Şimdi Ara

Ariston beyaz eşyalar nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
94.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki kötü yorumların hiç birine katılmıyorum.Evimdeki çamaşır makinesi harici bütün beyaz eşyalar ariston ve hiç de pişman değilim.Keşke çamaşır makinasını da ariston alsaymışım .
  • Aynen katılıyorum 3 yıldır kullandığım termosifonum ve 2 yıldır kullanmakta oldupum buzdolabımdan çok memnunum, ayrıca hangi firmanın kötü ürünü yok ki, komşumla buzdolaplarını aynı dönemde aldık o arçeliğin son model nofrosunu 1800 küsür liraya aldı ben 1000 tl aristonun nofrosunu aldım benimki hala tamir yüzü görmedi fakat onunkine 3 kez servis geldi nofros bölümü değişti bilmem beyaz eşya işi biraz şans işi derler ben aristona güveniyorum çünkü güvenimi kazandı...
  • electroworld genelde ariston ve indesit markalarına kampanya yapıyor. Şüphelenip arama yaptım bu konu çıktı
  • Bende ariston hotpoint 1911 buz dolabı aldım .. Genelde beyaz eşya konusun da şanslıyımdır bakalim bu nasıl çıkacak..
  • şansimı fazla zorlamaktan vaz gectim. siparişi iptal ettim..
    samsung Rt 59 Emew sipariş ettim. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

şansimı fazla zorlamaktan vaz gectim. siparişi iptal ettim..
    samsung Rt 59 Emew sipariş ettim. .

Ariston Hotpoint aslında beyaz eşya konusunda hele ki buzdolaplarında Samsung 'tan çok daha iyi bir marka. Neyse siparişinizi vermişsiniz artık umarım bir sorun yaşamazsınız
  • bugün carrefordan indesit dfg 262 6 programlı inox bulaşık makinesi aldım 699tl ödemeyyi yaptım eve geldim forumu okudum pijamayla koşarak carrefora gidip para iadesi aldım

bosh profilo siemens alacam şimdi var mı itiraz?
  • arkadaşlar ağustos 1997 itibari ile ariston ab846tx modelini aldık. ve 10 şubat 2012 tarihine kadar bir fiil çalıştı. toplam 15 yıl hiçbir arza vermedi. bugün itibari ile tamirci geldi ve bilya, süspansiyon, körük ve kaportasında sorun çıktı maliyet baya yüksekti. ve bende bugün medya marketten ariston WMD823B MODELİ BİR MAKİNASINI ALDIM. MARKA GÜVENİMİ SARSMADI VE AYNI MARKADAN ALDIM. şahsen 15 yıl hiçbir arza vermeyen bir markaya güvenim var. diğer ürünlerini kullanmadığım için bilemiyorum. lakin çamaşır makinasında tavsiye ederim.
    facebook: ali ünsal doğruluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: einstein1955

arkadaşlar ağustos 1997 itibari ile ariston ab846tx modelini aldık. ve 10 şubat 2012 tarihine kadar bir fiil çalıştı. toplam 15 yıl hiçbir arza vermedi. bugün itibari ile tamirci geldi ve bilya, süspansiyon, körük ve kaportasında sorun çıktı maliyet baya yüksekti. ve bende bugün medya marketten ariston WMD823B MODELİ BİR MAKİNASINI ALDIM. MARKA GÜVENİMİ SARSMADI VE AYNI MARKADAN ALDIM. şahsen 15 yıl hiçbir arza vermeyen bir markaya güvenim var. diğer ürünlerini kullanmadığım için bilemiyorum. lakin çamaşır makinasında tavsiye ederim.
    facebook: ali ünsal doğruluk

Walla bende tanıdık olan satıcının sözüne kanarak aqualtisin ilk çıkan 7.5 kiloluklarından almıştım, mağazada demoda yapmışlardı gerçekten çok sessizdi, ama eve gelip kurulunca nasıl bir mal olduğunu gördük, tamam yıkarken çok sessiz ama makina yük dengelemeden nasibini almamış çünkü proğramı yapan salak arkadaş yük dengelenemediyse makineyi tamamen dıurdur sonra tekrar döndürmeye başla demesini unutmuş, yük dengesizse sadece devri azaltıyor ama çamaşırların tekrar organizasyonunu sğlayacak şekilde durup bir iki sağ sol yapıp sıkmaya başlamıyor, bu nedenlede hep dengesiz bir şekilde gürültülü gürültülü sıkmaya çalışıyor bu nedenle tavsiye etmiyorum, ayrıca su boşaltma pompasıda çok sesli, bir daha ne derlerse desinler ariston almam.

