Şimdi Ara

Tabii orijinal dizisi Gassal ikinci sezondan ilk fragman geldi, Bayhan sürprizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabii orijinal dizisi Gassal ikinci sezondan ilk fragman geldi, Bayhan sürprizi
    Squid Game 2 ile aynı dönemde yayınlanmasına rağmen ülkemizde geçen yılın en çok konuşulan yapımları arasında yerini almayı başaran Gassal dizisi ikinci sezonuna ait ilk tanıtım videosu yayınlandı. 

Gassal dizisi ne anlatıyor?

Tabii platformunun Gassal dizisi, cenaze yıkayıcısı olan Baki isimli karakterin hayatını değiştirmeye karar vermesini odağına alıyor. Sosyalleşmeyi, toplum içine karışmayı deneyimleyen Baki, 30'lu yaşlarına kadar uzak durduğu şeylerin gerçekten anlamsız olduğunu keşfeder.

Ayrıca Bkz.TRT Tabii çöktü mü? Şampiyonlar Ligi maçlarına erişilemedi

Başrolünde Ahmet Kural'ın yer aldığı dizinin yönetmenliğini Selçuk Aydemir üstlenirken, senaryosunu Sümeyye Karaarslan kaleme aldı. Dramatik bir hikâyenin içerisine serpiştirdiği komedi unsurları ile de oldukça ilgi çekti. 

Dizinin ikinci sezonu merakla beklenirken yapımcılar izleyicilere müjdeyi verdi. İkinci sezonun çekimlerinin bittiği ve kurgu aşamasına geçildiği açıklandı. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde yayın tarihi de belli olacak. 

Diğer taraftan Gassal ikinci sezona ait ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. İlk sezondaki nispeten karanlık bir atmosferin aksine ikinci sezonun biraz daha aydınlık bir Baki karakteri üzerine yoğunlaşacağı belirtildi. Ayrıca videoda Bayhan ayrıntısı da dikkat çekiyor. İlk sezonun müziklerini Şahin Kendirci seslendirmişti. İkinci sezonda ise bizi Bayhan karşılayacak. 

• İlk başta hayvan gibi övülürken izlemedim sonra çakma solcu tayfa diziyi bi anda hükümet dizisi diyerek kötülediğini görünce anında açtım izledim ve beklediğim gibi çok güzel bir dizi çıktı. Ben hayatımda hiç akpye oy vermedim diziyide sırf trt yaptığı için kaçaktan izledim 10 lira bile vermezdim ama eğer bir solcu bir şeyi durduk yere kötülüyorsa o şey mükemmeldir param olsa direkt TOGG bile alırım mesela kötü çıkma ihtimali yok :D
  • Kısa kısa kesitlerle hayatın içinden olan güzel izlenebilir bir dizi olmuş . Tek eleştirim bölüm sonlarında çakma İbo görünümlü bir çocuğun ve orkestranın ortalıkta gezinmeleri...

• Önyargılı başladım izlemeye ve baya kaliteli bir yapım olmuş, her bölümün sonunda farklı farklı şarkılar çalınması hoşuma gitti.. Tavsiye ederim.

• 23 yılda TRT'den öyle bir soğuttular ki ağızları ile kuş tutsalar izlemeyecek milyonlar var. Alabileceği halde TOGG almayacak milyonlar olduğu gibi.

• Kore dizisinden çalmışlar.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Hangi dizi onu da yaz? Savunma amaçlı değil merak ettim :)

• fendur kullanıcısına yanıt

Kore değil six feet under dan alıntı olduğu genelde nette söyleniyor ben izlemedim ama izleyenler öyle yazmış ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu filmin başarısı ilk defa erkeklerin izleyebileceği bir dizi yapmışlar. Erkekler zaten romantik dizi izlemez yapımların yüzde 80 i ihtiras aşk ve romantizm. Geri kalanlar dabyüzde 20 silahlı kılıçlı ya da şive komedisi.

