Şimdi Ara

Ömer Üründül istifa ! TRT'de maç izleme eziyeti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktay_reis

maçı anlatan daha felaketti. yaw insan galatasaraylı olduğunu bu kadar belli etmez ki be kardeşim

en iyi spiker : ERCAN TANER
    en iyi yorumcu : RIDVAN DİLMEN

• spikere o kadar küfür ettim ki malum olmuştur kesin. gs gol atınca bu derece yırtınmanın mantığı nedir ya?
  • 1)Sanal heyecan yaratmak için kendini parçaladi..

Bu nasıl bir yorum ya dümdüz vurgusuz mu anlatacaktı maçı Allah tan sen anlatmıyorsun.

2) spiker ve yorumcuya mana bulan arkadaşlar çok iyi olmasa da görevlerini tam olarak güzel bir şekilde yaptılar. Hatası tabi ki olabilir ikisininde. Babanız yapsa o hatayı oda insan dersiniz.
  • okay karacan'ı severim ama bu maçı kötü anlattı. ona yabancı takımları anlatmak yakışıyor. inşallah 24 seneye bir kaç yabancı ligin yayın hakkını alır.
  • Emre Tilev den iyidir
  • Okay Karacan hissettiklerini birebir anlatımına yansıtan biridir..Sanırım illâ büyük takımların kazanması gerektiği konusunda bir ön yargısı var ki GS her gol attığında veya gol pozisyonuna girdiğinde heyecanına yenik düştü.Bir ara Ömer Üründül "sende heyecanlandın galiba" deyiverdi Okay Karacanda "yok heyecanlanmadım" falan deyip geçiştirdi ama nafile,durmadan Ankaraspor deyip durdu..

Bence Okay Karacan F1 olayına odaklanmalı veya futbol programı yapmalı,bir ara Habertürk'te Mehmet Demirkol ve Uğur Meleke ile program yapıyorlardı keşke yine yapsalar..

Bu arada Lig Tv'ye yorumcu olarak Rıdvan Dilmen'i isterük..
  • sabri ugan, ercan taner, öztürk pekin.

bunlar sevdiğim maç anlatıcıları.

yorumcu olarak, ömer üründül kim ne derse desin en tarafsızıdır.
    rıdvan denilen şahıs, objektifliğe teğet geçmiş bir krizdir.
    ömer üründül fenerbahçelidir ancak severim.

aynı şekilde, bülent tulun. galatasaraylıdır ancak son derece objektif yorum yapar.
  • Bülent Tulun'u bende severim ama Ömer Üründül mümkünse futbolseverlere uzak allaha yakın olsun..

"Kollektif futbol" diye başlayan ve zırvalayarak devam eden yorumları insanı bayar (şahsi görüşüm)..Kupa maçlarından ya Eskişehirspor yada Tokatspor maçıydı,maç sonunda spiker "maçın genelini nasıl değerlendiriyorsunuz" diye sorunca "söyleyecek birşey yok birlikte izledik" deyip veda etmez mi dedim herhalde beleş bilet buldu izlemeye gitti..
  • yorumlarına bir şey demiyorum, ben objektifliğini severim. önce objektif olacak.
  • O zaman Oktay Derelioğlu olsun Lig Tv'ye dönerse eğer Lig Tv ve futbol'u bırakıp NBA izlemeyi düşünüyorum artık..
  • Benimde dikkatimi çekti Antalyaspor'a Ankaraspor dedi, Arda'ya Keita dedi, Mehmet Topal'a Mustafa Sarp dedi. Dedi de dedi, yönetmen sürekli uyarıyor ama adam Galatasaray'lı olduğunu gizleyemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_reis

maçı anlatan daha felaketti. yaw insan galatasaraylı olduğunu bu kadar belli etmez ki be kardeşim

en iyi spiker : ERCAN TANER
    en iyi yorumcu : RIDVAN DİLMEN

Bu iki kişi de fenerbahçeli olduğunu belli ediyor ki sizin gönlünüzde taht kurmuş. Eh normaldir, alışmışsınız Fenerbahçeli yorumcu ve spikerlere şimdi bir tuhaf geliyordur size.

• okay karacan'ın kötü niyetli olmadığını biliyorum ve yıllardır onun maç anlatımlarını severek izliyorDUM. Ama dün çok kötü bir anlatım gördüm ve hiç yakışmadı. Maçı çok hızlı ve radyoda maç anlatır gibi anlattı. Golleri ve pozisyonları çok abarttı. Biz Okay Karacan'ı sakin anlatımıyla seviyorduk. Dün çok kötüydü, bunu kendisi de tekrar izlediğinide görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 11 Şubat 2010; 11:33:26 >
  • Aynen hacım ya, direkt kapadım tvi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sabri ugan, ercan taner, öztürk pekin.

aynı şekilde, bülent tulun. galatasaraylıdır ancak son derece objektif yorum yapar.
  • Kollektif futbol bloklar arası bağlantı defansta arıza
  • türkiyede çok büyük spiker açığı var 2 3 tane dışındakilerin hepsi cacık. lig tv dede aynı. adamlar 2 kelimeyi bir araya getiremiyor. birde heyecan yaptıramıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drulogen1907
    Türkiyede spor adamı yok iki kişi hariçinde

Mehmet demirkol ve Şeytan

mehmet demirkol kadar da antipatik bir hakem daha gormedim. en iyileri ugur meleke ve ridvan dilmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sabri ugan, ercan taner, öztürk pekin.

Ömer'de bir de Fenerbahçeli Selçuk aşkı var. Zannedersiniz ki öz oğlu...

Edit: Ben niye Hasan Hüseyin'in mesajına alıntı yaptım Onu anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _@lperen_ -- 11 Şubat 2010; 11:52:02 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.