|
Bildirim
23 yılda TRT'den öyle bir soğuttular ki ağızları ile kuş tutsalar izlemeyecek milyonlar var. Alabileceği halde TOGG almayacak milyonlar olduğu gibi.
|
Önyargılı başladım izlemeye ve baya kaliteli bir yapım olmuş, her bölümün sonunda farklı farklı şarkılar çalınması hoşuma gitti.. Tavsiye ederim.
|
İlk başta hayvan gibi övülürken izlemedim sonra çakma solcu tayfa diziyi bi anda hükümet dizisi diyerek kötülediğini görünce anında açtım izledim ve beklediğim gibi çok güzel bir dizi çıktı. Ben hayatımda hiç akpye oy vermedim diziyide sırf trt yaptığı için kaçaktan izledim 10 lira bile vermezdim ama eğer bir solcu bir şeyi durduk yere kötülüyorsa o şey mükemmeldir param olsa direkt TOGG bile alırım mesela kötü çıkma ihtimali yok :D
|
Kore dizisinden çalmışlar.
|
Dizinin talihsizliği yayımlandığı platform.
|
|
|
|
|
|
Kore değil six feet under dan alıntı olduğu genelde nette söyleniyor ben izlemedim ama izleyenler öyle yazmış ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 2 Ocak 2025; 14:31:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Move To Heaven, Netflix'ten izleyebilirsin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 2 Ocak 2025; 16:36:40 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 2 Ocak 2025; 19:33:13 > |
|