Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Arızalı Asus HD7950 V2 ekran kartı Satın Al 1 Şubat 2025 15:40 1 1 Arızalı Asus HD7950 V2 ekran kartı Merhaba arkadaşlar arızalı Asus Hd7950V2 ekran kartımı yedek parça veya görüntü olsun diye almak isteyen olursa diye satmaya karar verdim. Kutusu olduğu gibi durmaktadır.Arızası durumu budur, Tam olarak arıza ekran kartındamı onuda bilmiyorum.Kartı ve ramleri söküp tekrar takınca sorun geçiyor ama yük altına girince oluyordu özellikle oyun gibi.ekranda yırtılmalar oluyor, Bir kere sistem kilitlendi bir kaç defa ise ekran gri bir renk alıp kaldı bu gün ise monitöre hiç görüntü vermedi sinyal yok diyerek.Konu açmıştım bakabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/1000-1500tl-arasi-en-ideal-secenek-ve-ekran-karti-sorunu--141382218Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Arızalı Asus HD7950 V2 ekran kartı ROSSTECH Rs-90 Pro Anc Mikrofonlu Kulaklık [SATILDI] HUAWEI P60 PRO TR Siyah [SATILDI] TTEC Airbeat Duo 2KM127S