Şimdi Ara

Büyük bütçeli F1 filminden ilk fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük bütçeli F1 filminden ilk fragman yayınlandı
    Önümüzdeki yıl vizyona girecek en dikkat çekici filmlerden biri de F1 olacak. Büyük başarı yakalayan Top Gun: Maverick'in yönetmeni olan Joseph Kosinski'nin çektiği filmin, 2025'te gişeye damga vuracak filmlerden biri olması bekleniyor. En azından filmin yapımcısı olan Apple'ın beklentisi bu yönde. Nitekim stüdyo bu filme 300 milyon dolar gibi inanılmaz bir prodüksiyon bütçesi vererek bu projeye ne kadar güvendiğini gösterdi.

Gerek yönetmeni, gerek bütçesiyle dikkat çeken F1'in başrollerinde yıldız oyuncu Brad Pitt ve genç oyuncu Damson Idris (Snowfall) yer alıyor.

Film, adından da anlaşılacağı üzere son yıllarda daha da popüler hâle gelen Formula 1'e odaklanıyor. Filmde Brad Pitt, son bir zafer için emeklilikten geri dönen veteran F1 pilotu Sonny Hayes'e hayat veriyor. Bir yandan kariyerini zirvede bırakmak için mücadele veren Hayes, diğer yandan aynı takımda yarıştığı genç pilota (Idris) mentörlük yapmaya başlıyor.

Ayrıca Bkz.Yeni Hellboy filminden beklenen fragman geldi

F1, 27 Haziran 2025'te Vizyona Girecek

Filmin oyuncu kadrosunda Brad Pitt ve Damson Idris'e Javier Bardem, Kerry Condon, Tobias Menzies gibi isimler eşlik ediyor. Öte yandan başta Lewis Hamilton olmak üzere bazı F1 pilotları da filmde boy gösterecek.

Need for Speed ve Gran Turismo gibi yarış dünyasında geçen filmler gişede hayal kırıklığı yaratmış olsa da F1'in bu filmlerin başaramadığını başaracağına inanılıyor. Bunun başlıca sebeplerinden biri, işin başında Joseph Kosinski'nin olması. Top Gun: Maverick'te gerçek savaş uçaklarıyla inanılmaz sahneler çeken Kosinski'nin şimdi aynısını yarış araçlarıyla yaptığı söyleniyor. Öte yandan Drive to Survive belgeseli yayınlandıktan sonra çok daha popüler hâle gelen F1'in izleyici nezdinde Gran Turismo ya da Need for Speed'den daha fazla karşılığı olduğu düşünülüyor. Son olarak da Brad Pitt'in varlığının F1'i bir gişe canavarına dönüştürmeye yardımcı olacağı umuluyor.

• Xavier dayımız zengin ve hırslı takım sahibi karakteri oynuyor gibi görünüyor. Seviyorum oyunculuğunu. Brad abiyle iyi götürecek gibi bu filmi

• brad abim yıllara meydan okuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilader 300 milyon nedir. Bu film nasıl kar yapacak anlamadım. Tamam f1 geniş bir topluluğa sahip ama 300 de büyük bir sayı

• Yalnız Top Gun: Maverick'te neredeyse tüm uçaklar CGI.

• top gun ile karşılaştırmak anlamsız, oradaki konu amerikan milliyetçiliği ve savaş uçakları gibi konulardan o gişe rakamlarına ulaştı burda zengin çocuklarının f1 oyuncaklarını izleyecek olmak iyi bi gişe sağalayabileceğini sanmıyorum.

• Bence güzel bir film olacak benim gibi F1 severler için harika bir film.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beklentim oldukça büyük. Lewis'in doğrudan işin içinde olması çok mantık dışı şeyleri görmeyeceğimiz anlamına geliyordur umarım, en azından beklentim o. Fragman ise hype yarattı bende.

• Brad ağam 60 yaşında F1 pilotluğu yapıyor be!Tom Cruise'dan aşağı kalır yanı yok.Vallaha helal olsun !

• 1eqolas kullanıcısına yanıt

Facelift yaptırdı.

Başroldeki kadını Rebecca Ferguson sandım bir an.

• ford vs ferrari filminin başarısını görünce ağızları sulanmış

• 300 milyon prodüksiyon 100 milyon tanıtım desen, bu filmin en az 800 milyon kazanması lazım, onu kazanırsa da en çok izlenen sayılı filmden biri olması lazım, zor dostum zor

• Şimdi de zaten yeterince pohpohlanmamış gibi, siyahi bir kardeşimizi daha güçlendirmeli F1 yapımı, şahane yav. Vallahi şahane...

• Geçmiş olsun 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guser G kullanıcısına yanıt
    Haber içeriğinde Brad Pitt'in giydiği ekipmanın üzerinde yazan markalara bak, yarısı çıktı bile.

• Çok güveniyorsan projene gidip tanınmamış/az tanınmış starları oynatırsın, 60 yaşındaki brad pitt'e 50milyon verip filmin yüzü yapmazsın bence. (ki araba yarışında ne kadar genç sürücü o kadar iyidir yaşlanınca reflex yavaşlar, umarım rolü sadece bir eğitmen koç vs'dir videodaki gibi yarışmayacaktır.)

• Romeo84 kullanıcısına yanıt
    ayrıca F1in amerika ile ilgilsi de pek yoktur, bunlar nascar, monster truck, araba parçalama felan severler.

• Filmin konusu aşırı klişe olmuş ama garanti iş istiyorlar izlemesi filan zevkli olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arabalar 3'ün konusu bu zaten, boşuna 300m dolar harcamaya gerek yoktu.

kaldı ki senede 21-24 yarış yapılıyor, sky bunu 4k olarak yayınlıyor, netflix dizisini bile yapıyor ve üstüne hâlâ bir de uyduruktan filmini yapıp kime izletecekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 8 Temmuz 2024; 13:59:41 >
  • Teaser berbat la

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.