Şimdi Ara

Arif Erdemin açıklamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Efsane dediğimiz adamların hallerine bak, vefasını şey yapsınlar onun, bunlara karşı mı vefa şimdi?

Resmen goygoyculuğunu ilan etmiş adam, tüm geçmişini saygısını adam 1 programda yıktı gitti.. Ne kadar içi boşmuş ne kadar arkadan vurma meraklısıymış öyle, çok ilginç.. Daha da çıkartmazlar inşallah rezil etmiş tüm programı

Neyse kimin ne kapasitede olduğu ortaya çıkıyor en azından, ileride yanlışlıkla yardımcı antrenör olma durumunu da engellemiştir bu talihsiz açıklamalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arif parasız mı kaldında şu programlara çıkıyorsun.
    Bırak nefret ettirme kendinden, biz seni hep iyi hatırlayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he Arif. Tamam iyi adamsın seni severiz de bu nedir yahu? Sen git de Henry'nin tükrükle balon yapmasını anlat millete, bu işler aşıyor seni.
  • Arif bu takımın sembolüdür

Arif Erdemin açıklamaları
  • Ha bir de şu açıklamalardan sonra Fatih Terim'e olan saygım arttı.Böyle futbol fukaralarıyla iyi kazanmış o gene o kadar kupayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Arif bu takımın sembolüdür

Arif Erdemin açıklamaları

BJK li Ali Ece'nin, FB li NTV de salladıklarını bizim taraftar ciddiye almış.

30 kere dedim şu NTVSpor u sadece FB yenildiğinde açın izleyin diye, ulan adamlar Arif e sallıyor yok böyle bi olay yaa

• Ne iğrenç bir üslupla konuşuyor bu adam ben utandım.

Trt sporda yorumcu olduğu sene moderatör güzel kalaylamıştı kahvede değiliz ekrandayız dercesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Ne iğrenç bir üslupla konuşuyor bu adam ben utandım.

Trt sporda yorumcu olduğu sene moderatör güzel kalaylamıştı kahvede değiliz ekrandayız dercesine

Videosu var mi kanki merak ettim

• Twitter'da bir yorum gördüm ve bence çok doğru; "Şu anki Burak falan da bu kafada işte sabaha kadar anlat Arif'e anlamaz."
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Ha bir de şu açıklamalardan sonra Fatih Terim'e olan saygım arttı.Böyle futbol fukaralarıyla iyi kazanmış o gene o kadar kupayı.

Neyin saygısı ? Fatih ve şakşakcıları ilk günden bu güne kadar hala Sneijder'î eleştiriyor. Fatih Sneijder'i istemedi Kaka dedi daha sonra Sneijder gelip Fatih'in ağzının payını veripo egosunu zedelediği günden beri Hamza'sından tut "vefa" diye zırvalayıp her zaman yazılı ve görsel basında ekmek yediği Galatasaray'ın kuyusunu kazan bu tek hücreli eski futbolcular hala yalan yanlış şeyler konuşuyor. Kazandıkları saygıyı sevgiyi çok güzel tüketiyorlar, para uğruna ekranlarda Galatasaray'ı haksız şekilde eleştiriyorlar. Topunun Allah belasını versin.

• Eğitimsiz,içi boş zırcahlinin biri. Zaten zeka ve eğitim seviyesi düştükçe çoğu zaman böyle hareketler ortaya çıkıyor,sesi yükseltme el kol yapma,ayaga kalkma. Maymunlardada böyle yemek anlaşmazlığı çıksın hemen birbirlerine bağırıp kolları havada çığlıklar atmaya başlarlar.

• Düzenle butonu yok maalesef söyle koyayim bunuda.

• Düzenle butonu olmamasını kınıyorum nede olsa kınamak bizim en güçlü silahimiz. Şuda son olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Ha bir de şu açıklamalardan sonra Fatih Terim'e olan saygım arttı.Böyle futbol fukaralarıyla iyi kazanmış o gene o kadar kupayı.

Neyin saygısı ? Fatih ve şakşakcıları ilk günden bu güne kadar hala Sneijder'î eleştiriyor. Fatih Sneijder'i istemedi Kaka dedi daha sonra Sneijder gelip Fatih'in ağzının payını veripo egosunu zedelediği günden beri Hamza'sından tut "vefa" diye zırvalayıp her zaman yazılı ve görsel basında ekmek yediği Galatasaray'ın kuyusunu kazan bu tek hücreli eski futbolcular hala yalan yanlış şeyler konuşuyor. Kazandıkları saygıyı sevgiyi çok güzel tüketiyorlar, para uğruna ekranlarda Galatasaray'ı haksız şekilde eleştiriyorlar. Topunun Allah belasını versin.

Gerçekten futbola böyle bakıyorlarsa bu adamlar, evet Terim büyük iş başarmış demektir, hakkını vermek lazım o konuda. Gel gelelim o ve saz arkadaşlarının hep bir ağızdan aynı şeyleri saçmalamaları ise başka bir konu. Neyse zaten Tüpçünün yanına gittiği gün Terim bitmişti benim için. Ne hali varsa görsün o ve uşakları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

Düzenle butonu olmamasını kınıyorum nede olsa kınamak bizim en güçlü silahimiz. Şuda son olsun

• quote:

Eğitimsiz,içi boş zırcahlinin biri. Zaten zeka ve eğitim seviyesi düştükçe çoğu zaman böyle hareketler ortaya çıkıyor,sesi yükseltme el kol yapma,ayaga kalkma. Maymunlardada böyle yemek anlaşmazlığı çıksın hemen birbirlerine bağırıp kolları havada çığlıklar atmaya başlarlar.

izlerken ben utandım ya ekrana bakamadım yemin ederim. dün de aynı şekilde.

arif sanırım beyaz futbola alsınlar beni diye uğraşıyor.

• O da bir yerli sevici.Anca bağırdı programda .Prandelli ile Preira yı arayamayan bir adam. Benfica potu da youtube düşmelik.Bu adam zamanında td lik yaptı düşünün ülkenin halini futbolun geleceği noktayı
  • Arif Erdem: Benfica'yı Benfica'da yenmedin mi?
    Ali Ece: Maç Lizbon'daydı.

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Beyaz futbolda olmaz dalar ahmet cakar bu adama,oradaki bağrışma tamamen troll. Bu cahillikten yapıyor orada ki kasıtlı troll ve mal ayrımını iyi yapmak lazım rasim ozan gerçekten trollüyor,arif hanzolugundan boyle davranıyor.

• quote:

Beyaz futbolda olmaz dalar ahmet cakar bu adama,oradaki bağrışma tamamen troll. Bu cahillikten yapıyor orada ki kasıtlı troll ve mal ayrımını iyi yapmak lazım rasim ozan gerçekten trollüyor,arif hanzolugundan boyle davranıyor.

aslında doğru söylüyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.