Şimdi Ara

Arızalı seagate disklerin garantiden değiştirilmesi. (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.215
Cevap
40
Favori
155.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet 52

quote:

Orijinalden alıntı: ceremo

Benim harddiskim gümrüğe takıldı. Ups ile geliyordu. 150 lira yatırdım Ups yarın teslim edecek. Ups göndermeden önce gümrüğe bir beyanname vermeniz gerekiyordu dedi. Gönderecek arkadaşlar önceden UPS ile görüşüp öyle göndersinler. benden demesi.

ptt ile mi yolladiniz hollandaya?

Evet, PTT ile göndermiştim.
  • quote:

quote:

quote:

Benim harddiskim gümrüğe takıldı. Ups ile geliyordu. 150 lira yatırdım Ups yarın teslim edecek. Ups göndermeden önce gümrüğe bir beyanname vermeniz gerekiyordu dedi. Gönderecek arkadaşlar önceden UPS ile görüşüp öyle göndersinler. benden demesi.

150 tl ye yeni harddisk almak daha mantikli olurdu oyle bi durumda.

bende ptt ile hollandaya harddisk yollayacagim.acaba benimki de takilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Total Requested Quantity : 1
    2. Total Clean Received Quantity : 1
    3. Total Expected Not Received Qty : 0
    4. Total Discrepant Quantity : 0
    5. Total Return Unrepaired Quantity : 0
    6. Total OOW Charges : 0.00

burdan ne anlam çıkarmalıyım ? :D
  • HDDyi gönderdim küçük bir kutu içerisine köpüklerle sıkıştırma yaparak oturttum kutuyu bantladım kutu üstüne garanti süresi içinde garantiye gönderilmiştir yazdım...
    Havalı zarf aldım kırtasiyeden içine koydum dışına adresleri yapıştırdım küçük kayıtlı paket olarak yolladım 536 gram 27 tl tuttu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canezixx -- 7 Şubat 2013; 14:54:06 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

150 tl ye yeni harddisk almak daha mantikli olurdu oyle bi durumda.

bende ptt ile hollandaya harddisk yollayacagim.acaba benimki de takilir mi?

Ben ptt ile 40 liraya göndermiştim. Eğer çok fark yoksa UPS ile gönderin bence. Durumu anlatın ve bahsettiğim beyannameyi doldurup verin muhakkak.

• Hocam PTT ile burdan gönderirken takılmıyor. Seagate HDD' yi size geri gönderirken gümrük sorunu olabiliyor. PTT' den daha ucuza gönderecek firma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam PTT ile burdan gönderirken takılmıyor. Seagate HDD' yi size geri gönderirken gümrük sorunu olabiliyor. PTT' den daha ucuza gönderecek firma yok.

Kargo olarak gönderimlerde 45 tl asgari ücreti var.
    Mektup postası olarak gönderirseniz maksimum kutu agırlıgıda önemli tabiki tek hddde 30 tl masrafınız olur... PTT candır :)
  • @Extralarge
    @ceremo
    @alikiymaz

bugün hollandaya yolladım ptt ile.580 gram geldi harddiskin orjinal kutusuyla birlikte.karayolu ile gönderdim.17,75 TL tuttu.
  • quote:

@Extralarge
    @ceremo
    @alikiymaz

bugün hollandaya yolladım ptt ile.580 gram geldi harddiskin orjinal kutusuyla birlikte.karayolu ile gönderdim.17,75 TL tuttu.

Hayırlısı olsun hocam ben 2.5" HDD' yi Uçakla 10 TL' ye göndermiştim 6 Günde teslim edilmişti Seagateye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

quote:

@Extralarge
    @ceremo
    @alikiymaz

Hayırlısı olsun hocam ben 2.5" HDD' yi Uçakla 10 TL' ye göndermiştim 6 Günde teslim edilmişti Seagateye.

eleman bana 7-10 gün arasında ulaşır dedi karayolu ile.büyük ihtimalle 2 haftada varır oraya.

