Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
161
Favori
102.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet senin yorumunu okuyunca doğru söylüyorsun amaçları bizleri kaçırmak. Tek başına at koşturmak. Gitmiyorum bir yere bildiklerimi, öğrendiklerimi , tecrübelerimi, hiçbir menfaat olmadan yazmaya devam edeceğim.

Bu arada inan üye nasıl bloklanır bilmiyorum. 18 yıldır kimseyi bloklamamışım. Muhatap kabul etmem geçer giderim.

• @tersosmos Elektrikli küçk ev aletleri konusunun moderatörü kim. Biliyorsan iletebilir misin?

• chemsul kullanıcısına yanıt
    Arıtma cihazı alıp kullanan gerçek kişi bir defa gelip paylaşır ben şuradan aldım şöyle şöyle oldu diye yazar, gelip her mesajın altına bunu alın diye yazmaz. Troll hesap işte bildiğin. Oraya saldır buraya saldır hem kendine zarar veriyorsun hem o markaya, belkide bahsettiği arıtma firması ile de alakası yok, o taraflı görünüp farklı oluşumlar içine de girebilirler. En temizi tekmeyi vurup göndermek.

Şimdi bunları şikayet etsen arkadan yine hesap açıp gelecekler, o yüzden en temizi bloklamak. Yazsin dursun kendi kendine, cevap vermeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Üye ismine tıkla sağda blokla diye çıkıyor hocam

• tersosmos kullanıcısına yanıt

Evet buldum şimdi nasıl yapıldığını. Blokladım gitti.

Hocam amacin nedir senin? İfşa ediyorum ne demek neyimizi ifşa ediyorsun?sahte ürunmu aldin?etiket urun mu aldin?istedigin urun yerine baska bir urun geldi de dolandirdik mi seni amacin nedir?her 2-3 gune bir ayni seyleri paylasip duruyorsun.flux tek karbonda nsf almis ama spun da nsf almamis yada model nsf i yokmus mus.eee?aldigin flux filtrelerin icinde ahmetin karbonu mu var, dlux tekin nsf sertifikasi cikmiyormu nsf.org da.çamur at izi kalsin yaptigin baska birsey degil.30 tane trol hesap girdi konuya, kimin ne oldugu belli degil mesajlari sildigim icin ayri bir sitem, napayim silmeyip trolleremi birakayim konuyu?yine silecegim cunku hep trol.isteyerek veya istemeyerek sende dahil oluyorsun bu işe.

• ctnuyr kullanıcısına yanıt

Forumdaki trollerin fazlalığından ifşa kelimesi ile başka şerler üretebileceğinden mesajı sildim. Konu şu sizin düzgün ve işini layığıyla yapan bir esnaf olduğundan şüphem yok. Konu basitti. 4 lü setin hepsinin NSF onaylı oluğunu kontrol etmeden firmaya güvenerek yazmışsınız. Bende sizin dürüstlüğünüze emin olduğum için bu basit konuda gözden istemeden kaçırdığınızı duymak istedim. Çünkü buna benzer NFS bir ürüne alıp, tüm ürünleri NSF varmış gibi gösteren onlarca yerli firma var. Zaten sizde bundan yakınıyordunuz. Bu özür olmazsa sizinde onlardan bir farkınız kalmaz.

Mesajlar ile de bana ulaşıp, yazdıkların yanlış anlaşılmaya maruz kalabilir. Silersen memnun olurum deseydiniz ben silerdim. Bu şekilde diğer trol hesaplar gibi mesajlarım silinmesi beni ayrıca rahatsız etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sizin degil tum herkezin meeb kerimcem terzosmoz ctnuyr ve gercek olup trol hesaplarla konu disi tartismaya giren tum mesajlar konu disina ciktigi icin silindi,burda size kasitli veya sahsi olarak sizin icin yapilmis birsey degil.dilersiz birazdan yazin bizim konuya flux ile ilgili dusunceyi mesajinizi one bile tasiyayim konu var oldukca dursun, 2 yildir konu duruyor sayisizca farkli firma linkleri veya bizim urunleri elestren mesajlar yerli yerinde.
    Ben basindan beri diyorum sattigim urunlerin hicbiri benim urunum degil,yani körü körüne savunmam veya kesinlikle bundan baskasini almayin demem, yarin ben A markasida satabilirim B markasida satabilirim,uretici degilimki.mevcut şartlarda en iyi veya f/p yonunden en uygun urunleri satmaya ve bunuda en uygun fiyata vermeye calisiyoruz.

Sizinle flux ozelinde yasadigimiz olayda sizin tum flux urunlerini model numarasina gore nsf li olarak almaniz,ama burda tekrar belirtiyorum degil flux omnipure markasinda bile yok bu,veya swunda(mevcut swunlarin etiketi bile farkliyken hangi seri numarasi oldugunuda bilemiyoruz)listeleme seklimiz sizi yanilttiysa bu durumda haklisiniz ve ozurde dilerim.

Ama lutfen trol hesaplarin istedigi oyuna gelmeyiniz, 20-30 hesap actilar, biri puretron nasil diyor, oburu iyi cok severim diyor,bir baska hesapta siz bilmiyorsunuz puretron soyle boyle diyor kendi,bir baska hesapta hmm oyleyse olmaz su marka daha iyi ditor kendi arlarinda tiyatroyu ceviriyorlar.

• Her su arıtma başlığında ayrı bir kavga. Konu sahibi arkadaş nasıl sinirlendiyse uzaklaşmış. Gayet te yardımcı ve olumlu yaklaşıyordu sorulara. Burdan kendisine selam olsun. Farklı bir konuda bir mesajım var. 3-5 kişi tekeline almış burayı. 2 kişi satıcı o belli. Diğer 2 kişi 4 sene önce de buradaydı. Artık nasıl bir hobi yada başka bir şey bilemiyorum. Çünkü halen yazıyorlar.

