Şimdi Ara

2022'nin beklenen filmi The Batman'den yeni görseller paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2022'nin beklenen filmi The Batman'den yeni görseller paylaşıldı

DC çizgi roman evreninin ve genel olarak eğlence sektörünün en popüler karakterlerinden birisi olan Batman'in bildiğiniz gibi yeni bir filmi geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de filmden yeni görseller paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Spider-Man: No Way Home'dan Türkiye'de tarihi rekor geldi: İşte izleyici istatistikleri

Görsellerde Batman ve Catwoman'ı görüyoruz. Paylaşılan görseller dışında bu filmin Batman'in başlangıç hikayesi dışında aynı zamanda Catwoman'ın da başlangıç hikayesi olacağı söylendi. Kısaca film gerçekten her şeyiyle bir başlangıç hikayesi olacak.

Alternatif bir evrende geçecek olan The Batman filminin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). 4 Mart 2022'de vizyona girecek.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Batman, süperman, spiderman hep başa dönülüyor, bu ne ya. İlerliyor ve bir süre sonra bakıyoruz tekrar başa dönülüyor, başa dönme sevdalılığı nereden çıkıyor, konu mu bulamıyorlar anlamadım gitti. Ben şahsen Batman filmini izlemem ne kadar iyi de olsa bir süre sonra başa dönülen film itici olmaya başlıyor.
  • Batman, süperman, spiderman hep başa dönülüyor, bu ne ya. İlerliyor ve bir süre sonra bakıyoruz tekrar başa dönülüyor, başa dönme sevdalılığı nereden çıkıyor, konu mu bulamıyorlar anlamadım gitti. Ben şahsen Batman filmini izlemem ne kadar iyi de olsa bir süre sonra başa dönülen film itici olmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 21 Aralık 2021; 18:56:05 >
  • "batman kara şövalye yükseliyor" dışındaki tüm batman filmleri bana göre vasat hatta vasatın altında.

• Quard kullanıcısına yanıt
    Günümüzde sanat maalesef üretkenlikten çok, kopyalama veya hafif kopyalayıp değiştirip sunmaktan ibaret olmaya başladı. Sektördeki şirketlerin riske girmek istemeyip, bilinen fikirleri sağma isteklerinin de büyük etkisi var.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Kara Şövalye daha iyiydi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl olacak bilmiyorum ama benim için 2 tane Batman var. Batman Returns 1992 (Tim Burton) diğeri
    Batman the dark Knight (nolan)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batman 1, Batman Dönüyor gerisi fasa fiso benim için. Özellikle penguen karakteri çok benzersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 22 Aralık 2021; 17:47:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.