nedense kendi mesajımı düzenleyemiyorum şimdi resim koyam... Övünmek gibi olmasın Not: Bunlar 2007 , 2006 dakiler veritabanını şişirdigi için silinmiş...
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
başka sslerde bekliyoruz varmı beni geçebilecek birisi
sürekli konu dışına ve gereksizlere takılıpda hiç ceza yemeyen tek kişi benim galiba
ceza almak ne zmn marifet oldu yav
var tabikide Oğuz var 70 kere banlandı
quote:
Orjinalden alıntı: combata
sürekli konu dışına ve gereksizlere takılıpda hiç ceza yemeyen tek kişi benim galiba
benim ssye bakmadın galiba. sen 2 gün futbol bölümüne takıl bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
baktım baktım ama istersem iki yıl spor bölümüne takılayım yine ceza almam ben
quote:
quote:
baktım baktım ama istersem iki yıl spor bölümüne takılayım yine ceza almam ben
demekki fanatik değilsin
quote:
demekki fanatik değilsin
onunla alakalı değil nice tartışmalar yaptım ben bu forumda ama sınırları bilirim
quote:
quote:
demekki fanatik değilsin
onunla alakalı değil nice tartışmalar yaptım ben bu forumda ama sınırları bilirim
bence futbol bölümüne takılsan 2-3 gün en azından uyarı alırsın. düzgün şeyler bile yazsan. eli şikayet butonunda bekleyenler var
10dan fazla uyarısı olan varmı. merak ettim. ss koysun
quote:
bence futbol bölümüne takılsan 2-3 gün en azından uyarı alırsın. düzgün şeyler bile yazsan. eli şikayet butonunda bekleyenler var
bir keresinde takılmıştım ve ne yaptın dersen bilirsen gs lilerin imzakarın dh aslanlar yuvası gifi var.Ben o gifdeki aslanlar yazısını kedicikler yazısına çevirip aslan yavrusunun birinin eline vermiştim Linkini bulursamvereyim sana bu halde bile hiçbişey olmadı fenerliyim bu arada
quote:
quote:
bir keresinde takılmıştım ve ne yaptın dersen bilirsen gs lilerin imzakarın dh aslanlar yuvası gifi var.Ben o gifdeki aslanlar yazısını kedicikler yazısına çevirip aslan yavrusunun birinin eline vermiştim Linkini bulursamvereyim sana bu halde bile hiçbişey olmadı fenerliyim bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: _OsmaN_
quote:
quote:
Valla benim yakın bir arkadasım vardı en fazla ban alan 11-12 kere banlanmıstı galiba sonra dayanamayıp süresiz cizdiler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme