Bildirim
Aresten alınık item. İSTANBUL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Sunucu
#Athena
Giriş
-
Eğer Halen Alıcıysan Ske yi satabilirim..Ulaşmak istersen Kayalican@hotmail.com Asya da olur avrupada fark etmes benim için -
pm attım -
Hala item arıyor musun? Arıyorsan birkaç gün içinde ayarlayabilirim.
Msn: item_alim_satim@hotmail.com -
ske lasım sadece dıgerlerını hallettım.. ske dısında prıest ıcın +8 shell set de alıcam -
Ciddi alıcı isen msn ekle, görüşelim. -
msn yerıne burdan pm ıle de anlasabılırz. gazıosmanpasa da oturuosunuz sanırsam bende avcılarda ortak bı locasyonda bulusup alısverıs gerceklestırılebılır. bu arada elınızde hangı ıtemler war ? +8 priest shell set (reb+5 )190 tl werebılırım -
Fiyattta anlaşılır. Benim elimde, konuda yazan itemler var. Ama oyunu bırakmak istiyorum onlarıda temin edebilirim ticaret ile. Pm attım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 16 Ekim 2009; 11:25:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X