Şimdi Ara

Arif Erdemin açıklamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ntv Spordaydı maçtan sonra . İzleyen oldu mu hiç ? Sneijdere salladı durmadan . Ali Ece ağzının payını verdi ama

• Bizim milletteki yabancı düşmanlığı nedir böyle anlayamıyorum. Takımda laf edilecek en son 1 2 oyuncundan birisine laf söylüyorlar sırf yabancı diye. Sneijder Chedjou Muslera yı çıkar bırak şligini ligde düşmemeye oynar.
  • arif'e şimdi bir şeyler yazarım da 3.kişiye hakaretten anında 4 gün verir bu yönetim. höt desek 3.kişiye hakaret oluyor. ben bu forum kadar 3.kişileri düşünen forum görmedim hatta 4 ve 5.kişiler kim acaba merak ediyorum. dedemin dedesine sövsem soy ağacı kanunlarını ihlal etmiş olurum neyse arif baya iticiydi. bir daha hiç bir programa çıkmamalı bu kadar cahil yorumcu görmedim. bak cahil dedik acaba 6222 yi ihlal ettik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

arif'e şimdi bir şeyler yazarım da 3.kişiye hakaretten anında 4 gün verir bu yönetim. höt desek 3.kişiye hakaret oluyor. ben bu forum kadar 3.kişileri düşünen forum görmedim hatta 4 ve 5.kişiler kim acaba merak ediyorum. dedemin dedesine sövsem soy ağacı kanunlarını ihlal etmiş olurum neyse arif baya iticiydi. bir daha hiç bir programa çıkmamalı bu kadar cahil yorumcu görmedim. bak cahil dedik acaba 6222 yi ihlal ettik mi?

Büyük ihtimal çağırmazlar bidaha zaten
  • Yanındaki 3 kişi bunu programa çağıranın.
    ... diye içinden geçirmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beni bile çıldırttı ali ece bide ordaki bi hoca var çok bilgili önder özen gibi biri çok iyi futbol bilgisi var adam saygısından bişe diyemedi saçma sapan konuştu durdu
  • Hamza'nın yakın arkadaşı, ikisi de futboldan anlamıyor. Futbolcu olmaları umurumda değil, futbolun teknik taktik kısmından gram anlamıyor bunlar. Eskiden Hagi'nin arkasından da sallamıştır bunlar, eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resmen programın içine etti.

Diğer konuşmacılara saygı,
    Elle tutulur bir bilgi birikimi,
    Eldeki verileri işleyip yorumlayabilecek zeka seviyesi,
    Tarafsızlık
    Düzgün bir üslup
    Düzgün bir anlatım kabiliyeti

Bu adamda yukarıdakilerin hiçbiri yok.

Sürekli Ali Ece'nin ve Reha Kapsal'ın sözünü kesip anlatmak istedikleri şeyleri berbat ederek laflara girdi, bağıra çağıra saçma sapan bir üslupla konuştu. Ne anlatmak istediği bile belli olmadı çoğu zaman, lafı A'dan aldı Z'de bitirdi, saçma sapan savlarla saçma sapan çıkarımlarını desteklemeye çalıştı vesaire vesaire liste uzar gider. Ali Ece ve Reha Kapsal da efendiliklerinden bir şey demediler Arif Erdem'e, iyi sabrettiler zira çok saygısız bir tavrı vardı Arif Erdem'in. Onun yüzünden Ece ve Kapsal'ın da anlatmak istedikleri anlaşılamadı, boş saçma sapan bir program çıktı ortaya.

Sırf iyi futbolcuydu diye neden bu ve bunun gibi adamlara yorumculuk yaptırıyorlar hiç anlamıyorum.

Çıkmasın televizyona, konuşmasın artık sağda solda mümkünse.

• abdullah avcı gittikten sonra istanbul büyük şehir belediyeyi buna vermişlerdi küme düşmüştü fazla takılmayın

ama çok sinir bozucu bir tarzı vardı bu tarzıyla en fazla beyaz tv de ki yorumcu ümit özat olur başka da bir halt olmaz bir daha da ntvspor'un kapısından sokmazlar bunu
  • NTVspor un gazına gelip de Arif e sallayanlara da yazıklar olsun. Yeni nesil hiç bi şeyi haketmiyor, zaten daha da o günleri göremeyeceksiniz.
  • Klasik Galatasaray taraftarları yine gelmiÅŸ ve doÄŸruları çatır çatır konuÅŸan efsane takımın en önemli oyuncularından Arif Erdem'e sallamış.