Durum böyle olunca da keçiye Abdurrahman Çelebi diyoruz. Son bölüm hariç beğendim ben.

• setcom_2000

milyonlar neden 1920/2001 arasından da soğudu.

HDP seçmeni ile yan yana olup nasıl anıtkabir e gitmiyorsunuz onu anlamakta zor olsa da , milyonlar sizi istemiyor.

Unutma. Milyonlar sizi heykel dikseniz de istemiyor.

@setcom_2000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 2 Ocak 2025; 14:31:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dizinin talihsizliği yayımlandığı platform.

• baktılar millet sevdi izliyo bi saçmalık yapıp bayhanımı alalım dediler anlamadım ( izlemedim zaten bunalımdayız gerek yok)

• fendur kullanıcısına yanıt

Move To Heaven, Netflix'ten izleyebilirsin.  

• Premium vatandaşlar izleyebilir, ben vergisini, katkı payını veren, özel kanal izliyormuş gibi reklamlı kanallarını izleyen sıradan bir vatandaş olarak üstüne bir de para vererek bu çarpıklığa dahil olamam, isterse ödüllük içerikler üretsinler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 2 Ocak 2025; 16:36:40 >
  • Vasat bir dizi ben yorumlara aldanmış diyebilirim akplilerin böyle reklam yapması çok garip izlemek isteyenide soğutabilir.

• TRT HERZAMAN ONLARDA EĞİTİM KÖŞE BAŞLARI HEP KAPMIŞLARDIR BUNLARA RAĞMEN HALKIM BU ÜLKEYİ DÜZE ÇIKARMIŞTIR İTİNİDE BİTİNİDE BIRAKANLARI DAHA KAALE ALMIYACAĞIZ YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ ALLAHIN İZNİYLE.

• Ben hiç beğenmedim sırf Ahmet Kural var diye de izlenmez keşke kardeş payı tarzında bir yapımda görseydik kural ı

• Trt'nin platformu olduğu halde ücretli olması ve ücretinin hem içerik olarak hem de kargo avantajları ile kat be kat daha avantajlı olan amozan prime'dan 2 buçuk kat fazla olması maalesef dizinin güzelliğini gölge de bırakıyor.

• Gyflix(sayısız yapım) veya disgy(bknz agathadaki velet) falan olsaydı çakma muhaliflerin severek izleyeceği, içinde kırıntısı dahi olsa devletin(hükümetin değil) katkısı varsa bu kitle tarafından çeşitli bahaneler ile nefret edileceği belli olan yapım.

Bu kitleye göre hiçbir içeriğin kalitesi önemli değildir, kimin yaptığı, yayınladığı falan önemlidir.(Bknz leyla ile mecnunun exxene kayması ile tüm övgülerin bir anda yok olması, geçmişe yönelik ekşiden entryleri dahil silmeleri falan)
    Tarafsız bir eleştiri olacaksa dijital platformda ücretli verilmesi eleştirilmelidir.

Bunların aksine içeriği içerik olarak değerlendirecek olursam, birkaç sahnesi ve birkaç bölümü oldukca iyi, ancak keşke tamamen komedi unsuru kaldırılarak hayatın gerçeklerine dair ciddi bir ilerleyiş sunsaydı dedim. Potansiyeli daha yüksek bir yapım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 2 Ocak 2025; 19:33:13 >
  • İlk başta hayvan gibi övülürken izlemedim sonra çakma solcu tayfa diziyi bi anda hükümet dizisi diyerek kötülediğini görünce anında açtım izledim ve beklediğim gibi çok güzel bir dizi çıktı. Ben hayatımda hiç akpye oy vermedim diziyide sırf trt yaptığı için kaçaktan izledim 10 lira bile vermezdim ama eğer bir solcu bir şeyi durduk yere kötülüyorsa o şey mükemmeldir param olsa direkt TOGG bile alırım mesela kötü çıkma ihtimali yok :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.