Şimdi Ara

Arif V 216 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu afişte bob marley ceku görmek varken zafer algöz seda bakan görmek kahrediyor beni bıktım şu zafer algözden filmde belli bir rolü yok oynamasa kimsenin takmayacağı tek kişi
  • gora hayranıyım ama bu filme gitmem

videolar beklentimin çok altında kaldı
  • Şu Seda Bakan'ı hiç sevmiyorum.

Ayrıca Cem Yılmaz twitterda "Bob Marley yok bu film tutmaz" tarzı yorum yapan birine filmi izledin mi diye yorum yaptı :)

Umarız bir sürpriz yapar.
  • Atmışlar benden önce
    Ben beğendim. Bob da olursa yeter bana. Fantastik şeyler eklemişler. Yalnız Ozan Güven'in sesi bi garip geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 15 Aralık 2017; 20:30:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönlübol Arif'e saygıda kusur yapmamış aferin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanı beğenmedim ama filme hala ümidim var. Gora'nın fragmanı da böyle karman çormanmış.
  • Sesi geç, makyajı çok kötü.

Fragmana gelirsek de; konusunu göstermişler, esprileri gösterip filme bir şey bırakmama işini yapmamaları güzel. Şöyle söyleyeyim, ben kimsenin beğenmediği Ali Baba ve 7 Cüceler'den gayet keyif almış birisiyim. Onun için bunun da güzel bir film olacağını düşünüyorum. Beklemedeyiz.
  • Gayet iyi fragman 5 ocak gelse de gitsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine para harcayıp görselliği iyice yükseltmiş,öbüründe Sovyet sığınağını iyi yapmıştı.Burda her yerine para harcamış,görsel efektler,geçmiş zaman ve o döneme ait şeyler...
  • 216'nın sesi nedir öyle ya, çok tuhaf ve itici olmuş. Yaşlılıktan herhalde (Ozan Güven)
  • Cem Yılmaz’dan yeni bir çöp daha. Bu adamın son işleri hep sınıfta kaldı.

• Fragmanı izlerken yüzümde tebessüm bile oluşmadı. Gora ve Arog kadar olamamış. Boş bi film bence.
  • Abi kimse bi gorayı izleyelim dememiş mi

Sesler farklı😂

• Hevesle bekliyordum ama hevesim kırıldı fragmandan sonra açıkçası, ben hala komutan logar'lı sucuk ağaçlı sayko bir film izlemek isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdns

Abi kimse bi gorayı izleyelim dememiş mi

Sesler farklı😂

Robot degil mi 216 ? Sesinin neden degistigini aciklayacaklardir zaten tek akilli biz degiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 16 Aralık 2017; 8:3:38 >
  • Ya herkes yazmis fragmandan dolayi yuzumde tebessum olusmadi diye.

Herseyi orayami koysun anlamadim ki.

Acin bakalim goranin fragmanini izleyin bi nasil bi fragman ona gore konusun

• Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    Erşan Kuneri de mi robot?

• Vizyona girsin izlemeye gideriz Amaç zevk almak
  • Fragman fena değildi. Ama bir GORA, bir AROG etmeyecek galiba.
  • Fragman la yargılanmaz tabi ama,çok yapmacık olmuş oyunculuk falan hele o sesler nedir arkadaş ya bildiğin herkesin sesi değişmiş
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.