Şimdi Ara

Cenk Hoca Boşanma Videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cenk Hoca Boşanma VideosuCenk Hoca Fitness Familyyoutube
    Bu gün boşanıyorum ve %80 kadınların boşanma başvuruların nedeni
    https://www.youtube.com/watch?v=4ycPtA7aEcE&feature=youtu.be

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cenk Hoca Boşanması Tartışması

Ünlü ilişki terapisti ve yazar Cenk Hoca'nın boşandığı iddiası, sosyal medyada gündem oldu. İddialar, Hoca'nın eşi Songül Hoca'nın sosyal medya hesaplarından yaptığı bazı paylaşımlara dayanıyor.

Paylaşımlarında Songül Hoca, Cenk Hoca ile evliliğinin sona erdiğini ve ayrı yaşadıklarını duyurdu. Ancak çiftin resmi bir açıklama ya da boşanma davası haberi henüz bulunmuyor.

Cenk Hoca'nın takipçileri, bu iddialar karşısında şaşkınlıklarını dile getirirken, bazıları ise iddiaların asılsız olabileceğini öne sürdü. Çiftin evliliklerinde sorunlar yaşadıkları yönünde daha önce de bazı söylentiler ortaya atılmıştı.

Son olarak, Cenk Hoca'nın boşanma iddiasının doğruluğu henüz netlik kazanmadı. Çiftin resmi bir açıklama yapmasını bekleniyor. Ancak bu iddialar, Cenk Hoca ve eşi Songül Hoca'nın özel hayatına yönelik yoğun bir ilgi ve tartışma yarattı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Boş insanların idolü.

• Laik daha doğrusu seküler yaşamlar

Din insan hayatından çıktı mı aile diye bir şey kalmaz çünkü aile olmanın hiçbir anlamı kalmaz

Bilge adam reisin bu meseleyle ilgili videosu var dedigi cogu şeye katılıyorum hatta ekleyeyim

Cenk hoca aile tipi bir adam değil zaten 2 tip insan var 1 takilmalik yasayanlar 2 aile olacaklar 2.tip insan ulkemizde giderek azalıyor sahsen cevremde bu potansiyeli gördüğüm 1 tane kız var kalanlar boşunda boşu alirsan evine 1 bardak süt icin 5 tane dana koymus gibi olursun azıcık cinsel zevk için 15 20dk icin bütün hayatini batirirsin

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

4 eş alarak mı aile olunuyor?

• Ne alaka omg? Türkler ne zaman 4 eş almış?
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Türklük bir din değildir.

Bence bol bol kitap okuyun.

• Bence sen bol bol kitap oku dostum Türk aile yapisindan bahsediyorum 4 kadin falan sacmaliyorsun uzak dur benden laftan anlamayan insanlarla bari forumda ugrasmayayim
  • Hayır 'din' yazmışsın.

Yazdığından haberin yok daha.

Cenk Hoca Boşanma Videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 25 Haziran 2023; 0:48:12 >
  • cenk hoca mağara adamıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.