Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.725
Cevap
161
Favori
102.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NSF onayı yoksa çöptür, kaldır at bunu, HYPE fiyat şişirmesi başka hiç bir şey yok, yok pompası headon, yok selenoid ne marka koskoca 150 yıllık firma bunları üretememiş mi, mis gibi yerli malı nsf onaylı ürünlere güvenmiyorlar, ne olduğu belli olmayan ürünü parlatmaya çalıyorlar, çok komik misiniz bana mı öyle geliyor. nsf yoksa kullanmam diyen sen değil misin bunun neyini araştırıyorsunuz, yok hiç bir şeyi işte filtresi internette komple 1000 liralara satılıyor cihaz 8 bin lira sizce hulk gerçek olabilir mi, kendinizi kandırmayın. yok 150 yıllık firmanın nsf i olmasa da güvenirmiş çok komik ama cihaz içerisi kendi filtreleri hariç komple toplama, az daha araştırsanız filtreler bile belki de o marka değil, kim bilir belki de etiket basıp size kakalıyorlardır 5 katı fiyata. tasarruf yapması haricinde HYPE o kadar parayı israf edeceksin su israfı para israfı ne fark var arada para kazanmak için de iş gücü su harcanıyor çok boş yapıyorsunuz HYPE

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Ok, hocam... teşekkürler tekrar, ilginiz için 👋

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kim birisi komple nsf li set inline filtre yok diyordu, niçin yok diyordu peki kendi ürünlerini satmak için peki bunlar ne kardeşim HYPE'mi ben mi yanlış görüyorum aaa nsf.org de listede bunlar anaaaaa hemde Türk malı yerli yerli

al buda nsf listesi

Listing Category Search Page | NSF International

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

• Guest-597CC125F G kullanıcısına yanıt
    geldi yerli milli arkadaşımız geç kaldın . Parlatma nedir , nasıl bir cümledir ? , ilk saydaki ürünlerde mi parlatma oluyor , içinde ne var ne yok onu yazdık , . Diğer parçalarda zaten nsfli ürünler oldukça pahalı ve su israfının önüne geçmek için pompadır selenoiddir vs kullanıyorum. Yine geçmiş konuları başından sonundan eksik yazıp sallamaya başlama yine .

Biz bu kadarını araştırabildik ,biraz daha kısmını da sen araştır artık . Herkesin aklı fikri parası var , kim ne kullanıyorsa onu kullanır.

Biz çok boş yapıyoruz ya sen adabınla dolusunu yapabilirsin.

Ha ayrıca nsf li filtek firmasının linkini de başa tutturayım da gece rahat uyu . İsteyen onu da alabilir . Listede nsfi görünüyor.

bu arada yerli filtreler ile sana tatlı arıtmalı sular diliyorum. Ekledim bak ilk sayfanın en sonuna.

düzeltme .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 8 Ekim 2024; 13:34:38 >

Elalemin amerikan firmaları, taiwan firmaları buralarda nsf var diye övülüyor, al işte yerli ve mili nsf li filtremiz ne farkı var şimdi bunun onlardan, Size HYPeleniyorsunuz sizi öpüyorlar pentair omnipure ile diyince beni taşlıyordunuz şeytan taşlamış gibi. cetin bey türkiyede nsf li inline filtre yok diyordu ona da atın bunu gözü yerli ve milli nsf li filtre görsün, kesin buna da bir kulp takarsınız siz. nsf olmayan 150 yıllık firmanın kendine ait ürünü yok alırım yerli milli firma nsf almış aaa olmaz hype bu olmaz asla olmaz yerli ürünler çöp kesinlikle olmaz dalgamı geçiyorsunuz yoksa satmak istediğiniz ürünleri mi cilala parlat yapıyorsunuz. HAKKINI VERİN HAKKINI. BU ARADA FA PLASTİK NSF Lİ FİLTRELERİ VAR AMA NE OLDUĞU FİLTEK GİBİ NET DEĞİL ADAMLAR AYAN BEYAN YAYINLAMIŞ HEM SİTELERİNDE HEMDE NSF SİTESİNDE, FAS PLASTİĞE GÜVENMİYORUM AMA FİLTEK AÇIKÇA SERGİLEMİŞ ÜRÜNLERİNİ.

Elalemin amerikan firmaları, taiwan firmaları buralarda nsf var diye övülüyor, al işte yerli ve mili nsf li filtremiz ne farkı var şimdi bunun onlardan, Size HYPeleniyorsunuz sizi öpüyorlar pentair omnipure ile diyince beni taşlıyordunuz şeytan taşlamış gibi. cetin bey türkiyede nsf li inline filtre yok diyordu ona da atın bunu gözü yerli ve milli nsf li filtre görsün, kesin buna da bir kulp takarsınız siz. nsf olmayan 150 yıllık firmanın kendine ait ürünü yok alırım yerli milli firma nsf almış aaa olmaz hype bu olmaz asla olmaz yerli ürünler çöp kesinlikle olmaz dalgamı geçiyorsunuz yoksa satmak istediğiniz ürünleri mi cilala parlat yapıyorsunuz. HAKKINI VERİN HAKKINI. BU ARADA FA PLASTİK NSF Lİ FİLTRELERİ VAR AMA NE OLDUĞU FİLTEK GİBİ NET DEĞİL ADAMLAR AYAN BEYAN YAYINLAMIŞ HEM SİTELERİNDE HEMDE NSF SİTESİNDE, FAS PLASTİĞE GÜVENMİYORUM AMA FİLTEK AÇIKÇA SERGİLEMİŞ ÜRÜNLERİNİ.

