Şimdi Ara

Arif V 216 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
4
Favori
32.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cem Yılmaz'ın, aşırı zekiyim kimsenin yapamayacağı kadar ince gönderme yaparım algısı filmi YouTube komik toplama videolarına çevirmiş. Film baştan sona yerli yabancı dizi film yönetmen vs göndermelerinden baş döndürüyor. Ozan güven oldu olası sevmediğim bir adam zaten. Sadece kendisiyle dalga geçtiği; ne biçim sorular bunlar, kaç yaşındasın sen repliği iyiydi. Elinizde nam-ı diğer Seksoloji profesörü Zafer Algöz gibi bir adam var ve onu bile kullanamamışsın, adamın güldüren tek kelimesi ya da hareketi olmadı. Özkan Uğur keza öyle boş boş geldi gitti. Erkan Kuneri'ye hiç değinmiyorum adamın hâlâ filmi çıksa diye beklerken filmde 3 dk göründü gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 31 Mart 2019; 12:32:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığı zaman sinemada denk gelememiştim sonra da malum ortamlara düşse de ben önemsemedim. Bugün netflix ten bir bakayım dedim. Saat geç olmasına rağmen izledim. Açıkçası 0 beklenti ile izlediğim için hayal kırıklığı olmadı. Ama bir gora beklentisi ile başlasaydım kötü olurdum herhalde. Gönderme üzerine göndermeler vardı filmde biraz fazla olmuş gibi geldi. Bir de senaryo biraz garip geldi. Yani normalde herhalde şöyle yapıyorlardır film çekerken senaryo yazılır ona göre kişiler yerler kostümler setler hazırlanır ya burada sanki kişi set kostümü önce kafasında kurmuş sonra onlara göre bir senaryo uydurmuş gibi geldi. Bilemiyorum bu konularda uzaman olanlar daha iyi yorum yapacaklardır tabi. Ama tam oturmamış bir gibiydi birbirine beste ile güftenin tutmaması gibi. Ses derken şarkılar falan harika. Çağlar çorumlu nun zeki müreni cuk oturmuş. 1 kez canlı izleyebildim kendisini yıllar evvel bir tiyatro oyununda. O zaman da şimdi de başarılı adam. 216 nın sesine takılanlar olmuş bence de bir gariplik vardı konuşmasında. Neyse daha da uzatmayayım yazılacak çok şey çıkar da gerekli mi bilemedim. Bu mesaj da Ufak bir inceleme-hort olarak kalsın burada.

• Film çok kötüydü yani sonunu getiremedim ilerlete ilerlete izledim

Nasıl bu kadar hasılat yapmış garip. Gora çok daha iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.