Şimdi Ara

Battlefield 2042'nin 3 haritasının tanıtıldığı yeni bir oynanış videosu paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Battlefield 2042'nin 3 haritasının tanıtıldığı yeni bir oynanış videosu paylaşıldı

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042'nin yeni oynanış videosu paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Steam'de Cadılar Bayramı indirimi başladı: %90'a varan fırsatlar!

Battlefield 2042, 19 Kasım 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.  Video, oyunun üç farklı haritasına daha detaylı bir şekilde bakmamızı sağlıyor.

Battlefield 2042 Oynanış Videosu

Battlefield™ 2042, serinin ikonik topyekün savaşına geri dönüşün habercisi olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Yakın gelecekte düzeni bozulan bir dünyaya uyum sağlayın ve zorlukların üstesinden gelin. Manga kurarak 128 oyuncu, eşsiz bir ölçek, destansı yıkım desteği sunan ve dinamik olarak değişen savaş alanlarına üst düzey cephaneliğinizle çıkın.

ALL-OUT WARFARE

Popüler Conquest ve Breakthrough modlarının yeni nesillerinde bugüne kadarki en büyük Battlefield haritaları ve 128’e kadar oyuncu desteği bulunuyor. Dinamik hava şartları ve muhteşem dünya olaylarıyla dolu haritalarda topyekün savaşın yoğunluğunu tecrübe edin.

Conquest

Battlefield’ın devasa, ikonik sandbox modu bu kez 128 oyuncu desteğiyle geri dönüyor. Haritalar bu geniş ölçeğe özel olarak tasarlandı ve aksiyon çeşitli türlerden “kümelere” ayrıldı. Ayrıca aksiyon artık bağımsız kontrol noktaları yerine çeşitli bayraklar içeren bölgelerin çevresinde yaşanıyor.

Breakthrough

Breakthrough, Attackers (Saldıranlar) ve Defenders (Savunanlar) olmak üzere büyük ölçekli bölgeler için savaşan iki takımla birlikte geri dönerken Saldıranlar son hedefe doğru ilerlemeye çalışıyor. Her bölge çok sayıda oyuncuyu barındıracak şekilde tasarlandığı için daha stratejik kararları ve daha fazla yandan saldırı fırsatını mümkün kılıyor. Ele geçirme alanlarına çeşitli konumlardan yaklaşın ve daha fazla taktiksel olasılık türünden faydalanın.

BATTLEFIELD PORTAL

Size savaşın kurallarını değiştirme imkanı sunan topluluk temelli bir platformda beklenmedik savaşları keşfedin ve geniş Battlefield evrenine adım atın. Silahları, ekipmanları, kuralları ve daha fazlasını özelleştirebildiğiniz bu yaratıcı sandbox modunda olasılıklar sonsuz. Battlefield 1942, Battlefield 3 ve Battlefield: Bad Company 2’den seçilen içeriklerle klasik deneyimleri tekrar oynayın veya Battlefield 2042 dünyasından modern içeriklerle yepyeni şeyler keşfedin, oluşturun ve paylaşın.

BATTLEFIELD HAZARD ZONE

Hazard Zone, heyecan dolu oynanışı Battlefield sandbox’ının en iyi unsurlarıyla bir araya getiren gerilim dolu bir deneyimdir. Ayrıntılar çok yakında.

Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/the-latest-battlefield-2042-gameplay-video-offers-the-first-look-at-3-new-maps/

• Sanki call of duty izledim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayal kırıklığı bu oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kesinlikle COD'dan daha iyi. Savaş atmosferi bu sefer olmuş. Warzone gibi bir modu çıkarsa buna geçerim.

• CoD'cular yine gelmiş altına ağlamaya :D

• Bu oyunda hava araçlarını iyi kullananlar her zaman kazanır Bf1'de uçakla herkesi ağlatırken Bf4'te turboviper gibi adamlar ağzımıza ediyordu Battlefield 2042'nin 3 haritasının tanıtıldığı yeni bir oynanış videosu paylaşıldı Video izlediğim süre boyunca bf4'ün biraz modellenmiş hali geldi gözümün önüne Bf4'te efsane oyundu zaten

• videodaki sahneler tamamen kurgu gerçekte olan şu spawn oluyorsun yarım saat yürüyorsun takım arkadaşların squadındaki oyuncular senle alakasız sağa sola koşuyor kafasına göre takılıyor sende o sırada üç beş AI vuruyorsun ve ardından nereden geldiğini anlayamadığın bir rakip oyuncu tepene çöküyor ölüyorsun sonra tekrar aynı şeyleri bin kez yaşıyorsun.Ne takım oyunu var ne aksiyon var nede bu kadar yoğun çatışma var yarım saat yürüdüğüm bir oyunda keyif alamıyorum.Betasını oynadım malesef bu şekildeydi, 128 kişi dedikleri haritaların yarısı AI ile doluydu ve koskoca haritada aptal aptal sağda solda gruplar halinde toplanıp ölmeyi bekleyen beyinsiz AI ları vurmaktan başka bir şey yapmadım.Ayrıca conquest gibi oyun modlarında bir bölgeden diğerine araç olmadan gitmek tam bir işkence, keşke bf haritaları bu kadar büyük yapıp oyuncu sayısını arttırmakla uğraşmak yerine daha kompakt daha heyecan verici işler yapabilseydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bf42'den beri oynarım. 20 yıl mı ne ediyor.betasını oynadım ve oyun tek kelimeyle rezalet :)

• Nedense bu savaş oyunlarının tanıtım videolarında gösterdikleri aksiyonlar multiplayer da hiç olmuyor

• Bu oyunu alırsam diğer oyunda olduğu gibi breakthrough için alırım aşırı keyif veren bi oyun modu ancak şu video da bile fark eden var mı bilmem ama tanklar ve helikopter bile takıla takıla ilerliyor bence oyun da ciddi bir teknik bozukluk var eski bflerde hiç böyle şeyler görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 1 Kasım 2021; 16:17:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.