KONUNUN BAŞINDA NSF DEN BAHSETMİŞŞİN NSF OLMAYAN ÜRÜNLERİ BU KONUDA GÖRMEK İSTEMİYORUM BAŞTA aosMİTH HEYPESİ

• Öncelikle nsf ifadesini illaki duymuşsunuzdur. KONUNUN BAŞINDA BU VAR BURADAKİ TAVSİYELERİNE UY NSF'SİZ ÜRÜN BU SAYFADA TAVSİYE EDENİN AĞZINA TERLİĞİ VURURUM

• Ben siz yalan söylüyorsunuz haksızsınız demiyorum .
    Ama üslubunuz afedersiniz çok kaba , aslında aynı taraftayız , sizin yerli firma ile bir bağlantınız var bu belli , ama olsun , hepsinin elemanı var bu da belli . bem şahsım adına bununla derdim yok .

Yorum silinmez , öyle bir yetkim amacım yok ama yazdıklarınızı uygun bir dille tekrar düzgün bir şekilde yazmanızı rica ediyorum ki konu kirlenmesin .

Biz burada konuştuktan sonra yerli ürün denemek isteyenler olur alanlar olur , sonra gelip burada durumlarını bildirirler , bakarız memnuniyet oranı fazla , tam tersi de olabilir şikayet fazla, sonra alıp almamak onlara kalır .

Bu konu bu forumda olup arıtma konusunda en doğru bilgilere ulaşılabilecek belki de son konu . Bu konuyu da kaybedersek ortalığa yine çakallar dolacak . Amacımız bunları ortaya çıkarmaksa lütfen bana uygun bir dille yardım edin , eğriyi doğruyu çıkaralım .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ürünler son kullanıcıya satılıyor mu, ben sordum firmaya bir cevap gelmedi. Bunların satıldığı bir link var ise paylaşır mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemsul kullanıcısına yanıt

Buldum bir link,

https://www.aquabella.com.tr/urun/nsf-sertifikali-inline-on-filtre-seti

Niye satılmasın, satmayacaksalar neden ürettiler, bak bulmuşsun satanları, yeni demek ki filtreler o yüzden yaygın değil ya da nsf li ürün satan pek yok ülkede ondandır belki, bak adamlar koli bile yapmışlar gördüğüm kadarıyla, şimdi diğer yabancı firmaların nsf kabul bu red mi! ben buna kızıyorum yerli ürün çöp diyenlere tamam belki büyük çoğunluğu öyle olabilir ama içlerinde iyileri de varmış demek ki, nsf li inline filtre arayanlara verilecek tavsiye bu bence.

• bak sayfadaki açıklama yanlış ,aşağıda ürün paketinin içindeki filtre listesinde

• 1 Ad FLT 3625
    • 1 Ad FLT 3626
    • 1 Ad FLT 3627

yazıyor ama videoyu açınca iki tane 3626 var gibi ,3627 mebran kabı değil miydi ? ya video yanlış ya yazı yanlış , sayfayı düzeltsin arkadaşların .

Ben yanlışsam da sen beni düzelt.

• İŞİNE GELMEDİĞİ ZAMAN BANLA GEÇ, ayrıca firma ile bir alakam yok, siz saldırmazsanız ben saldırmam, KÖTÜLEMEK İÇİN AÇIK ARIYORSUNUZ BİLİYORUM AMA BULAMIYORSUNUZ :)

• Eeee sonuç ne ben hangi su arıtma cihazını alacam şimdi..

Bukadar atışma neye yaradı ben bişey anlamadım..

• Üslup sorununun var. Bu tarz yazdıkca herkesi rahatsız ediyorsun. Şimdi ben güzel bir yere geldik derken, gereksiz yere konuyu farklı boyuta yaşıyorsun.

Alternatif filtre arayanlar için, güvenecekleri güncel NFS sertifikası olan bir ön filtre seti bulmuş olduk. Ben alırım bu ürünü. Fakat yerli üretime güvenmeyen de olabilir. Yine NSF li ithal ürün tercih edebilir.

Herkes Vestel kullanmıyor. Niye kullanmayıp Siemens alıyorsun diye soramazsın kimseye. Senin yaklaşım da bu.

Genelde yorum yazdığın konulara bir süre sonra konuyu bırakıp laf sokma yarışına giriyorsun. Gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.