Şimdi Ara

Arıza ışığı yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün 2003 astra comfort 1.6 sıralı sistem lpgli araç aldım... Araca bindiğimde arıza ışığı yanıyordu.... Satıcıya sorduğumda LPG den dolayı sürekli yandığını söyledi... Mümkün mü böyle birşey... bi zararı olur mu... LÜTFEN YARDIMMMM

• Muhtemelen motor arıza lambası yanıyordur. Lpg den olması muhtemel. Lpg ye guzel bi ayar cektirin. Sonra da lambayı sondurtturun. Daha bilgili arkadaslar yardımcı olacaktır.
  • Aracınızda takılı olan kitin servisine giderek sorununuza çözüm isteyin, Halletmez iseniz zamanla aracınız sabahları zor çalışmaya hatta çalışmamaya başlıyacaktır .
  • dönüşüm sisteminizin markası nedir ve hangi şehirdesiniz
  • ARAÇLARIN ARIZA IŞIĞI SADECE LPG SİSTEMİNDEN YANMAZ ARIZALI BİR PARÇA VARSA ONDANDA YANAR İLK ÖNCE ARIZA TESPİT CİHAZINA BAĞLANIP SORUNUN NEREDE OLDUĞU TESPİT EDİLMESİ GEREKİYOR ONDAN SONRA GEREKLİ MUDAHALELER YAPILIR ÖNCE TESPİT.
    HER YANAN ARIZA IŞIĞI LPG YE YORUMLANIYOR SANKİ BU ARAÇLARDA BAŞKA ARIZA YAPICAK ELEKTRONİK SİSTEMLER YOKMUŞ GİBİ
  • Sayın Tiseduba,

Arıza ışığının yanmasının birçok nedeni bulunmaktadır.

LPG ile ilgili olan kısmı genelde oksijen sensörünün egzosttan geçen yanmış gazı algılamamasından kaynaklanmaktadır.

OBD Test cihazı ile hızlı ve yavaş yakıt düzeylerinin gözlemlenerek, aracınıza hassas ayar yapılması gerekmektedir.

Bu işlemi yaptırdığınız takdirde arıza lambası yanma problemi ortadan kalkacaktır.

İyi günler dileriz.
  • sayın zavoli türkiye benim arabamda 1 yıl dır zavoli takılı cok memnunum ama kafama takılan bir sorunum var lpg şamandırası zavoli değil aldese marka bundan bişey olurmu çünkü aldesaya yerli deniliyo buda beni rahatsız ediyo şimdiden teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın Komandob,

Aldesa yerli üretimin en kaliteli şamandıralarındandır.

Aksam listemizde bulunan bir üründür ve 2 yıl garantilidir.

Herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.

Gönül rahatlığı ile aracınızı kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiseduba

Arkadaşlar dün 2003 astra comfort 1.6 sıralı sistem lpgli araç aldım... Araca bindiğimde arıza ışığı yanıyordu.... Satıcıya sorduğumda LPG den dolayı sürekli yandığını söyledi... Mümkün mü böyle birşey... bi zararı olur mu... LÜTFEN YARDIMMMM

Arkadaşımda 2004 Bora Pasifik var.Lpg taktıralı 1 yıl oldu.O gün bugündür arıza lambası yanıyor.Ama sebebini bulamadılar.Bi zararı olacağını sanmam.Lpg arıza ışığı diye google da bi bakın.Aynı sorunla karşılaşan çok kişi var.
  • Arıza ışığının yanmasının bir çok nedeni olabilir bu yüzden aracınızı bilgisayara bağlattırın arıza kodu ve tanımını buraya yazın yardımcı olalım.
  • 1998 maream da enjektör ışığı 3000 devire çıkınca yanıyor ve sonra sönüyordu.
    başka bir takım arızılar yaşadım. şimdi sürekli yanıyor lpg e geçince, yaklaşık 1 seneyi geçti.
    hiç bir problem görmedim.
    bu konuyla ilgili eski yazılarım var, araştırırsan bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.