Şimdi Ara

Ömer Üründül istifa ! TRT'de maç izleme eziyeti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar berbat bir yorumcudur hem anlatan hem yorumlayan ! Bıktırdılar artık son 20 dakika sesi kapattım öyle izledim ! Yeter ya TRT'de yayınlanmasın vallahi şu maçlar !

• maçı anlatan daha felaketti. yaw insan galatasaraylı olduğunu bu kadar belli etmez ki be kardeşim

en iyi spiker : ERCAN TANER
    en iyi yorumcu : RIDVAN DİLMEN
  • Sizde .. buldunuz kılını arıyonuz arkadaş. Bedavaya maç izliyoruz işte kim takar Ömer'i.
  • Bence spiker gayet iyiydi .
  • İlker Yasin den iyidir
  • Aynen katılıyorum.Hele ki spiker yokmu gerçekten izlerken sinir etti.Galatasaraylıyım diye bağrıyodu resmen.Antalyaspora Ankaraspor diyo bide ikide bir.Rezalletti..
  • fenerden başkasını övmüyor bu adam :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakikaten benim de dikkatimi çekti, Antalyaspor yerine Ankaragücü diyip durmasını geçtim, maçı başından sonuna kadar Galatasaray bir avrupa takımına karşı oynuyormuş edasında büyük bir gazla anlattı. Antalyaspor da Türkiye Kupası maçlarından birini hakederek kazanıp ilerleme hakkına sahip değil mi acaba veya sadece 4 büyükler mi hakedebilir bu kupayı?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anılcan Aydın

Aynen katılıyorum.Hele ki spiker yokmu gerçekten izlerken sinir etti.Galatasaraylıyım diye bağrıyodu resmen.Antalyaspora Ankaraspor diyo bide ikide bir.Rezalletti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Anılcan Aydın

Aynen katılıyorum.Hele ki spiker yokmu gerçekten izlerken sinir etti.Galatasaraylıyım diye bağrıyodu resmen.Antalyaspora Ankaraspor diyo bide ikide bir.Rezalletti..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_reis

maçı anlatan daha felaketti. yaw insan galatasaraylı olduğunu bu kadar belli etmez ki be kardeşim

en iyi spiker : ERCAN TANER
    en iyi yorumcu : RIDVAN DİLMEN

Katılmamak elde değil.Seyrederken bende sinir oldum.Ne olursa olsun tarafsızlığın bozulmaması gerekir.Sırf Galatasaray daha büyük bir camia ve daha çok taraftara sahip diye (reytign uğruna) böyle birşey yapılmış olabiliceğini düşünüyorum.TRT bunu yapıyorsa diğer yayıncı kuruluşlar ne yapsın.Lig tv'nin en azından bu konuda değerinin bilinmesi gerektiği kanaatindeyim.

• +1
  • Okay Karacan Beşiktaşlıdır. Tarafsızlığını koruyamadığını ben de düşündüm maç içinde yer yer ama İlker Yasin'in anlatımından kat be kat iyi olduğu kesin. En azından anlatımını heyecanı düşürmeden gerçekleştiriyor.
  • Türkiyede spor adamı yok iki kişi hariçinde

Mehmet demirkol ve Şeytan
  • Ne diyor maç sonunda ömer üründül? "Antalyaspor'u da tebrik etmek lazım bir sürü sakatları fln vardı"(izleyenler bilir bir kaç kere söyledi aynı lafı). Galatasaray'ın hiç sakatı yoktu, tam kadro çıktı sahaya ondan hiç lafı geçmedi galiba. Her neyse bu konu aracılığıyla da 90+ da kendini yere atıp, kenara sedyeyle geldikten sonra hemen sedyeden inip maça girme izni isteyen Antalyaspor'lu futbolcuya sevgilerimi yolluyorum, o sedyeyi eve götür sen anladın...

Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverscreen -- 10 Şubat 2010; 22:28:30 >
  • Maç gs-Antalya maçı değil resmen Türkiye-Antalyaspor maçı gibi anlatıldı..
  • caner gol attığında şaşırdım milli maç sanki
  • gs li ve fb li spikerler cok acıkca belli ediyorlar hangi takımları tuttugunu tartısma programında degilsin spikerlik yapıyorsun orda takım tutamazsın artık
  • Gollerin hepsini kaçırdım da Antalya'nın son dakikalarda karşı karşıya yakaladığı %100'lük pozisyonda da sanki hiç bir şey olmamış gibi sakin ve gol gelecek diye tırsmış bi şekilde anlatması da ilginçti.
  • Maçi arkadaşlarla izledik.. Bunu hepimiz farketti zatende benim dikkatimi çeken Adam sanki at yarişi anlatir gibi maç anlatti.. Sanal heyecan yaratmak için kendini parçaladi..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.