Şimdi Ara

Ariston beyaz eşyalar nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
94.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese aranıza yeni katıldım. Ariston beyaz eşyalarla ilgili başlığı görünce bu konuda yaşadığım deneyimi sizinle paylaşmak istedim.aqgl 109 model çamaşır makinasını evlenirken 5 yıl önce almıştık. 1 ay öncesine kadar sorunsuz kullandık çok da memnunduk. Bir ay evvel makinemiz arıza yaptı. servisi çağırdık. Kart yanmış elimizde yok ama getirtelim dediler. Kaporamizi verdik sipariş kaydı oluşturduk. 1 ay parça bekledik gelmiyor bir türlü. Arıyorum servisi parçayı fabrikadan bekliyoruz diyorlar. Eşim yeni doğum yapmış evde bir ay çamaşır yikanmamis bebeğin eşyalarını elde yikiyoruz falan. Anlatıyorum konuyu ilgileniyoruz diyorlar. Yaklaşık 1 ay sonra aradılar beni fabrika parçayı temin edemiyormus. Ya kaporamizi geri verecekler ya da ücreti karşılığında makineyi yenileyecekler. Model beğendik fabrikadan fiyat alma asamasinda bir sürpriz yaşadık. Meğer biz makineye ekstra 5 yıl garanti yaptirmisiz. Telefon geldi garanti kapsamında makineniz ücretsiz değişecektir diye ne güzel dedik. Ertesi gün bir telefon daha fabrika ücretsiz değişime ONAY vermemiş parçayı temin etmiş ve göndermiş parçayı degistirecekmis. Benim sarteller attı tabi. Parça yok diye parasıyla makineyi değiştirme noktasına getirdiler bizi önce. sonra makinenin garantili olduğu ortaya cikinca yaklaşık bir ay olmuş bulunamayan parçayı jet hızıyla 1 günde temin edip yolladılar. Burda çok ciddi bir etik sorun var. Böyle ucuzca bir muameleye maruz kaldik.buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinası fırın dahil olmak üzere ariston almistik. Acayip pişmanım şimdi. Biraz uzun oldu kusura bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memomiri -- 12 Nisan 2016; 9:29:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazlığa çamaşır makinası bozuk diye, fazlada masraf etmeyelim amacıyla,
    Kipadan altus 6 kg çamaşır makinası aldım. 3 senedir sezonda 6 aya yakın tam kapasite kullandık ,hicbir sorun çıkmadı. Camasir makinasında bence önemli olan ,çok yuklememek ve yüksek devir dondurmemek,Evdeki buzdolabı arçelik tam 98 dan beri kullanıyoruz.bir kere tık demedi.

• kesinlikle ariston makinaları tavsiye etmiyorum başıma gelenler kimsenin başına gelmemiştir.makinam aniden bir gün durdu servisi çağırdım ekstra 3 yıl garantim olmasına rağmen kartınız yanmış kullanıcı hatası dediler ne form bıraktılar ukala ukala istediğiniz hakem heyetine gidin dediler ve giitler çözüm yok makina pert 270 tl ödersek tamir edceklermiş gittim bende 700 tl altus aldım şimdi sıkıntı yok ama ariston pişmanlıktır 1 senelik garantili makinam çöpte paranız çok ve çöpe atmak istiyorsanız ariston alın
  • Bende hortlatayım

19 yıldır buzdolabı fırın bulaşık makinesini kullanıyoruz,çamaşır makinesi 4. Yılında bozuldu,teknik servis birşeyler yaptı sadece tek modda çalışıyordu,daha sonra 10. Yılında kendisine veda ettik,aeg çamaşır makinesi aldık

Buzdolabı 1 kere karttaki kondansatörü patlattı,kart değiştirdik 14. senesinde,bulaşık mak ve fırınsa hiç sorun çıkartmadı,bence pahalı ürün almanıza gerek yok burada saçma sapan gömmüşler ariston ve arçelik-altus-beko gayet iyi,çamaşır makinesi kolay bozulan bir makine olduğu için onu ithal (electrolux-bosh-siemens-samsung vs)almak gerekiyor ama çamaşır harici hangi marka aldığınızın önemi yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.