Yazık gerçekten.

Bu taraftar kadar vefasız başka takım taraftarı yok.

Ne demişler "Galatasaray'da hiçbir başarı ve iyilik cezasız kalmaz."

• Arif erdem ntvsporda kendini yere attı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vefa diyenin ağzına kürekle vurmak lazım bundan sonra, ne kadar boka battıysak hep bu vefa bir semt adıymış diyen tıfıllar yüzünden. Vefa mefa yok başaralıysan, iyiysen kalırsın yok torpille kalayım ya eaki günler ne güzeldi dersen ahanda kapı orada git evinde yad et eski güzel günlerini. Tarihteki başarılarla gelmeyin bana gelecekteki başarı hedeflerinizle gelin!

• Arif olmasa uefayi alir miydiniz hey yavrum hey

• Dün Ali Ece ve kırmızı kazaklı adam bu cahil ile iyi dalga geçti bu cahile göre herkes koşacak kafası kesilmiş tavuk gibi sneijder de top kapacak her yere koşacak sonra 5 adamı geçip gol atacak ben anlamıyorum Hagi gibi bi adam ile top oynamış bu adam nasıl bu kadar cahil olabilir adam için futbolun tek mantığı koş koş koş koş

• Devamlı ntvspor seyrederim. Çok sevdiğimden değil ama öyle alışkanlık işte. Programlarda genelde bir üslup tavır vardır. düzgün sohbetler edilir. sözler kesilmez. ama dün ntvspor açtığımda beyaz futbol var falan sandım. ntvspor bin pişman olmuştur çağırdığına. Beyaz tvde sanmış kendini resmen arif. içine etti programın.
  • adam takmış sneijdere. çok garip ve saçma. sneijder resmen bi tarafını yırtıyor. defansa geliyor top almaya çalışıyor top yapmaya çalışıyor. rakibi kovalıyor vs. vs.

ali ece baya karşılık verdi ama arif bi türlü anlamak istemedi yada anlamadı.

topu önde tutmalı sneijder diyo. pas yapmalı rakibi kırmak için diyo da. takımda 1 tane sneijder var. 3 tane olsa anlarımda. adam ne yapsın kendi pas verip kendimi alsın. ali ece ve ordaki 3 kişi daha topu ileri götüremiyorki gs sneijder orda top tutsun top yapsın diyor yok anlamıyor hala pas yap ki orda kalsın top diyor. töbe yarabbim çok komikti dün gece arif. neden böyle anlamadım. elimizde 1 tek adam var zaten maç değiştirebilecek o adamda canla başla bişeyler yapmaya çalışıyor. ama takım fıs.

ali ece dediki acayip kariyerli sneijder koşuyor mücadele ediyor bişeyler yapmak istiyor ama acayip kariyeri olmayan adamlar hiç bişey yapmıyor. jem karacan ile bileli söyledi yanlış hatırlamıyorsam isim olarak. çok ta haklı.

biz böyle oynadığımız zaman sıradan bi türk takımıda bizi zorluyor kaldıki a.madrid resmen üstümüze çöktü dün. adamlar utanmasa ceza sahamızın içinde oyneyacaklar sürekli. arif diyoki hala sneijder pas yapsın takımı ileri çıkarığ topu orda tutsun. hee oldu canım

• quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

Devamlı ntvspor seyrederim. Çok sevdiğimden değil ama öyle alışkanlık işte. Programlarda genelde bir üslup tavır vardır. düzgün sohbetler edilir. sözler kesilmez. ama dün ntvspor açtığımda beyaz futbol var falan sandım. ntvspor bin pişman olmuştur çağırdığına. Beyaz tvde sanmış kendini resmen arif. içine etti programın.

Aynen öyle bende de sürekli açık oluyor ntvspor . Pişman olmuşlardır heralde çağırdıklarına
  • Bu takımın kötü olmasında Melonun gitmesinin hiçbir alakası yok dedi orda kapattım kanalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.