Şimdi Ara

Ömer Üründül istifa ! TRT'de maç izleme eziyeti. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anadolu takımlarını Yunan takımı gibi gösteriyorlar ayıptır

forza anadolu diyorum antalyasporu sevmememe rağmen maçta onları tutttum , antalyanın bu turu spikere gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 12 Şubat 2010; 4:20:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Seko

quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

burda ki spikere takan arkadaşlar azıcıkta maçın son 10 dk sı antalyasporlu futbolcuların yaptığı anti-futbol hareketlerine taksalar da şu futbolumuz biraz ilerleme kaydetse

anti futbol hareketleri sayarsan iyi olur bakalım neymiş.
    ayrıca anti futbol hareket istersen geçen haftaki diyarbakırspor un yaptıklarına bak derim.
    centilmenlik dışı hareketler ya da fauller kavgalar dışında oyunu soğutmak için herşey yapılabilir bence hakemin kurnaz olması lazım. gs antalyanın yerinde olsa aynı şeyleri yapardı. hatta hangi takım olsa aynı şeyleri yapardı.

hiç kimse eğer antalayasporlu futolcular yerinde olsa sahadan sedyeyle çıkıp taç çizgisin de koşmaya başlamazdı hiç kimse sağ bacagına hafifçe dokunulunca sol bacağını tutup yere yatmazdı hiç bi takımın 2 oyuncusu taç kullanmak içi kenarda duran topu pas geçip yürümezdi hiç bi forvet hava topunda rakibin üstüne özellikle atlayıp sonra yere düşüp sakatlanma numarası yapmazdı daha sayıyımmı

ha bi de banane diyarbakırdan mesajımdan diyarbakır fair playa çok dikkat ediyor gibi bi anlam çıkarmışsın ki onu örnek gösteriyon tebrik ederim

/>

ben burda sağ bacağa bi müdahale göremiyorum sola vurulan bir darbe var ve keita da sol bacağını tutuyor ha tamam haklısın bu kadar bağıracağı abartacağı birşey yok orda ama benim dediğimle nasıl bağdaştırdın onu anlamadım

@Bora_T

dediklerinde haklısın birşey demiyorum ama ben gs maçı için konuştuğumuzdan demiştim nese kardeş uzatmayalım konuyu boşa kirlettik ama haklısın

• Sollu atak organizasyonları ile pivot santırıofora nokta atışlar yapıp ileri ucu forse etmemiz lazım. bla bla bla

• DÜn bursaspor'lu arkadaşlar ömer üründül'e baya kalaylı bi şekilde kaydılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.