Şimdi Ara

ARIZALI BÜTÜN LOGİTECH SES SİSTEMLERİ TAMİRİ YAPILIR !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
7.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Linkteki ürün 6x32 için olan ama sanırım Logitech'inkiler 5x20 ebatlarında idi. 5x20 ise bu linkteki ürün işinizi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 11 Ağustos 2021; 13:55:13 >
  • aeronics kullanıcısına yanıt

Dün akşam 2 farklı ölçünün de siparişini verdim dediğiniz gibi 5x20 ebatı olacak gibi . Çok teşekkür ederim cevap için gelince deneyeceğim .

• MErhaba elimde bir adet Z5500 ses sistemi var. OVER TEMPERATURE Hatası alıyorum yardımcı olabılırmısınız ?

• Merhaba,

Logitech Z10 model hoparlörüm var. USB ile bağladığımda bilgisayar algılıyor ama ses çıkışı vermiyor. Tamir edebilirim derseniz kargo ile gönderebilirim.

ARIZALI BÜTÜN LOGİTECH SES SİSTEMLERİ TAMİRİ YAPILIR !!!
    1. Sorum;

Z506 Subwoofer Bass ayar potu sadece tek noktada iletim veriyor. İletim verdiği aralık da apartman için çok yüksek. Değişimini yetkili serviste yaptırsam kaça mal olur? 2. bir seçenek te elektronik tamir dükkanlarında yaptırmak. Ama bu seçenekte de ürünü elime alır mıyım ?

2. Soru olarak aynı sistemin (z506) 1 uydusu arızalandı. Tamiri mümkün müdür yoksa yenisinin veya benzeri bir ürünün tedariği mi mantıklı olur ?

• 13 yıl sonra z506yı kaybettik. 5 sene önceki sub tamirimden sonra, son 1 yıldır kontrol uydusunda sorunlar yaşadık. zamanında 200 tl ye sıfır aldığım, elimdeki imkanlarla yaşattığım, yeri geldi benim ona çarptığım, yeri geldi onun beni çarptığı heycanlı günler geride kaldı. geriye şimdi ondan sadece 3+1 kaldı :l. elinde fazla kontrol uydusu olan varsa alırım. ölmesin :k

• Logitech Z523 hoparlörümün power ında arıza var, hoparlör açılmıyor.

Bu hoparlörde bilindiği gibi ses açma tuşu ile güç veriliyor.

Hoparlörü açmak için ses düğmesini çevirdiğimde hoparlöre saniyelik olarak güç geliyor ve ardından gidiyor.

Düğmeye hiç dokunmazsam açık konumda bırakırsam hoparlör ardı ardına kapanıp açılıyor, kapanıp açılıyor, kapanıp açılıyor ...

Bir anda bu arıza oluştu.

Bunun dışında ürün çok temiz.

Power arızası onarımı yapılır mı, onarım fiyatı ne kadar olur?

• Arkadaşlar Z5500 yaşatmaya çalışıyorum!!
    İlk önce kontrolde "mute on over temperature" yazıyordu ara ara, kabloda temassızlık vardı sanırım kabloyu oynatınca düzeliyordu(kontrol kablosu) düzelmişti geçen ay yine aynı uyarı ile birden gitti birdaha açılmadı ışık geliyo açtığım gibi kapanıyor fişi(power) çekip bekliyorum takınca ışık geliyor sonra yine aynı açtığım gibi kapanıyor anlayan birilerini bulamadım yardım edecek biri var mı ?
    Beylikdüzünde yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.