|
Godzilla vs. Kong'tan 'spoiler içeren' son fragman yayınlandı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Nedense Godzilla'yı fragmanlarda ezik göstermişler. Godzilla kraldır. Bu yüzden filmin adı Godzilla vs. Kong.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojennn -- 23 Mart 2021; 14:47:28 >
-
Film her neyse de, adamlar HBO Max'ta yayına sokuyor sinema filmini, biz gidip sinemaları açıyoruz corona'nın tekrar patlak verdiği zamanda, yorumsuz.
-
Aslında Amerika'da isteyen salonlar açabiliyor ama insanlar gitmiyor. Avrupa'da çoğu yerde tamamen kapalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taramalı tüfekle yaralanabilen kong'la nükleer füzeyi patates niyetine yiyen godzilla'yı karşılaştırmak nedir ya.. Abuk sabuk çekiç mekiç vermişler eline bide sırf güçlü görünsün diye.. Aynısını superman'i batman'e yenilmesi için karşısında ezik gösterip yaptılar bok gibi oldu sonra. İzleyip göreceğiz bakalım nolcak...
-
Spoiler içeriyorsa izlemem teşekkürler
-
Abi Godzilla yenilirse ona çok büyük haksızlık yapmış olurlar tamam Kong yenilirse onun hayranlarıda üzülür ama Godzilla dünyayı kaç kere kurtardı ayrıca son filmde tüm titanlar Godzilla boyun eğmişti şimdi ona yardım etmemeleri çok saçma bence mantıklı düşünülürse Godzilla alır.
-
Spoiler kelimesi kadar iğreti duran ve özenti çok az kelime vardır. Bir kere telaffuzu zor ve Türkçe yazım kurallarına aykırı. Oysa aynı kelimenin Türkçe karşılığı da var yani. Sürpriz Bozan veya Oyun Bozan. Ama Spoiler diye söyleyince insan spot ışıklarını üzerinde hissediyor kendini Hollywood vari hissediyor tabii. Spoiler diyince bir benim ki tüylerim diken diken oluyor?
-
Spoiler karşılığı olarak Sırbozan ı öneriyorum denk geldiğim yerlerde. Spoiler 7 karakter Sırbozan 8 karakter, anlam aşağı yukarı benzer, karakter sayısı benzer, söylemesi kolay, kullanımı görüldüğünde kafa karıştıracak bir kelime de değil.
-
Çizgi roman dünyasında yenilmez bir karakter vardı, Süperman onu da hiç uğruna çöp ettiler. Dokunmasıyla 100 metre öteye attığı Batman e yem ettiler.
GodZilla için de aynısı olacak. Nükleer saçan canavar, 10 kat büyültülmüş "kimseye boyun eğmeyen" gorile yenilecek :)
-
Sırbozan güzelmiş ya. Bunu yaygınlaştırmak lazım. Sürpriz bozan, oyun bozan falan olmuyor, tek kelimenin karşılığı yine tek kelime olmalı.
-
Artık malzeme çıkmayınca film sektörü boş yapmaya başladı
-
quote:
Orijinalden alıntı: QuexSeeLSpoiler karşılığı olarak Sırbozan ı öneriyorum denk geldiğim yerlerde. Spoiler 7 karakter Sırbozan 8 karakter, anlam aşağı yukarı benzer, karakter sayısı benzer, söylemesi kolay, kullanımı görüldüğünde kafa karıştıracak bir kelime de değil.
Harika. Çok beğendim. Sırbozan çok da yaratıcı. Aklımın bir köşesinde dursun bunu söylerim. Bence TDK'ya önermek gerek bunu.
-
Godzilla : You should have gone for the head.
Kong : What have you done?
-
ya bütün sırrı bozdun yaa
-
batman vs superman olayı zaten çizgi roman dünyasından geliyor çöp etme olayı yok, fim kötüydü ona lafım yok ama çizgi romandan farklı bir durum yok.
-
Bu site Türkiye'de yayın yapıyor yanlış yere yazdın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Spoiler karşılığı olarak Sırbozan ı öneriyorum denk geldiğim yerlerde. Spoiler 7 karakter Sırbozan 8 karakter, anlam aşağı yukarı benzer, karakter sayısı benzer, söylemesi kolay, kullanımı görüldüğünde kafa karıştıracak bir kelime de değil. |
Spoiler kelimesi kadar iğreti duran ve özenti çok az kelime vardır. Bir kere telaffuzu zor ve Türkçe yazım kurallarına aykırı. Oysa aynı kelimenin Türkçe karşılığı da var yani. Sürpriz Bozan veya Oyun Bozan. Ama Spoiler diye söyleyince insan spot ışıklarını üzerinde hissediyor kendini Hollywood vari hissediyor tabii. Spoiler diyince bir benim ki tüylerim diken diken oluyor?
|
Sırbozan güzelmiş ya. Bunu yaygınlaştırmak lazım. Sürpriz bozan, oyun bozan falan olmuyor, tek kelimenin karşılığı yine tek kelime olmalı.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X