MERHABA arkadaşlar hüpermarketimizde kuullandıgım argox 204 os model ismindeki barkod yazıcım bilgisayarımıza format attıgımızdan beridir bi türlü bilgisayara taanımlanmıyor tanıtma cd m yok ama günlerdir internetten driverini arıyorumm bulduklartımda işe yaramıyor anlamadım gittti. bu arada aynı yazıcıyı baska i bilgisayarda tanıtmayi basardık nasıl oldu anlamadım ama bana xp işletim sistemi için driveri lazım cihazın acil
Bulamıyorsanız en basit çözüm olarak Windows 7 kurabilirsiniz. Driverleri otomatik tanıyor. Olmadı Ubuntu gibi linux tabanlı sistemleri de kullanmanız yararınıza olur
Quick Search yazan yerden 'Printer' seç. Sonra yanındaki kutudan modelini seç ve bekle. Sonra gelen sayfadaki DRIVERS yazan sekmeye tıkla ve sürücünü indir.
Bulamıyorsanız en basit çözüm olarak Windows 7 kurabilirsiniz. Driverleri otomatik tanıyor. Olmadı Ubuntu gibi linux tabanlı sistemleri de kullanmanız yararınıza olur
ARGOX gibi spesifik bir ürünün Windows7 HCL listesinde geçmesi çok zor. Termal yazıcı. Diğer yandan, marketlerdeki sistemler genelde belli bir OS ile çalışır. OS değiştirmesi imkansız olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyin.79
quote:
Orijinalden alıntı: Sciuridae
ARGOX gibi spesifik bir ürünün Windows7 HCL listesinde geçmesi çok zor. Termal yazıcı. Diğer yandan, marketlerdeki sistemler genelde belli bir OS ile çalışır. OS değiştirmesi imkansız olabilir.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam, böyle olduğunu pek düşünmemiştim.
*Windows 7 işletim sisteminde belirttiğim dosyayı direk kuramazsınız dosyayı çalıştırın ve kurulum işleminin sonunda hata verdikten sonra iptal butonuna tıklayın .
Çözüm: Bilgisayarınızın BAŞLAT bölümünden AYGITLAR VE YAZICILAR bölümüne gelin sol üst tarafta YAZICI EKLE bölümünü tıklayın Yerel yazıcı ekle kablo bağlantı türünüzü belirleyin(LPT ya da USB)
Disketi var, gözat bölümünü tıklayın C:\Dr200 Printer Driver\Win7\oemprint.inf bölümünde ki dosyayı gösterin, varsayılan yazıcı olarak seçin en son kısımda Kırmızı renki bir uyarı çıkacaktır, BU YAZICIYI YİNEDE YÜKLE bölümünü seçin ve bilgisayarınızı kapatıp açtıktan sonra kullanabilirsiniz. Not: Yazıcı kurulum işleminde kablolar takılı ve yazıcı açık olması gerekmektedir.
Konuyla ilgili kafanıza takılan bir sorun olursawww.bilkur.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.