Şimdi Ara

Kaynak : fAnatik Burak Yılmaz: 'Salağa Yatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Sarı Kırmızılı futbolcunun kendisinin içinde yer almadığı bir pozisyon sonrasında direkt kırmızı kartla oyundan atılması herkesi şaşırtmıştı. Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre;Serdar Özkan’ın Melo’ya yaptığı hareket sonrasında oyundan atılan Burak’ın yan hakeme giderek, “Gördün Melo’ya kafa attığını. Orta hakeme söyle. Salağa yatma” dediği öğrenildi.

Serdar Özkan’a 3 maç ceza

Soyunma odasında isyan eden Burak, “Bıktım artık bunlardan. Her deplasmanda küfür yiyorum. Yan hakeme küfür etmedim. Kırmızı gördüm, açıklama dahi yapılmadı” dedi. Öte yandan PFDK, Serdar Özkan’a 3 maçtan men cezası verdi.

• Bu dogruysa niye direk kirmizi kardesim? Tamam hakeme ne yapicagini soylememesi lazim ama 2. Saridan kirmizida olabilirdi yada hakem biraz alttan alip duymamazliktan gelip kartta gostermeyebilirdi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

Bu dogruysa niye direk kirmizi kardesim? Tamam hakeme ne yapicagini soylememesi lazim ama 2. Saridan kirmizida olabilirdi yada hakem biraz alttan alip duymamazliktan gelip kartta gostermeyebilirdi..

burağın kartı yoktu

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=128411
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

quote:

Bu dogruysa niye direk kirmizi kardesim? Tamam hakeme ne yapicagini soylememesi lazim ama 2. Saridan kirmizida olabilirdi yada hakem biraz alttan alip duymamazliktan gelip kartta gostermeyebilirdi..

burağın kartı yoktu

Vardı hocam eminim bende

• Galatasaraylı futbolcunun, deplasmanda rakip taraftarların saldırılarından bıktığını, yurt dışına gitmek istediğini söylediği öğrenildi.

Galatasaray'ın, Elazığ deplasmanında kırmızı kartla oyun dışı kalan ve eleştiri alan Burak Yılmaz isyan etti.

Sarı-kırmızılı golcünün, arkadaşlarına kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini söylediği ve "Özellikle deplasman maçlarında taraftarların sözlü saldırılarına uğruyorum. Bıktım" dediği öğrenildi.

Burak Yılmaz'ın, "Yardımcı hakeme küfür etmedim. Neden atıldığımı bilmiyorum. Artık tüm saldırılardan bıktım. Avrupa'ya gideceğim" ifadelerini kullandığı bildirildi. Golcü oyuncuyu, Selçcuk'un sakinleştirmek için büyük çaba sarfettiği de vurgulandı.

Burak, bu kart nedeniyle pazar günkü Gaziantep maçında forma giyemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

quote:

burağın kartı yoktu

Vardı hocam eminim bende

o kartı aydına göstermiş ama oyundan çıktığı için kurallar gereği kaptana sarıyı söylemiş.

• Captor. kullanıcısına yanıt
    O kart Aydın'a gösterildi,Aydın sahada olmadığı için kaptan olan Burak'a gösterilmiş oldu.Yanlışım varsa düzeltin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Hoca Boşanma Videosu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lan demedigi halde kirmizi kart alan Caner varken bu cok normal

• quote:

quote:

quote:

burağın kartı yoktu

Vardı hocam eminim bende

70 kusurde sari gordu @El Macho

• quote:

quote:

quote:

quote:

burağın kartı yoktu

Vardı hocam eminim bende

o kartı aydına göstermiş ama oyundan çıktığı için kurallar gereği kaptana sarıyı söylemiş.

Ben maçın başını kaçırdım 60'tan itibaren falan izledim Burak sarı kart gördü gibi hatırlıyorum. Belki de yanlış hatırlıyorumdur

• hakeme salak demek cezalandırılmalı, sarı olur kırmızı olur onu bilmem kural kitabına bakmadım.
    hakemin yanında küfür edip atılmayan oyuncular varken burak haklı olabilir.
  • kakakola kullanıcısına yanıt
    Caner haklı kırmızı gördü diyen mi var. Caner in durumunun haksız ve yanlış olduğunu zaten herkes söylüyor. Iyi bari sırf caner in yanlış kartı yüzünden her maç yanlış kartlar havada uçuşsun. Bu mudur yani doğrusu ve olması gereken.

• kakakola kullanıcısına yanıt
    emre zamanin her mac kufur ediyordu. ozaman da dedinmi hakeme kufrun cezasi olmali diye.

• can_gsl_142 kullanıcısına yanıt
    Emreyi karıştırma.

Emre mslmn bi kere taammı .s .s .s
  • Caner v2.0
  • Burak çok yanlış yaptı. Gidecekti Avrupaya burada bizdeyken Arda ya sallayan insanların şimdi Arda çok büyük adam keşke bizde oynasa dediği gibi Burak a da diyeceklerdi. Kalarak kendini bitirdi.
  • Bence de avrupaya gitsin. top kontrolu yapamayan adami hangi avrupa takimi alir bilmem ama

• quote:

Bu neyin kasfası böyle ? Hem hakemler adaletli olsun diyorsunuz, hem de hakem biraz alttan alıp duymamazlıktan gelseydi diyorsunuz
  • Şimdide hakem seni aldattı Burak, kızmana gerek yok!
  • burak premier lig e felan 1seneliğine kiralık gönderilmeli ondan sonra gs daha faydalı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.