Şimdi Ara

Argent Dawn Rep Kasma yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tittle için argent dawn la rep kasmaya çalışıyorum ama işkence gibi Questlerin yarısının haritadaki yerlerini göstermiyor, trinket takıp topladığım taşlar desen çok az rep veriyor artık nerdeyse revered olduğum için mobların yarısı rep. de vermiyor delircem

İşin kısa yolunu bilen veya önerisi olan var mı ?

• Kaç levelsın bilmiyorum ama argent dawn trinketini takıp Stratholme ve School of Necromance zindanlarını yaparsan kısa sürede exalted olursun.

Batı ve Doğu Veba Diyarlarındaki questleri de yapmanı tavsiye ederim ama hepsi AD reputation ı vermez.
  • chapelde bir sürü çerçöp için quest var.. ahden kemik, savage frond(ot) ve dwarflardan düşen demir parçaları alıp 5 dkda rep kasabilirsin..
  • Quest e gerek yok strat farmla 2 günde olursun çok rahat, hem bakarsın baron atı da düşer gerçi pek bir espirisi kalmadı artık herkeste var.

Kolay gelsin.
  • AMADEUS deme öyle, Baron atı düşecek diye 20-25 kere strat yaptım bir hafta sonu Exalted etti beni o runlar. Ama baron atı düşmüyor, düşmüyor
  • Ne zaman denedin 25 run ı? Yaklaşık 1-1.5 sene oluyor atın drop unu yükseltti blizz.Daha önce denediysen düşmesi zordu haklısın ama drop yükseldikten sonra 40 run da falan kesin düşüyor,bende 30 küsürde düşmüştü.Ve o run lar toplamında yaklaşık 400-450 stack runcloth topluyorsun Ah da iyi para eder bu,pris diamond düşüyor 3-4 run da bir 400 gold da o eder,çerçöp derken nerden baksan 15-20k dan aşağı toparlamazsın.
  • Yok yakın zamanda 1 ay oldu olmadı. Sağlam Runecloth biriktirip sattım, iyi para etti gerçekten. Ama o kadar sıkıldım ki artık o 20-25 rundan sonra. İnsanlara ilk gidişte düşmüyor mu tilt oluyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sıkıcı haklısın,drekt baron a da gidemiyorsun bossları temizle zigguratlara gir vs. vs., uzun sürüyor yani (15 dakika yanlış anlaşılmasın),ben mage ile girmiştim 100 tane mobb toplayıp kesmek çok zevkli,zaten 5 dakika loot sürüyor.
  • Hehe evet. O 15 dakika bile gözünde büyüyor insanın bir süre sonra

Rekorum 8 dk gerçi. Artık rep ihtiyacım olmayıp, moblardan düşen lootları da sallamadığımdan, minibossları kesip hemen Barona koşuyorum. Sonra portal to Ebon Hold, rinse and repeat
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Quest e gerek yok strat farmla 2 günde olursun çok rahat, hem bakarsın baron atı da düşer gerçi pek bir espirisi kalmadı artık herkeste var.

Kolay gelsin.

Baron ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

chapelde bir sürü çerçöp için quest var.. ahden kemik, savage frond(ot) ve dwarflardan düşen demir parçaları alıp 5 dkda rep kasabilirsin..

Exalted olunca hala Naxxramas attunement questi veriyor içerdeki hatun Blizzard unutmuş mu naapmış

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar361

Baron ??

Stratholme son Bossu (Aynı zamanda şimdiki Naxxramas 4 horse-men den biri -Mograine yerine-) Barondan skeletal horse mountu düşme şansı var.
  • ben bir ara düzenli kesiyordum baronu.. ama uzun bir süre denememe ragmen malesef düşmedi..
    geçen strata loremaster için biriken görevleri yapmaya girdim görevler bitince hazır baronun odaya gelmisim keseyim dedim ve çürük at düştü
    size bir sey itiraf edeyim.. atı sadece ögrendim ve 1 kez bile binmedim
    swift zulian tiger düşmemiş neyleyim dandik undead atını

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

ben bir ara düzenli kesiyordum baronu.. ama uzun bir süre denememe ragmen malesef düşmedi..
    geçen strata loremaster için biriken görevleri yapmaya girdim görevler bitince hazır baronun odaya gelmisim keseyim dedim ve çürük at düştü
    size bir sey itiraf edeyim.. atı sadece ögrendim ve 1 kez bile binmedim
    swift zulian tiger düşmemiş neyleyim dandik undead atını

O zaman biraz canını sıkayım. Benim bir arkadaşa 50 kere ZGye gittikten sonra tek run'da hem Swift Zulian Tiger hem de Swift Razzashi Raptor düştü.

ZGnin kapanmasına 2 ay kalmış, bize de yürü ya kulum dese biri bu konuda hiç de fena olmaz

• Bu gazla akşam en az 2 karaktere Zg dönerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.