Şimdi Ara

Vestel HYDRA 2000T Çamaşır makinası - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni düğün yapacağım ve doğal olarak beyaz eşyalara bakıyoruz. Nişanlımla geçenlerde bizim burada bitpazarı diye tabir edilen pasajdan 1000 ytl ye vestel çamaşır makinası aldık. modeli hydra mış 2000 devir 7 kilo denildi alınırken ama 6 kilo çıktı makina :S
    Benim sizden ricam şu: Bu makina nasıl? Teknik özellikleri açısından türkiye şartlarında iyi mi_?

Bide buzdolabı almayı düşünüyoruz ama kesinlikte arçelik yada beko almayı düşünmüyorum. Gözüme samsung un modelleri çarptı RT58KDEW modelli bir buzdolabı. fiyatı 1556 ytl bu fiyata bu eşya uygun mu_? Değil ise uygun olan hangisi. yardımcı olursanız sevinirim

• Çamaşır makineniz Slovenya malı Gorenje üretimidir. Ama bu modellerde sorun çıkmıştı zamanında. Arçelik, Beko ve Vestel Gorenje firmasına ürettirdikleri bu yüksek devirli dijital makineleri piyasadan apar topar kaldırdılar. Özellikleri hoş görünse de sağlam bir ürün değil pek. Umarım sizdeki problemsiz çıkar.

Buzdolabında Samsung'a içiniz rahat güvenebilirsiniz.
  • Teşekkür Ederim bu arada 1000 ytl lik limit ile önereceğiniz LCD Televizyon markası varmı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_yaprak -- 2 Aralık 2008; 9:57:16 >
  • Allah kolaylık versin.umarım sorunsuz çalışır.Ben olsam almam çok elektronik bir alet bozulma olasılığı çok yüksek.candoğanında dediğin yurtdışından arçelikte getirti.kart yazılımları sorun çıkartıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.