Beyler arezde eski karuslar gücünü yitirdi artık insanlar güçleşti bence FastFingaz.LordMozart.Lord_Tyranus PaulHewson gibi güçlü karuslar insan oldu acaba hala karuslar mı güçlü insanlarımı
bunun cevabını azda olsa savaslar gosterio...
ama sabah savaşlarını hep karuslar gece 4 savaşlarınıda insanlar kazanıo ee nolcak
Açıkcası şu taraf daha iyi diyemeyiz ares için
la herkes insanlara dönmeye basladı artık insanlar daha güçlü ama 0000000 la f9 kendilerini bişey sanıo onlardan bişey olmaz heke zero Allah a küfür ettikten sonra gözümden düştü ben aresde ikarusları tutuom favorimde Nychris tabiki
rockclimber sen arezde oynuon demi mage deilmisin sen lvl kaç oldun ben logos16 tanıonmu turkmastersda
quote:
Orjinalden alıntı: dupus
rockclimber sen arezde oynuon demi mage deilmisin sen lvl kaç oldun ben logos16 tanıonmu turkmastersda
Evet oynuyordum !!! Ama banlandı o char şimdi rogue kasıyorum 62 olmak üzereyim tanışmış olduk
la herkes insanlara dönmeye basladı artık insanlar daha güçlü ama 0000000 la f9 kendilerini bişey sanıo onlardan bişey olmaz heke zero Allah a küfür ettikten sonra gözümden düştü ben aresde ikarusları tutuom favorimde Nychris tabiki
Kardeş Başlıına Bi Bakarmısın "Ares te Karuslar mı güçlü orklarmı" gece 12 de falan yazsan anlıcam da sabahın 2 sinde yazmışın bea
aresde, nation change olduktan sonra dengeler de bi bozulma oldu ve şimdilik hangi taraf iyi belli değil
ama CZ de humanların bariz üstünlüğü var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme