Şimdi Ara

arızalı harddisk alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elinizde arızalanmış kullanmadığınız çöpe atmaya karar verdiğiniz arızalı disk ve anakartlarınızı alıyorum. istanbul içi elden teslim alınır.
    (diğer elektronik atıklarınızıda gönderebilirsiniz. kullanılabilir parçalar alındıktan sonra elektronik geri dönüşüm merkezlerine götürüleceklerdir. çevreyi koruma adına sizlerde ilk hamlenizi yapın. incelemek istersenizhttp://www.exitcom.com.tr/ )
    serdar şen
    212 435 99 54

ankartlar = 2 tl
    1-40 gb arızalı = 0,5 tl
    40 gb arızalı = 2 tl
    80 gb arızalı = 4 tl
    160-320 gb arızalı = 6 tl
    500 ve yukarısı = 8 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarsen -- 15 Ocak 2010; 13:00:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarsen

ankartlar = 2 tl
    1-40 gb arızalı = 0,5 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

hocam şuna bedava alıyorum de daha iyi kim 50kuruş için uğraşırki
  • sayın xmrtx

beni yanlış anlama ama zaten bireysel düşündüğümüzden başımıza bunlar geliyor. hiçkimseyi birşeyler içinde zorlamıyorum ayrıca "arızalı, kullanmadığınız çöpe atmaya karar verdiğinz" diye belirtmişim. isteyen 1 tane getirir isteyen çevresinden toplar 1000 tane. alsana ufak bir hesap 1000x0,5=500 tl. soruyorum kim sana arızalı yada senin gözünde çöp olan birşey için 500 tl verir. saygılarımla serdar şen

• kim birine gider 1000 tane harddisk toplamak için yıllarını harcar

arkadaşım tamam hdd ler insanların işine yaramıyor olup bir kenara atılmış olabilir.fakat genelde hdd ler bozuk olsalar dahi bir çok parçası sağlam olduğu için başka hdd leri tamir etmede kullanırlar.takdir edersinki bunun değeride 50 kuruşdan fazladır.verdiğin fiyatlar bozuk harddisk için bile olsa çok düşük.ha ben birini yol parasını çıkarınca zarar edicek olsa bile bulurum diyorsan o ayrı bir konu
  • admin arkadaşlar konuyu silebilirse sevinirim. internet geyikleri bu konuyuda mahvetti ve gereksiz muhabbetlerle uğraşmak istemiyorum. ne kadar boş adamsınızki ilginiz olmayan şeylere burnunuzu sokmaktan geri kalmıyorsunuz ilgileniyorsın buyrun cevaplıyım ilgin yoksa kapat git laf kalabalığı yapıp insanların zamanını harcama. hurdalıklarda tonlarca elektronik atık bulunmakta, bunlar "çöpten toplanmakta" ve çoğuda işe yarar haldedir. kilosu bu fiyatlara satılmaktadır. buda son sözüm. geyiklere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarsen -- 16 Ocak 2010; 22:54:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.