Şimdi Ara

Arınç Erdoğan'ı Eleştirince A Haber'in Yayını Kesmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 Şubat 2015'te şöyle bir konu başlığı açmıştım: Hükümetten Bülent Arınç'a "Ayar"

http://forum.donanimhaber.com/m_102844789/f_//tm.htm#102844789

Karşılıklı düelloları devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

16 Şubat 2015'te şöyle bir konu başlığı açmıştım: Hükümetten Bülent Arınç'a "Ayar"

http://forum.donanimhaber.com/m_102844789/f_//tm.htm#102844789

Karşılıklı düelloları devam ediyor.
    İnanılmaz bir ülke burası ya Dünyada başka bir yerde böylesini göremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angamaite

İnanılmaz bir ülke burası ya Dünyada başka bir yerde böylesini göremezsiniz.

Alıntıları Göster
    bide bunlar kendilerine gazeteci diyorlar. Sorsan yada eleştirsen çok tarafsısız der ha, ciddi ciddi derler bunu yani.. Bir zamanların stv si işte... Şimdi yerini a haberler, ülke tvler, kanal 24ler aldı.. En acısı da trt'nin almış olması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

bide bunlar kendilerine gazeteci diyorlar. Sorsan yada eleştirsen çok tarafsısız der ha, ciddi ciddi derler bunu yani.. Bir zamanların stv si işte... Şimdi yerini a haberler, ülke tvler, kanal 24ler aldı.. En acısı da trt'nin almış olması..

Alıntıları Göster
    Kaleleri yıkılıyor ne demek
  • TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANINI eleştiriyor, tabi yayını kesicekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANINI eleştiriyor, tabi yayını kesicekler.

Haşa cumhurbaşkanı hazretlerinin işine sual olmaz. Tövbe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protex11

quote:

Haşa cumhurbaşkanı hazretlerinin işine sual olmaz. Tövbe.

Alıntıları Göster
    Yakinda AKP nin suanki yonetim kadrosuna yonelik aleyhte haberler gorebilirsiniz yandas medyada
  • quote:

sana bir soru soracağım ama yalan söylemek yok.
    Beklenen mehdi tayyip olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

quote:

Alıntıları Göster
    Millet zaten Akp adaylarına falan oy vermiyor ki. ERdoğan'a veriyor buda bilinen gerçek, Arınç'ın cemaat yakınlığıda bilinir. Gerçi bunların hepsi cemaate yakındır ya birbirlerinin işine çomak sokunca kötü oldular. Geçenlerde bizim milletvekili dolaşıyor, ilin pazarı o gün adam geliyor pazarcıya beni tadınız mı diyor? ses yok ? sonra kendini tanıtıyor.

• quote:

bu arkadaşlar paralı mı çalışıyor? çok görüyorum buralarda, kasıtlı olarak bu tarz mesajlar, ülke iyiye gidiyor projeleri falan paylaşılıyor, yapmayın şöyle şeyler, yarın obur gün dönüp bakınca pişman olmayacağınız şeyler yazın lütfen
  • quote:

RTE başbakanken Abdullah Gülü eleştirdiği zamanlarda da kesiliyormuydu AHaberin yayını..
    eğer kesiliyorduysa sana hak veririm
    kesilmiyorduysa sana cevabım belli, ama senin gibiler yüzünden ceza puanlarım biriktiğinden yazamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

RTE başbakanken Abdullah Gülü eleştirdiği zamanlarda da kesiliyormuydu AHaberin yayını..
    eğer kesiliyorduysa sana hak veririm
    kesilmiyorduysa sana cevabım belli, ama senin gibiler yüzünden ceza puanlarım biriktiğinden yazamıyorum..

Alıntıları Göster
    tiyatro bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Hocam bilerek yapıyorlar muaattap olmayın boşverin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Hocam bilerek yapıyorlar muaattap olmayın boşverin.

Alıntıları Göster
    rte nin hiç bir şekilde eleştiriye tahammülü yok bu kim olursa olsun, acayip bir kibir var herifte. o kadar alışmış ki sorgusuz sualsiz biat eden embesillere ...

atv nin sahibi üç kuruş daha kazanmak için her şeyi yapar zaten beni şaşırtmamıştır. beni asıl şaşırtan o kanalda çalışma zavallılığını gösteren insanlar git kardeşim simit sat limon sat ama onurunu satma üç kuruş için.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

rte nin hiç bir şekilde eleştiriye tahammülü yok bu kim olursa olsun, acayip bir kibir var herifte. o kadar alışmış ki sorgusuz sualsiz biat eden embesillere ...

atv nin sahibi üç kuruş daha kazanmak için her şeyi yapar zaten beni şaşırtmamıştır. beni asıl şaşırtan o kanalda çalışma zavallılığını gösteren insanlar git kardeşim simit sat limon sat ama onurunu satma üç kuruş için.

mesele 3 kuruş değil
    A-grup zaten TÜRKİYE A.Ş. Nin patronunun birinci dereceden akrabasının kanalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

mesele 3 kuruş değil
    A-grup zaten TÜRKİYE A.Ş. Nin patronunun birinci dereceden akrabasının kanalı..

Alıntıları Göster
    Melih Gökçek şuan twitterda paralel ilan attı kendisini ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 23 Mart 2015; 13:32:01 >

• kavga falan yok ki, cemaate yakin olup suresi dolan tasfiye edilecek olan eskiler gitmeden once iki laf cakayim derdinde. burdan kavga falan cikmaz. bulent arinc 2-3 aya tarihe karisacak. tabii chp bu muhtesem aciklamalarindan etkilenip vekil adayi falan yapmazsa
  • quote:

allah a şirk koşulur RTE ye koşulmaz allah dediğin nedir yaratıp çöpe bırakıyor ama RTE öylemi ev araba iş isim veriyor bizler sadece ruh RTE kutsal ruh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

quote:

allah a şirk koşulur RTE ye koşulmaz allah dediğin nedir yaratıp çöpe bırakıyor ama RTE öylemi ev araba iş isim veriyor bizler sadece ruh RTE kutsal ruh

Alıntıları Göster
    Malum şahsa kim eleştiri yaparsa yapsın yayın kesmek bunların görevidir.Özellikle bu kanalın yapması şarttır.Bu kanal zamanında nasıl alındı bilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.