Şimdi Ara

arızalı s3 mini ve Kliksa.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bayramdan önce salı günü kliksa.com dan s3 mini marka telefon ile başka bir telefon aldım. 1.000 tl üstü olduğu için 100 tl World puandan da faydalandım.
    telefon 07.08.2013 tarihinde kargo ile bana ulaştı.
    Açıp kullanmaya başladığım andan itibaren telefon sürekli kapanıp açılıyor. Farklı romlarda kurdum test ettim ama nafile değişen bişey olmadı. Durumu kliksaya bildirdim. ürünün arızalı olduğunu henüz 1 haftalıkta koşulsuz değişim hakkımdan faydalanmak istediğimi söyledim . İptal İade formu doldurdum . Bana cevap olarak ürün arızalı olduğu için yetkili servise gidip arızalı olduğuna dair tutanak tutturmamı istediler. Ancak bu şekilde ürün değişimi yapacaklarını söylediler.
    Bende Kliksa'nın operatörleriyle görüştüm 1 haftalık koşulsuz iade hakkım yok mu ,? dedim var dedi. Tamam ondan faydalanmak istiyorum arıza olayını geçelim dedim. Oda ürün gelir incelenir arızası tespit edilirse size iade edilir. Sizden servisten rapor almanız istenir dedi.

Yani arkadaş şimdi kafama takılan soru şu.
    Ben şimdi arızası çıkan ürünü 1 hafta içerisinde servis filan işine girmeden iade edemiyor muyum?

• Ben sana söyle diyim kutunun icerisindeki ürün hiçte calismaya bilir bunu satan yer garanti etmez firma garanti eder yani doğru rapor tutulmasi lazim ama samsung hu konuda cok dandik ben 8 aydir uğraşıyorum 1 haftaya kadar yine telefonu gondericem. (Telefonum s3 mini)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servis urunun garanti belgesinde ve faturada kase yok diye kabul etmiyor. Teknosa ya gidin kaseletin diyor teknosa da bizi ilgilendirme diyor. Ne melanet bir yer bu kliksa.com

• İnternetten oyle pahali seyler almadan yana degilim..gittim bimeksten kendim aldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.