|
Yeni Superman filminden ilk afiş paylaşıldı; Fragman da bu hafta geliyor
-
-
Nicholas hoult o role gider, kumaşı iyi fakat diğer oyuncular sönük.
-
Henry Cavill gibi bir adamı harcadılar, umarım ellerinde patlar yeni DC serisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Witcher'dı Superman'di derken Henry Cavill fena baymıştı, zaten Henryli Superman filmleri de ortada! Umarım bu sefer iyi bir film çıkar. Burada beni ilgilendiren şey Superman'i kimin oynadığında ziyade, filmin yönetmeni. Bi de James Gunn'ın Superman'ini izleyelim bakalım.
-
Henry Cavil sizi baymış hocam belli ki ama Superman rolünün hakkını veren en iyi adamlardan birini harcadılar. JG dan bir yol olacağı yok zamanla görürsünüz. Ekip iyi de olsa, senaryo iyi de olsa yönetmen patates olunca bir anlam ifade etmiyor. Yine eklemekte fayda var, umarım yanılıyorumdur da güzel bir DC filmiz izleriz.
-
Niye ! Henry cavill iyi oyuncu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl bu kadar çok bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz! Yönetmen patates değil ki . Çıkardığı işler gayet iyi . Zack snyder denen heriften on kat daha iyi bir yönetmen .
Bilmişlik yaptığım falan yok hocam lütfen üslubunuza dikkat edin. Zack Snyder ile ilgili bir cümle kurmadım. DC bu güne kadar senarist ve yönetmen seçiminin kötülüğü yüzünden istediği yerde değil.
Marvel daki Russo kardeşler gibi bir yönetmen lazım, ki yaptıkları filmler ortada. Oyuncu seçimlerine bakarsanız bir film tutmadı yada istenen hasılatı yapmıyor diye oyuncu değişikliği neredeyse hiç yapmıyor. Yıllardır aynı adamlar, aynı karakterler. Bu da karakterlerin o rollere ne kadar iyi oturduğunun kanıtıdır. Örn: Wolverine...
Henry Cavill gibi rolünün hakkını veren(bence) ve karaktere cuk diye oturan adamı oradan alırsan yerine koyacağın adamın ondan daha iyi olması lazım ki karakter çöp olmasın. Bu yeni arkadaş karakterin hakkını verecek mi vermeyecek mi göreceğiz. Ayrıca ilk mesajımda da dediğim gibi umarım yanılıyorumdur da güzel bir DC filmiz izleriz.
James Gunn'a gelirsek Galaksinin Koruyucuları dışında elle tutulur bir olayı yok adamın. Aynı kalitede bir iş çıkarır, oyuncu da karakterin hakkını verirse boş bir film olmayabilir. O yüzden izleyip göreceğiz... İyi forumlar.
-
çocuk filmi olacağına dair hislerim var. bakalım yakında fragman gelecek göreceğiz.
kırmızı donlu süperman nedir abi ya.
batman filmlerinde the dark knight ne ise;
süperman filmlerinde de man of steel o dur. başkasını tanımam.
-
%100 katılıyorum...
-
O rol için biçilmiş kaftandı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi bir senaryodan kötü bir film çıkabilir ama kötü bir senaryodan iyi film çıktığı görülmüş şey değil! Açıkçası bu filmin senaryosunun ahım şahım bir senaryo olacağını hiç sanmıyorum. Beni Harry'den ziyade Hollywood sineması baydı! The Subtance gibi farklı işler çıkıyor da arada bi kendimize geliyoruz çok şükür.
Hollywood kara düzen hocam. Nadir de olsa farklı şeyler çıkıyor dediğiniz gibi. Comics lerin filme uyarlamaları son dönemde çok arttı. Karakterleri oturan filmler genelde başarılı oluyor ama değişkenler çok olunca tadı kaçıyor maalesef. İzleyici kitlesi tam alışıyor biri yada birileri gelip çoğu şeyi değiştiriyor. Bu durum genelde DC evreninde daha çok oluyor. Yoksa biz istemez miyiz güzel ve stabil bir DC serisi olsun.
-
Farklı işleri sevdiğim kadar Hollywood sinemasını da severim ama Deadpool'lar olsun. Avengers olsun o kadar doydum ki! DC şeytanın bacağını kıramadı bi türlü. Nolan dışında ürün koyabilmiş yok maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Henry Cavill gibi bir adamı harcadılar, umarım ellerinde patlar yeni DC serisi.
|
Henry Cavil sizi baymış hocam belli ki ama Superman rolünün hakkını veren en iyi adamlardan birini harcadılar. JG dan bir yol olacağı yok zamanla görürsünüz. Ekip iyi de olsa, senaryo iyi de olsa yönetmen patates olunca bir anlam ifade etmiyor. Yine eklemekte fayda var, umarım yanılıyorumdur da güzel bir DC filmiz izleriz.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X