Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.177
Cevap
168
Favori
113.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
Giriş

Üstad sana da sorayım dedim hemen biraz üstte destek istediğim yorumum duruyor görseller de paylaşmıştım.İnline bir sisteme sahibim ve değişmesi gereken parçaları var. Konuya 2 gündür bakıyorum az çok bilgi edindim başka bir üstaddan da yardım aldım ve şu ikiliye karar kıldım.

https://www.ethicwater.com.tr/sepet/

Filtreler okey mi yoksa 'şu daha iyi ve uygun' diyebileceğin bir marka-model var mı? Tank için okeyiz galiba.

İzmirdeyim ve suyun hali ortada. Alkali önerir misin yoksa 5 li sistem yeterli mi?

Bu satıcının üyelere özel indirimi var mı? Sitede kupon kod vs bulamadım.Şu anlık sadece havale için indirim görünüyor.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Whowert is back kullanıcısına yanıt
    Sepet görünmüyor hocam bahsettiğiniz şeyler ne ise ekran resmi atar mısın ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Alınabilir , bunlara ek swun çekvalf , shut of ve atık kısıcı da alın 300 lük . 3 yıllık bir cihazda bu parçalarda da sorun yaşama ihtimali yakındır . Özellikle çekvalf bozulursa tüm filtrelerine yazık olur , bir dünya da su faturası gelir . 5-10 metre de swun hortum da alıp hortumları da değiştirin derim .

İndirim olarak da evet devam ediyor , nakitte yüzde 20 , diğer türlü yüzde 10. Ben 3 senedir arıtma kullanıyorum her zaman alkali dediğimiz mineral filtreleri kullandım . Olmazsa olmaz değildir ama az miktarda da mineral eklemesi ve bana göre daha iyi tadı olması münasebetiyle sistemde olması taraftarıyım . Ama fiyatları gerçekten baya yüksek , alacağınız filtre seti parasına geliyor maalesef .

Teşekkürler üstad. Alkali için bioetix'e 1700tl fiyat çekiyor site. Daha uyguna önereceğin alternatif bir model var mıdır?

Bir de şu %20 kısmını hala çözemedim. Whatsapp üzerinden ulaşıp dh üyesi olduğumu söyleyip para işini oradan mı halledeceğiz?

Hocam alacağınız setin post swun filtresi yerine size et50 göndersinler olmazsa , yapabiliyorsa hız akışta onu kullanın , ekstra bir ücret ödemeden . Bunu wp hattından bir sorun . Olmaz derlerse de selamımı söyleyin , bu seferlik yardımcı olsunlar .

Alternatif olarak Roycera olabilir ama o daha pahalı . 1700 tl den düşecek bir de o . 1400 gibi olacak . Siz üsteki dediğimi bir sorun hocam . Yüzde 20 için de WhatsApp dan kendilerine sorun . Kod gönderiyorlar , alışveriş ekranında fiyatı düşürüyor .

Hocam bu ikisini de değişeyim mi? Alçak ve yüksek switchler.

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

Birde swun çekvalfi önerdiniz ama bendeki dirsekli. Hareketli fitting alsam uyar mı?

İmkan dahilinde değiştirilebilir . Çekvalf için de malzeme alırken bu fotoları satıcıya iletin , ekstra bir tane daha dirsek gönderecekler hocam , altındaki atık bölgesindeki gibi yapacaksınız yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 16 Şubat 2025; 15:50:53 >
  • Merhabalar,

50 kişinin çalıştığı iş yerim için arıtma cihazı takmak istiyorum. Günlük 100 litre civarı tüketimimiz mevcut. Şu iki ürün arasında hangisini tavsiye

edersiniz acaba? İki üründe NFS sertifikalı. Tank takmak gerekir mi? Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

1)RoyalGreen

RO-300 Direkt Akışlı Su Arıtma Cihazı - Royal Green Su Arıtma Cihazı

2)İhlas

Elite - İhlas Aura Cebilon Su Arıtma Cihazı

Sanırım RoyalGreen forum üyeleri için indirim veriyor mu?

• CooLZerO C kullanıcısına yanıt

ikisinde de nsf sertifikası yok hocam. softlime modelini pompalı alsanız olur. Firma ile görüşün eğer ellerinde daha büyük tank varsa tankı biraz büyük tutmanız yeterli olur. Sürekli peş peşe su alımı olmuyorsa 8 filtre bile iş görür. 6 ayda bir membran önü ve membran sonu filtreleri değiştirmeniz gerekecektir belki 4-5 ay da olabilir. SEdiment istanbul izmir ankara gibi yoğun çamurlu bölgelerdeyseniz daha da erken değişme ister. Nsf sertifikalı istiyorsanız cihazınız bu olur.

Atık su bire 2-3 oranında alsanız günlük 400 litre su kullanımı olacak yukardaki geleneksel modelde . Direk akışlı modellerden alsanız daha iyi olabilir. Direk akışlı nsf sertifikası ürün Tanksız olsun nsfli olsun derseniz bakmak lazım . Bildiğim yok ara araştırırız. Bence tanksız direk akış ön filtreleri uzun ömürlü bir cihaz lazım size.

• Teşekkürler cevabiniz için. Direk NFS'li olarak tavsiye edeceğiniz model var mı?

İlla NFS olmalı mı sizce?

https://royalgreen.com.tr/urun/royal-green-soft-organik-aritma/

Nsf sertifikalı ürün linkteki üründür, dilerseniz bu ürünün kapasitesini yükseltebiliriz, istediğiniz kapasitede, şuan ki haliyle günlük 300 litre su üretim kapasitesine sahiptir 24 saatte. Bu ürüne 2 membran daha eklenip 900litre/gün kapasitesine sahip olabilir ve tankı 40 litre tutulursa size fazlasıyla yeterlidir olacaktır. +904441822 firmanın whatsapp hattına direkt yazarsanız fiyat ve eklemeler üzerine konuşabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Direk nsfli olan açık kasa olarak sadece benim bildiğim Softlime modeli var .

Nsf olması her zaman iyidir . En az risk demektir . Daha güvenli demektir . Ya ürün nsf sertifikalı olmalıdır ha da cihazda kullanılan parçalar tek tek nsfli olması da yeterlidir . Murica 75 modeli gibi vs . Bu ürün şimdi nsf e gitse yüzde 99 direk nsf sertifikalı olacak bir modeldir .

Galip abi de yazmış zaten , daha önce yazdığı bir çalışmaları olmuştu . Onlarla iletişim kurarsanız bir de istanbuldaysanız sizin için büyük konfor olacaktır . Dikkat etmeniz gereken filtre değişim süresini biraz daha normalden kısa tutmak .

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Galip bey ile iletişime geçip bilgi ve teklif talep edeceğim.

Rica ederim

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.