım ve aramadık yer bırakmayın didik didik edin aresi aldığınız np ler yarasın tosunlarıma. Afferin be.
Alıntıları Göster -
bende anamadım..............quote:
Orijinalden alıntı: Leonidas_
orcları gm ler bile durduramıyor haklısın kardeş
Alıntıları Göster -
Ben areste değilim...daha dogrusu oyunu bıraktım... ama konusmalarınız dan banada ilginç geldi ne kadardır suruyorki savaş...?quote:
Orijinalden alıntı: Olgun Penguen
bende anamadım..............
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gskerem -- 4 Haziran 2006; 23:01:54 > -
abi geçende 6 saat sürdü kafayı yedi millet bilg. başındaquote:
Orijinalden alıntı: gskerem
Ben areste değilim...daha dogrusu oyunu bıraktım... ama konusmalarınız dan banada ilginç geldi ne kadardır suruyorki savaş...?
Alıntıları Göster -
sabah 8de savaş vardı 11e doğru bastılar 2 rest oldu hala bastılar bastılar artık bitti : )quote:
Orijinalden alıntı: zeuspower
abi geçende 6 saat sürdü kafayı yedi millet bilg. başında
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Olgun Penguen
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ___piS_heallerim___*
sen olympşa da oynuyon senin ne alakan var koptum ya :D
edit: ( mahalleden bi şeref. ) :D
-
YAW ARTIK HERKES KARUS OLUOO NİE BÖLE YAWW SONUNA KADAR İNSANINZ İNSAN KALACAZZZquote:
Orijinalden alıntı: BauglirXulquote:
Orjinalden alıntı: ___piS_heallerim___*
sen olympşa da oynuyon senin ne alakan var koptum ya :D
edit: ( mahalleden bi şeref. ) :D
Alıntıları Göster
-
Ya citten neydi o öyle adamlar lufersonu bıraktı el moradı aldılar.Neredeyse oyun kuralları olmasa bizi hikayede yapılanın tersi gibi humanları karusa süreceklerquote:
Orijinalden alıntı: Goldstein
YAW ARTIK HERKES KARUS OLUOO NİE BÖLE YAWW SONUNA KADAR İNSANINZ İNSAN KALACAZZZ
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gospodar
BENDE ARALARINDAYIMquote:
Orjinalden alıntı: Mongo
BENDE ARALARINDAYIM
Civcivlerden baya np kastım 84 tane civciv kestim vede kesicem
-
Yaşasın elmorad cumartesi saat 4 teki savaş 15 dk sürdü ve kazanan elmorad ama GM ler kapıyı açmadığı için basamadık ve 11 deki savaştada insanların novaları damage vurmuodu ama orclar çatır çutur nova koyuyodu GM ler olmasa orc lara acıyorum !!quote:
Orijinalden alıntı: iSTaNBuLMaqequote:
Orjinalden alıntı: Mongo
BENDE ARALARINDAYIM
Civcivlerden baya np kastım 84 tane civciv kestim vede kesicem
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: orpak
Yaşasın elmorad cumartesi saat 4 teki savaş 15 dk sürdü ve kazanan elmorad ama GM ler kapıyı açmadığı için basamadık ve 11 deki savaştada insanların novaları damage vurmuodu ama orclar çatır çutur nova koyuyodu GM ler olmasa orc lara acıyorum !!
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: orpak
Yaşasın elmorad cumartesi saat 4 teki savaş 15 dk sürdü ve kazanan elmorad ama GM ler kapıyı açmadığı için basamadık ve 11 deki savaştada insanların novaları damage vurmuodu ama orclar çatır çutur nova koyuyodu GM ler olmasa orc lara acıyorum !!
aynen koçum
-
Artık a1, a2, a3 tüm server'lerde savaş yapılıyor. Hiçbir server'in town'u güvenli değil.quote:
Orijinalden alıntı: undomielquote:
Orjinalden alıntı: orpak
aynen koçum
Alıntıları Göster
Ben dün gece 3 savaşa katıldım. Onların üstün olduğu savaşta baskınlar yapıldı ve bizim town'a girdiler. Ama savaşı biz kazandığımızda tam town'u baskına gideceğiz kendi town'umuza tp olduk. Bu 2 kere başıma geldi.
GM orc'ları durdurmaya çalışmıyorki, onlarla beraber np kasıyor
Ben Human_Champion haricinde human GM görmedim. Gören var mı ?
-
Arkadaşlar aresin gmi orkları tutuyor çünkü bende savaştaydım ama hala savaşı bitirmiyor yaaa
adamlar bastı kaç defa yattık ama gm hala bitirmiyor bi de ne yapıyor biliyonuz mu gitmiş kapının önünde doğduruyor yaaa en az 10 defa öldüm yaw bi çare ya
Benzer içerikler
- komik kullanıcı adları
- karakter isimleri
- anahtar görevi
- certificate of victory ne işe yarar
- str priest stat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X