Benim bilgisayarımda takılı olarak bulunan LG 523252 DAHİLİ CD YAZICI OEM ile yine bilgisayarımda takılı olarak bulunan LG 52X DAHİLİ CD OKUYUCU OEM cihazları, bilgisayar tarafından tanındığı, power tuşuna basıldığı zaman açılıp kapanmasına rağmen sıra CD okumaya ve yazmaya geldiği zaman okumamakta hatta bilgisayar donmakta daha ileri bir durum olarak ta bilgisayar resetlenmektedir. Dolayısıyla her iki cihazda da optik okuyucuların yada motorların arıza yaptığı şüphesi bende uyanmaktadır. Buna göre; 1: Bu cihazların bir ömürleri var mıdır. 2: Bu cihazların optik okuyucu dahil tamir edilme durumları var mıdır. Arızalan cihazlar ne oluyor. Yetkili servisleri var mıdır. 3: Bilgisayarıma dvd yazıcı almak istiyorum. İDE çıkışlı DVD yazıcı piyasada var mıdır. 4: Bilgisayarın anakartında sata yuvası yok. Sata cihazı, ide yuvasına takacak bir aparat varmıdır. Konu ile ilgili olarak beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim. Not: Bilgisayar 2002 modeldir. P4 1,6 Gh, 864 MB SDRAM, 20 GB HDD.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme