Şimdi Ara

Tabii orijinal dizisi Gassal ikinci sezondan ilk fragman geldi, Bayhan sürprizi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah :)

• Dizideki tüm oyuncuları öldürdüler, mecbur yeni kişiler gelecek tabi.

Ama adam 10 numara oyunculuk yapıyor ve gerçek hayatla birebir aynı işlemi yapıyor. Titizliği ile yarın gerçekten bu işi yapsa zorlanmaz. Oyunculukta zirve yapmış adam.

Canlandırdığı kişiler biraz garip, normal hayattan uzak, pekte sıcak kanlı değil, düşünmeden pat diye konuşan bir kişilik ama ben sevdim valla.

Tek sorun çok kısa olması, 20 dakika anca sürüyor, gerisi şarkı jenerik vs.. 30 dakika olsa yine iyi ama o akadar da sürmüyor.

Bayhan olayı kötü olmuş, ama önyargı ile yaklaşmayayım en iyisi, belki güzel olur. Ama kadın oyuncuyu çok sevmediğim için pek sevinmedim, hemşire ile evlense daha güzel bir devamlılık olur du.

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt

Evet, zaten forum donanımda ve sosyal medya da halk arasında konuşmaktan aciz 'solcu' tipler barınıyor. Normalde eleştirisel zihniyette bile olmayan yıkıklar böyle platformlarda entel dantel kesilip aklınca kötülüyor.

Bilakis gerçekle çok farklı :) Dizi mükemmel. Bizim aşağılık kompleksli yıkık insanımız bunu kabullenemez. Sevmeyen illaki olur, bu çok normal ama buralar buram buram yıkık asosyal veya silik insan kokuyor.

Neymiş efendim şundan şundan 'çalıntı'ymış, zekaları bu kadar işte. 'Çalıntı' ya indirgedikleri vurgu eğer insanlar tarafından ilham kaynağıda olabilen bir faaliyet olmasaydı bugün hala taşla ateş yakmaya çalışabilirdik.

Ülkenin ne kadar sosyal medya kölesi ve özgür düşünceden uzak fanatik bir topluluk olduğunu gösteriyor bu konu.

Acı gerçeği söyleyeyim size siyaset taparlar, forum donanım dışında da bir hayat var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: setcom_2000

23 yılda TRT'den öyle bir soğuttular ki ağızları ile kuş tutsalar izlemeyecek milyonlar var. Alabileceği halde TOGG almayacak milyonlar olduğu gibi.

TRT de oturup ağlar şimdi bizim halımız ne olacak diye.

Senin gibileri soğutmaya ne gerek. Yahu senin gibi düşünenler için azıcık ideolojik veya siyasal bir sebep buuuuzzzzz kesilmenize yetiyor zaten.

Ötesine ne hacet.

Iyyyyy ya. Gece gece nerden denk geldim sana.

Bir de her naneye siyasal katıp konusurlar. O siyasal bilmemneci , bu siyasal bilemneci. Yahu sizin hayatiniz siyasal olmuş be. Her naneye siyasetinizi ve ideolojinizi katmadan bakamıyorsunuz bile. Şu dizi çıktı çıkalı sosyal medyada öyle yorumlar okudum ki insan hayret ediyor.

Ama net söylüyorum tiksiniyor insan bir yerden sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyar.gamer -- 3 Ocak 2025; 2:33:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine abartılan, pohpohlanan başka bir balon dizi daha. Ahmet Kural olmasa kimsenin yüzüne bakmayacağı proje.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    lol. ölü yıkama kefenleme ile ölenlerin evindeki eşyalarını toplama aynı iş, aynen bro.

• Ahmet Kural isimli tipe bir türülü ısınamadım oyunculuğunu beğenmiyorum, suratında bir tür samimiyetsizlik ve takiyeci tavır var.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Bu ülke şartlarında muhalif olmamak için ya çok saf ya da malum düzenden nemalanır olmak lazım.

• Film güzeldi. Oyunlar iyi, ülkeden bir para gibi gerçek.

En beğendiğim yanı,

küfür yok, belden aşağı sözler yok, dikkat çekmek için saçma sapan, karmaşık ilişkiler yumağı yok,

ailecek izlenebilecek bir film.

• kocankoi kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğin acı gerçeği umarım bir aynanın karşısında söylemişsindir, basit bir dizi için onu beğenmeyen ve eleştiren insanlara hakaret ve saldırının psikopatolojisini de anlayabiliyorum, zira konu ideoloji ve inanç olunca eleştiriye ve farklı görüşlere müsamahası olmayan bu zihniyet işi lince kadar vardırabiliyor

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Objektifliğini kaybetmiş insanların her konudaki her kararına şüpheyle yaklaşırım ve ciddiye almam. Futbol takımı tutar gibi siyaset yapılmaz.

• Dizi orta şeker abartmaya gerek yok ..
    Zaten 30 dakka bir şey her bölüm bunun 5-10 dakkası bir arkadaş şarkı söylüyor sonlara doğru..
    5-10 dakkası Ahmet Kural bir yerlere yürüyor yada oturuyor evde kendi başına oluyor yani sessiz sahneler .
    Geri kalan zamanda biri ölürse onu yıkıyor görmüyorlar.. yada biriyle sohbet oluyor falan..
    Kötü demiyorum asla ama öyle öff pöff müthiş falanda değil bana göre.. abartmamak lazım .

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Yazdığım yazıyı al aynanın karşısına geçerek tekrar tekrar oku, gerçekten sadece bir diziden mi çıkarım yapılmış yoksa ülkenin ezik ruhlu tebaasından mı çıkarım yapılarak diziye veya çok sevdikleri hükümetin adının geçtiği veya geçebileceği herhangi bir şeye Türk çingeneliği yapıldığından bahsedilmiş?

Anlamanız kıt, Türklerin okuduğunu ve dinlediğini anlamaması araştırmalara bile konu olmuş bir şey tamam da, aptal değil Türk milleti. Biraz halk tarafından ezberletilen tabuları yıkıp rasyonel düşünmek gerek.

Yoksa ona bunun çakması, şuna bunun özentisi, buna 'üü yobazca' vs. vs. vs. gibi yobaz düşünceden çıkamadığımız için hiç bir şekilde ilerleyemeyeceğiz, ilerleyemiyoruz da.

Sadece 'konu'ile bağlı şekilde 'bir birinin çalıntısı' denilerek ne kadar büyük işlere çamur atılıp gelişemediğiniz yazsak uzar gider. Ayrıca basit kalıp cümlelerin dışında da kavrayabilme yetini geliştir. Sözde çok önem verip 'duyarlı' olduğunuz ideoloji, inanç değil her şey. Kafayı bunlara takıp bir şeylere tapan insanla, bunları yermek için her olur olmadık şeyden bunlara çıkarım yapmakta onlar kadar vasıfsız bir şey. Vasıf edinin.

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt

ben de tam tersini yapıyorum hiç pişman değilim  

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Kim objektif kardeş bu ülkede ? İktidarı destekleyen ile muhalefeti destekleyen arasında objektiflik konusunda bir ayrım görmüyorum ben. Hatta tamamen aynilar.

• Mükemmel bir dizi.

Six feet under dizisinin başka bir versiyonu gibi. Gassalı oynayan Peter Krause'den daha iyi.

Malum otomatik muhalif kitlenin beğenmemesi, çıldırması diziyi daha kıymetli kılıyor.

Emeği geçenlere teşekkürler.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 4 Ocak 2025; 11:2:38 >
  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum, sorunda bu zaten.
    Bu yüzden önemli olan gerçek insanlara farkındalık kazandırmak.

• Sadece dizi hakkında yorum yapacağım. Yıllar sonra bizi ailecek ağlatan hem de bayağı bir ağlatan dizi oldu. Aşırı beğendik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.