• Ariston'un kombi tipi buzdolabını alacaktım özellikle buradan kontrol edeyim dedim iyiki etmişim.Kendi paramla kendimi rezil edecekmişim. :)
  • Dün fiyatı uygun görüntüsü hoş diye ariston indesit buz dolabı almaya karar vermiştim. Güya bu gün telefon açıp getir diyecektim. Bu yorumlardan sonra mümkün değil bu markaları alamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

Walla bende tanıdık olan satıcının sözüne kanarak aqualtisin ilk çıkan 7.5 kiloluklarından almıştım, mağazada demoda yapmışlardı gerçekten çok sessizdi, ama eve gelip kurulunca nasıl bir mal olduğunu gördük, tamam yıkarken çok sessiz ama makina yük dengelemeden nasibini almamış çünkü proğramı yapan salak arkadaş yük dengelenemediyse makineyi tamamen dıurdur sonra tekrar döndürmeye başla demesini unutmuş, yük dengesizse sadece devri azaltıyor ama çamaşırların tekrar organizasyonunu sğlayacak şekilde durup bir iki sağ sol yapıp sıkmaya başlamıyor, bu nedenlede hep dengesiz bir şekilde gürültülü gürültülü sıkmaya çalışıyor bu nedenle tavsiye etmiyorum, ayrıca su boşaltma pompasıda çok sesli, bir daha ne derlerse desinler ariston almam.

• Bende de 4558 Nf buzdolabı var Aristonun...5-6 senedir kullanıyorum.2 kez kart yandı (ikincisi bugün değişti,170 Tl.) Ayrıca oldukça sesli çalıştığını söyleyebilirim.
    Bu arada,piyasadaki Hotpoint buzdolaplarıyla aynı ürün,sadece model adı farklı...
    Almayı düşünen arkadaşlara bilgi olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuz -- 12 Şubat 2013; 16:48:07 >
  • aldığım ariston no frost buzdolabı garantisi daha dolmadan arızalandı. buzluk soğutuyo alt kısmı soğutmuyo. servise bildirdik servis fişi çekin 4-5 gün bekleyin dediler.bu arızanın sebebide alt bölmeye inen boru buz tutuyomuş o yüzden arıza çıkıyomuş. bu taz gününde 4-5 gün dolapsız kaldık. çevremizde iki kişinin dolabı da aynı arızayı vermiş.o yüzden ariston almicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: kasiff

peki bu kadar kötü olan bir malı naasıl satarlar? göz göre göre insanları nasıl kandırırlar ki?

Keşke sadece Ariston kötü olsa.Alınmaması gereken ürünler:
    -Buzdolabında:Yerli Bosch-Siemens-Profilo,Arçelik-Beko-Altus,Ariston-Indesit,Regal-Vestel,yerli Electrolux-AEG,Whirlpool'un geniş no-frostları
    -Çamaşırda:Arçelik-Beko-Altus,Ariston-Indesit,Regal-Vestel,yerli Whirlpool
    -Bulaşıkta:Arçelik-Beko-Altus,Ariston-Indesit,Regal-Vestel,Polonya malı Whirlpool
    -Fırında:Arçelik-Beko-Altus ve tüm kayseri malı ürünler(Süsler,Luxell,Esco,Simfer vs vs)

Bunları evinize sokmazsanız kafanız rahat eder.

Biz 10 yıl önce almıştık ve suanakadar çok memnunduk. Yanı bozulana kadar. 10 yıl boyunca istediğin verimlilikte makina kullandiysanda daha ne olsun. Uzak durulacak çamaşır makinaları arasına yazman tuhaf olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hotpoint Ariston çamaşır ve bulaşık makinesi kullanıyorum yaklaşık 5 yıldır, çok da memnunum
  • arcelik buzdolabı, camasır makinası ve bulasık makinası alınmaz
    bosch buzdolabı ve bulasık makinası alınmaz

beko, arcelikten daha iyidir aynı fabrikada üretilmesine ragmen. Bunlar yıllardır cevremde tanık oldugum durumlardır.

Bu sebeple evime komple ariston aldım ve performansları cok iyi. Fiyat olarak da makul ve mantıklı fiyatları var.
  • Aristonun kurutmalı çamaşır makinasını aldık. Aldığımıza alacağımıza pişman olduk. 10 yıllık çamaşır makinamızı tamire verip yeniden kullanıyoruz aristonu çektik bi köşeye. Bi üründe kampanya varsa fiyatı ciddi düşmüşse şüphelenmek lazım.
  • ben de aynı gruptan indesit'in çamaşır makinesini almıştım, ertesi gün iade ettim. makine banyoda tura çıkıyordu ve leke çıkartamıyordu. o yüzden hep şüphe ile yaklaşıyorum bu grubun ürünlerine maalesef...
  • Kesinlikle tavsiye ederim. Yaklaşık 15 yıldır kullandığımız ariston marka çamaşır makinesini.halen kullanıyoruz. geçen bu süre zarfında çeşitli arızalar verdi ama bunu normal karşılamak gereekir çünkü her defasında gelen teknik servisin ya elektrik akımının sabitsizliği yada suyun aşırı kireçliliğinden yakınırlardı. Ayrıca bu makineyi değişrtirecek olursak ariston'dan şaşmayacağımı belirtirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.