Neyse altı üstü geçen bir soru sordum. Kavgadan mesaja 1-2 dönüş oldu. +- nedir şöyle yapsam mantıklımı diye soramadım bile.

Neyse bugün AO Smith ile ücrette her şeyde anlaştık. Tamamen maddiyattan dolayı vazgeçtim. Sonra Filtek ten 5 nsf onaylı filtre 1 vontron filtre ve nsf onaylı tankı 1.500 e alıp evdeki arıtıcıyı kullanmaya devam edeceğim. Bu filtreler de yeni gelmiş bu arada. Artık 2 sene sonra konuya uğrarım belki. Belki de uğramam AO smith alır yoluma bakarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctnuyr kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bu cevabınız benim için yeterli.

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

Hocam hiçbir suçu yok desem yeridir. Biraz önce bana ulaştı ve mesajı gösterdi. Ona yazılan terbiyesiz bir ifadeye verdiği cevap öne sürülmüş. Hiç bir şey yok desem yeridir. Trol çok fazla bu konularda, insanın üzerine geliyorlar.

Hayırlı olsun, benim şu an güncel yaklaşımın da bu yönde. Ucuz ama NSF garantisi olan ürünler. A. O cihazı da çok iyidir orası ayrı konu. Ama bu fiyatlar cep yakıtıyor.

• NSF onaylı 5li inline filtre seti arayışınız varsa Filtek su arıtma sistemleri inline filtreleri nsf sertifikalıdır. Yerli üretim nsf sertifikalı filtre çeşitleri

Filtek Su Arıtma Sistemleri | Ürün Kategori (filteksuaritma.com)

NSF linki için burayı takip edin

Listing Category Search Page | NSF International

Filtek ürünlerine internet üzerinden bir çok su arıtma şirketinden temin edebilirsiniz.

not: benim filtek ile alakam yok sırf yerli malı desteklemek için üye oldum paylaştım, tamamen içimden geldi.

Sağolun hocam çok teşekkür ederim. Vakit bulurda buraya yazma fırsatım olursa bizim laboratuvar da ph ve tds ölçen cihazlar var. Bu cihazların fiyatını duyunca dudağım uçukladı 😀 Bugüne kadar su arıtma cihazı kullandım hiç aklıma gelmedi orada suyun ph ve tds değerlerine baktırmak. Şurada dönen kavgayı gürültüyü görünce ilk işim bu cihazlarla ölçmek olacak 😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Size tavsiyem şimdi yerli bir filtre seti aldınız. Kalitesi bilmiyoruz. Ben sadece NSF var diye önerdim. Bu sisteminize bir su kaça kesici monte edin. Filtreler patlar falan neme lazım sıkıntı yaratmasın. Bir ommnipore kalitesini beklemek hayal olur.

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?
    Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?www.n11.com
    WaterMelon Su Arıtma Cihazı Su Kaçak Sızıntı Dedektörü Sensör Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/watermelon-su-aritma-cihazi-su-kacak-sizinti-dedektoru-sensor-3239927?magaza=watermelon

Hocam sizin lab. daki profesyoneldir. Bizde de var. 15 sene önce falan aldırmıştık. Koca kadife kutusu var. Kullanılmıyor bir kenarda duruyor. Gelen firmalar artık bizim için bu ölçümleri yapıyor. Çok pahalıya almıştık onu hatırlıyorum.

Fakat ev tipi kullanacaksanız 100-150 tl cihazlar yeterli. Gerçi çok ucuzdu bir kaç sene önce. Herşey ile birlikte onlarda arttı. Bu ucuz ürünler yeterli oluyor. Ben aylık olarak ölçmeye çalışıyorum. Tankıda belli periyodlarla siboptan su geliyormu diye bakmak lazım. Yeni olan üründe hemen olmaz ama bir süre sonra gözü buraya çevirmekte fayda var. Membran yırtılırsa tank metali direk pas yapıyor.

• Merhaba, konuyu okudum gayet açıklayıcı tecrübelerinizi yazmışsınız, arıtma cihazı arayışı olanlar için rehber niteliğinde, bu akşam waterbox firmasından tanıtım için su arıtma tanıtımı yapan 2 kişi geldi ve bir iki şebeke suyuna test analiz yaptılar, suyun içilemez derecede kirli olduğunu hatta bir bardak içine 2 çubuk ile test ettiler su sarı bir renk aldı baya tortulu oldu, gerçi şebeke suyunu içtiğimiz zaten yok ama arıtma suyu ile yapılan testlerde sararma olmadı. verdikleri yüksek fiyattan kaynaklı internetten araştırma işine başladım ama her hangi bir yerde fiyatları da yoktu.

Buradan öğrendiğim bilgilere göre birkaç örmek verilmiş ama net bir cihaz tavsiyesi bulamadım, konudaki yazışmalara da baktım daha çok kavga türü mesaj içerikleri mevcut, şimdi bana sıkıntı çıkarmayacak öneri verebileceğiniz bir marka model var mıdır? şu modeli ve markayı tercih ederseniz sorun yaşamazsınız dediğiniz fiyatı çok absürt olmayan ürün tavsiyelerine açığım.

-iyi forumlar dilerim.

• mhseray kullanıcısına yanıt

Kafanız karışması gayet normal efendim size şu ürünü tavsiye ederim, ben aynı ürünü kullanıyorum ve çok memnunum.

Goldline Purotwist Su Arıtma Cihazı - 21,059.32 TL + KDV (aritmamarket.com)

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.