Şimdi Ara

ariston aqualtis aqgl109 model çamaşır makinası arıza acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar. arkadaşlar ariston aqualtis aqgl109 model çamaşır makinem var 6 yıldır kullanıyorum. bir kere kart arızası yaptı servis tarafından kartı değiştirildi onun dışında bir sorunumuz yoktu ama son zamanlarda makine durulamadan sıkmaya geçemez oldu. bazen programı bitiriyor ama iki saatlik program 3-4 saatte ancak bitiyor. yarım saatlik program bile iki saatte ancak bitiyor. durulamadan sıkmaya hiç geçemediği de oluyor ve makineyi kapatmak zorunda kalıyoruz.servis çağırdım soketlerdendir oturmamıştır dedi soketleri elden geçirdi ama sonuç aynı. yardımınızı bekliyorum arıza sebebi ne olabilir ve yaklaşık maliyet ne olacaktır. iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yguler87

herkese iyi forumlar. arkadaşlar ariston aqualtis aqgl109 model çamaşır makinem var 6 yıldır kullanıyorum. bir kere kart arızası yaptı servis tarafından kartı değiştirildi onun dışında bir sorunumuz yoktu ama son zamanlarda makine durulamadan sıkmaya geçemez oldu. bazen programı bitiriyor ama iki saatlik program 3-4 saatte ancak bitiyor. yarım saatlik program bile iki saatte ancak bitiyor. durulamadan sıkmaya hiç geçemediği de oluyor ve makineyi kapatmak zorunda kalıyoruz.servis çağırdım soketlerdendir oturmamıştır dedi soketleri elden geçirdi ama sonuç aynı. yardımınızı bekliyorum arıza sebebi ne olabilir ve yaklaşık maliyet ne olacaktır. iyi geceler.

Gene anakart arızası gözüküyor.Istanbulda yaşıyorsanız beyinci usta cüzi bir miktara çözebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 4 Ocak 2016; 21:30:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilgi için teşekkür ederim. izmir foçadayım maalesef ana kartın tamiri mümkün sanırım. izmir de bir usta bulacağım artık.cüzi derken tahminen ne kadara mal olur ya da şöyle sorayım yaptırmak mı ekonomik olur yenisini almak mı. iyi geceler.
  • ilgi alaka için teşekkür ederim. makinemin kartını bugün karşıyaka daki egemak beyaz eşya tamir servisine götürdüm ve kartın sağlam olduğunu öğrendim. egemaktaki ustanın tavsiyesi üzerine makinenin rezistansını değiştirdim ve yarım saatlik program zamanında bitti şimdi iki saatlik programda deneme yapıyorum eğer zamanında biterse sorun çözülmüş olacak. bu arada makineme iki defa bakan ve beni soket oynaması ventil gibi alakasız şeylere yönlendiren sonunda rezistansa da baktıktan sonra bir türlü doğru teşhis koyamayan eskifoça keskin soğutma beyaz eşya servisinden sedat ustayı tebrik ediyorum. kendisini belirttiğim üzere iki defa çağırdım ve iki gelişinde de servis ücreti aldı ve tamamen yanlış yönlendirmelerle beni yanılttı. aldığı ücretlerin fazlalığını kendide kanıksamış olmalı ki kart geldikten sonra makineyi toplamak için ücret almayacağını söyleyen serdar (usta?) kart geldi dediğimde işim var vs. gibi bir sürü bahane sayarak gelmeyi reddetti ve (ustalığının?) hakkını verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yguler87 -- 15 Ocak 2016; 21:43:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.