• ptt sitesinden takip ederek değişimleri haber verirsen buradan sevinirim bende gönderdim bakalım hayırlısıyla gelir inş
  • Samsung 640 lık Harici hdd mi bende 4 şubat itibariyle Hollanda Amsterdama postaladım. Samsung'un içinde Seagate hdd olduğu için böyle bir yol izlemem gerekiyormuş. PTT ile 14.5 liraya yolladım 272 gram gelmişti galiba. Ancak bu PTT ninhttp://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb.php sitesinden kargom nerede diye baktığımda hala bulunduğum ilde görünüyor verdiğim linki inceleyebilirsiniz.http://imgim.com/ptt.jpg . ACABA HALA GİTMEDİ Mİ BUGÜN 10 ŞUBAT ? ? ? ?

HDD'mi kendi orjinal kutusunu havalı zarfın içine koyarak yolladım. Ayrıca kendi kutusunun arkasına sipariş nosunu yapıştırdım. Kendi kutusunun içine posta etiketi mi ne var benim adresim ve seagate in adresinin yazılı olduğu kağıdı koydum. Bu kağıttaki adresleri havalı zarfın üzerine yazdım. Bu şekilde yolladım. BİR SORUN ÇIKAR MI ? ? ? ?

4 şubatta yolladım, bugün 10 şubat bakalım hayırlısı ile gelir inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 10 Şubat 2013; 11:56:22 >

• Şİmdi aramalarıma göre yurtdışı takibi seçtiğimde PTT sitesinden şöyle bir şey geldihttp://imgim.com/5461inciz1345343.jpg .Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) diyor. Şimdi ne olacak acaba yardım edin lütfen.

Şuan fark ettim, dahili hdd konusuymuş, ama sorunumuz ortak. Başka bir başlıkta bulamadım o yüzden buraya yazıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 10 Şubat 2013; 11:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan2020

Şİmdi aramalarıma göre yurtdışı takibi seçtiğimde PTT sitesinden şöyle bir şey geldihttp://imgim.com/5461inciz1345343.jpg .Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) diyor. Şimdi ne olacak acaba yardım edin lütfen.

Şuan fark ettim, dahili hdd konusuymuş, ama sorunumuz ortak. Başka bir başlıkta bulamadım o yüzden buraya yazıyorum .

Önceki sayfalarda aynı durumda bi arkadaş vardı 1 2 güne teslim edilmezse ptt ile görüş
  • Büyük ve okunur bir şekilde RMA numarasını yazın arkadaşlar özellikle.
  • Cuma seagatein dhle verdiği paketin hala takip numarası gelmedi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilboy51

Cuma seagatein dhle verdiği paketin hala takip numarası gelmedi ya

degişim onaylanmış haftasonuna girdigi içindir . ptt uçakla kayıtlı posta olarak gönderdim hala yurtdışı sevk görünüyo haftasonu girdigi içindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Allah aşkına birisi şunun ne demek olduğunu söyleyebilir mi? Ben aksini düşünmek istiyorum. Nasıl teslim edilemez ki bu posta?

Arızalı seagate disklerin garantiden değiştirilmesi.

benimle aynı sorun yaşamışsınız, bence buna bir açıklık getirirsek herkes için faydalı olur. PTT yi aradığımda bizden çıkmış artık hollanda kargonsunda diyor. Sorguladıgımdahttp://imgim.com/5461inciz1345343.jpg .Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) diyor. Şimdi ne olacak acaba yardım edin lütfen.

Nasıl bir yol izlemeliyim? Seagate ile iletişime mi geçmeliyim nasıl geçerim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan2020

quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Allah aşkına birisi şunun ne demek olduğunu söyleyebilir mi? Ben aksini düşünmek istiyorum. Nasıl teslim edilemez ki bu posta?

Arızalı seagate disklerin garantiden değiştirilmesi.

benimle aynı sorun yaşamışsınız, bence buna bir açıklık getirirsek herkes için faydalı olur. PTT yi aradığımda bizden çıkmış artık hollanda kargonsunda diyor. Sorguladıgımdahttp://imgim.com/5461inciz1345343.jpg .Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) diyor. Şimdi ne olacak acaba yardım edin lütfen.

Nasıl bir yol izlemeliyim? Seagate ile iletişime mi geçmeliyim nasıl geçerim ?

Seagate firması haftasonu açık değilse ondan olabilir bir kaç gün daha bekleyiniz sonra pttyle görüşürsünz

• Seagate ile bağlantı kurmaya gerek var mı ? Gerçi fazla ingilizcem yokta :D .
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.