Şimdi Ara

ARIZALI TABLET..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar fazla para vermeden orta dereceli bir tablet satın almak istedim.piyasadaki en iyi donanım cube u30gt2 olarak gördüm gittigidiyor uzerinden birtane u30gt2 aldim 650 tl.
    Tablet elime geçti 24 saat geçmeden ariza yaptı birdaha açılmadı servise yolladım degişmesini talep ettim üç hafta sonra tablet geri geldi servisten cikmiş tablet eskisinden berbat duruma gelmişti,bu sefer ise sadece şarz takılıyken açılıyordu şarzdan çıkarınca kapaniyor ve birdaha acilmiyordu birkaç saat sonrada ekran şişti sanırım piller şişmisti ekranı dışa doğru şişirmisti servisi yine aridim bu sefer kesin değişmesini talep ettim toplamda 36 saat kullanamdigim bir tablete 650 tl vermek hiç akıl karı bir iş değildi.yine servise gitti ikinci hafta musteri temsilcileriyle görüştüm tabletimin değiştirildiğini ve yarin kargoya verileceği söylendi 3 gün sonunda tablet geldi ve yine aynı görüntü ön panel değişmiş gibi sağ tarafindaki titreşim kararma aynı duruyor utanmadan değiştiğini soylemeleri zoruma gitti 650 tl uzerine 3'5 kuruş daha koyup adam akıllı bir tablet alınabilir bu sefer servisi aramadim herseferinde kargo parası vermek ve 2 ila 3 hafta servisten haber beklemek istemedigimden tüketici haklarına başvuruda bulundum.
    Benim bunları yazmamın nedeni benim yaptığım hatayı başkası yapmasın diye 200 tl verip bir tablet alsam hiç calişmasa bukadar zoruma gitmezdi gerçi onlar bile bundan saglam çıkıyor velhasıl tabletiniz bozuk çıkarsa yada bozulursa elinizde patlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusaefeorhan -- 27 Kasım 2013; 17:08:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cube servismi aman aman,uzak durun...

benim maceram da burda;

http://forum.donanimhaber.com/m_83991344/f_//tm.htm#83991344
  • Benimle aynı tarihlerde almissin benada bayramdan iki gun önce ulaştı ogün bugündür zaman kaybı hiç olmasa foruma yazdim ki bizim düştüğümüz duruma başkası düşmesin...

• Cube sorumlusu arkadaşdan bu konuyada açıklama bekliyoruz.
  • Sayın müşterimiz ile irtibata geçilmiş, cihazının kargoda zarar gördüğü tesbit edilmiştir. Müşterimizin cihazının değişimi için gereken işlemler başlatılmıştır.
  • Cube yetkilileri tabletle ilgili sorunumu çözmek için iletişime geçti servise yolladım inşallah bi çözüme kavuşur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tablet Adaptör Hk.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.