Türkçede çok eksiğim yok ama yine de sıfırdan alayım diyorum. Ya benim hocam kadir gümüş hoca ile gideceğim ya da rüştü hocanın yeni kampını kitabıyla birlikte götüreceğim. Hangisini seçeyim |
Bildirim
Türkçede çok eksiğim yok ama yine de sıfırdan alayım diyorum. Ya benim hocam kadir gümüş hoca ile gideceğim ya da rüştü hocanın yeni kampını kitabıyla birlikte götüreceğim. Hangisini seçeyim |
rüştü |
tersine düştü. |
Hocam bence Kadir Gümüş Rüştü'den birkaç gömlek üstün. Sadece video süreleri biraz uzun. Ama pişman olacağınızı sanmam. Ben izleyip 1 kitaptan çözdükten sonra kolay kolay soru kaçırmadım denemelerde dil bilgisinden. Yani yeterli vaktiniz varsa Kadir Gümüş derim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubelik11 -- 7 Temmuz 2023; 11:29:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alsın yapabileceği en iyi karar. |
Olum daha 11 ay var git adam gibi öğren. |
Ben de 39-1 bekliyorum bu sene hocam |
bayağı var hem de |
Dediğiniz gibi yapiyorum hocam. Gereksiz acele ediyorum bitsin aytye başlayim diye... |
Hocam zaten 35 net civarındayım ama kusursuz olsun istiyorum. Kararsız kaldım hangisini izlesem bilemiyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 9 Temmuz 2023; 16:10:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |