< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abak.tarik -- 14 Mart 2023; 23:2:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abak.tarik -- 14 Mart 2023; 23:2:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu forumda çok takılmıyorum. Arada sırada ev eşyası alırken çok işime yarıyor. Bilgisayarımı upgrade edicem diye bakıyordum dolar yükselince herşey ateş pahası
Biri Arızalı Gigabayt Z97X gaming 5 Anakartı arızalı 100 tl ye satıyordu. gördüm umursamadım. Aradan zaman geçince burdaki konuyu gördüm. Anakartın arızasının sadece işlemci yuvasındki iki pinin eksik olması diyordu satan arkadaş. hemen tarık arkadaşımıza dönüş yaptım olumu bu iş diye. olur abi bakarız yapmaya çalışırız dedi. Öyle bir çılgınlık yaptım ki daha kartı görmeden tarık kardeşime kargolattırdım . Adam Böle bir kartın işlemci soketini değiştirdi. Ama bitmedi tabi anakartın arkadaki ilşemci yollarında fiziksel arıza varmış. (Satan arkadaş bunu sölemedi tabi) adam mikroskopla yolları kazıyıp tekrar lehimlemiş ki ben kendimde Bilgi sistemciyim bu iş ne kadar zor az çok bilirim. Hatta kargo gönderiminide kendisinden olarak anlaştık yanlışlıkla karşı ödemeli gönderim yapmışlar onun parasını da hesabıma havale etti. Türkiyenin böyle insanlara ihtiyacı var. Ben arkadaşın daha yüzünü bile görmedim tanımam etmem. Allaha şükürler olsun dürüst bir insana denk geldim.. Bu arada ne sorsam cevapladı. Ürünü tmir ettikten sonra videolar çekip gönderdi. İnşallah bu hevesle devam edersin Arkadaşım. Allaha Emanet ol |
Ali bey ben size kötü birşey söylemek istemedim bakın mesai biteli kaç saat oldu hala herkese yardımcı olmaya çalışıyorum bir kere aradınız beni açamadım bir IO chipinde 128 tane bacak var ve bunu nizami bir şekilde takmak siz bu ürünü satarken alıcı alırken siz kullanırken sorun yaşamayın diye biz bu işi yaparken yanımızda ki kişiye dahi cevap veremiyoruz ve anakartınız fintek marka IO chipi arızalıydı bios ile çözülen cihazların çoğundan ücret dahi almadığımız oluyor yine de saygısızlık yaptıysam sizden özür diliyorum fakat bir gün içerisinde onlarca telefona cevap veriyorum 4 teknisyene sürekli komut veriyorum kargo ürünleri mesajlar ve forum derken insanı sınırları aşıyoruz ürününüz onarılmaz ise ürününüzü ücretsiz olarak onarıma alma sözü veriyorum bu forumu seviyorum ve burada kimseyi üzmek istemem
|
Tek bir şey söylüyorum gönderdiğiniz kart bugün itibariyle tekrar arıza verdi
ilkinde 150 tl gönderdim sonra tekrar etti diye 100 tl en son garantide ama arkası kazınmış kondansatör arıza parça parası dediniz benden kaynaklı olduğuna emin olamadım 100 tl daha gönderdim ve 1 hafta sonra yine arızalandı. günlerce kargoya verilecek verildi ofise uğramadım arabamı sattım takip no atacağım dediniz. kartı kutusuyla göndermiştim kutusuz bir şekilde geldi. eğer bunları karalamak için yazdığımı düşünen varsa ben kendi payıma hakkımı helal etmiyorum. söylediklerim yalansa Allah benim belamı versin. sanki olmayan bir şey söylenmiş gibi niye buraya yazdınız bundan sonra kart göndermeyin yapılmayacak yazmışsını. Allah yolunuzu açık etsin. Ama kim hak yediyse belasını versin. |
Merhaba, konu başlığınızda arızalı anakart alımı yaptığınız yazıyor, ben de buna istinaden arızalı bir anakartım olduğunu, daha önce onarımını yaptığınızı ve ilgilenirseniz alabileceğinizi belirttim. Açıklamada yaptığınız işçilikle ilgili olumsuz bir ifadem olmadı. Sadece bildiğiniz bir anakart olduğunu ifade etmek için sizin tamir ettiğinizi belirttim. Tamir sonrası süreci de konuyu farklı yerlere çekmemek için yazmıyorum. Ancak sırf bu konuya yazdığım için "buraya bu şekilde mesaj yazdığınız için özellikle ilgilenmiyoruz" şeklindeki ifadenizi yaptığınız iş ve ticaret ahlakıyla bağdaştıramadığımı üzülerek belirtmek isterim.
|
Zannediyorum artık size herhangi bir şey göndermem. Çünkü köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme düsturu oturmuş dilinize ve esnaflığınıza.
Şu andan itibaren ömür boyu garanti verseniz neye fayda eder ki? Bir 35-40 lira daha kargoya da Masraf. İyi. Size elektronik tamir hayatınızda başarılar dilerim. Teşekkür ederim çalışmayan anakartım çalışıyor sağolun. Ama hem ürün kusursuz çalışmıyor hem de sizin üslup şekliniz alışverişten öncesi ve sonrası olarak ciddi şekilde değişken. Bu şekilde hiç kimse memnun kalmaz. Kendiniz dahil. Hayırlı günler dilerim. Ve ayrıca bana referans isteği gönderir misiniz? Bu tecrübelerimi dh Referans sistemine aktarmak isterim. Ya da isterseniz göndermeyin fark etmez. |
Hocam şimdi kimse kusura bakmasın da,
sizin okuma-anlama kapasitenizi bilmediğimden benim yapabileceğim bir şey yok. Ben nerede ulaşamadığımı iddia etmişim-yazmışım ? Kendimde olan sıkıntıyı yazdım. Mesaj gelmiş olabilir ama ben görmüyorum kendi mesaj kutumda. Mesaj yazıyorum gitmiş olabilir yine görmüyorum mesaj kutumda. Bu yüzden de aşağıdaki notu yazdım. Ekstra bir şey de istemedim. Herkese yazdığınız olarak yanıtlasaydınız ben yine gelen kutuma bakıp bir şey olmadığını görecek ve Destek Talebi oluşturacaktım. Ben başka bir yer bakarım hocam sıkıntı yok. İyi çalışmalar. |
Merhabalar size de. Düşük seviye kart kısmını nerede okudunuz bilmiyorum ama " Görece kolay işlemler" dedim. Aynı anlama gelmediğinin farkındasınızdır.
Birazda işte bundan bahsediyorum, iletişimde problem. Ben kendi ekran kartımı gönderecektim. Arkadaşlara söyledim onlarda varsa toptan gönderelim dedim. Onların kart durumlarını bilmiyorum, bir tanesine baktım gözle görülür sökülmüş bir durumu yoktu, göndermeden önce elimden geldiğince kartlar hakkında sizi bilgilendirdim. Şimdi benim yüksek beklentim yoktu ama ufak problemler varsa en azından tamir edilebilirse güzel olur niyetiyle gönderdim. Söylediğim gibi zaman sıkıntısı yok ama bu demek değil kenara atın kalsın 3 ay sonra alayım. Bana bilgi verin ve bilgi verdiğiniz gün sözünüzde durun yeter özetinde konuştum hep. ilk telefonda konuştuğumuzda r9 290lardan biri için çok uğraşılması gerektiği diğerlerinde tamir edilebilir şeyler olduğunu söylediniz. Fiyatları söylediniz ben de kabul ettim. bir haftaya başlarız dediniz. Bir hafta sonra yok tamir edilemiyor geri gönderelim dediniz ki toplamda benim size kartları göndermemden sonra 1 ay zaman geçince bunu demeniz hoş olmadı. Arkadaşlara da mahçup oldum bir yandan. Sizin ne kadar çalıştığınız, ailenizle zaman geçirip geçirmediğiniz buradaki hiç kimseyi ilgilendirmiyor. Ben de pazar günü sunucu çalışması yaptığımda çalıştığım şirketten ekstra bir ücret talep edemiyorum. Bu da benden başka hiç kimseyi ilgilendirmiyor. Zamanınız yoksa bu işi yapmayacaksınız ya da size yardım edecek birilerini alacaksınız( naçizane tavsiyem) Sonuçta ücretsiz çalışmıyorsunuz. Bir diğer konu ben sizden sonra başka birine gönderdiğimde onun yorumları sizden farklı olmayacak, kurcalanmış zor kartlar diyecektir. Ya tamirden vazgeçeceğim ya da ikinci el parası belki fazlası ücret ödeyeceğim. Son paragrafta ben de tekrar söyleyeyim o halde. Adam olan iş etiği olan sözünde durur, söz verdiği zaman söz verdiği şeyleri yapar taahhüt ettiği işleri yerine getirir. Yapamayacaksa burada başlık açıp ekran kartı, anakart tamiri yapıyorum demeyeceksiniz. Neden insanların sizi satın aldığını düşündüğünüzü de anlamıyorum, bilinç altında öyle bir şey mi hissediyorsunuz. Siz nasıl ki öğle yemeği yediğinizde size yemeği getiren kişiyi satın almıyorsanız, müşterilerinizin de öyle bir niyeti yok. Ama aynı öğle yemeği yediğiniz yerde parasını verdiğiniz yemeğin tuzu yenmeyecek kadar çok ise şikayet etme hakkınız, hatta kahve içerken şeker yerine tuz konulduğunda sinirlenme hakkınız da var, bizim açımızdan böyle bakın yeterli. |
Sorun yaşayan kişiler forum desteğe başvurarak referans talebi alabilirler, nitekim kendisi olumsuz alışveriş olunca referans talebi göndermiyor
|
Arızalı Tüm Marka Anakart ve Ekran Kartı Onarımı ve Alımı
Arızalı anakart veya ekran kartı mı var? Profesyonel ekibimiz, tüm markalardan anakart ve ekran kartı onarımı ve alım hizmeti sunar. Hızlı ve güvenilir hizmetlerimizle cihazlarınızı tekrar çalışır duruma getiririz.
Anakart İşlemci Soketi Değişimi
Anakartınızın işlemci soketi hasar gördüyse, onu değiştirerek cihazınızı kurtarabilirsiniz. Ekibimiz, anakart soket değişimi konusunda uzmandır ve tüm markalarla uyumludur.
Anakart Pin Tamiri
Anakartınızdaki pinler hasar görmüşse, cihazınızın düzgün çalışmasını engelleyebilir. Uzman teknisyenlerimiz, anakart pin tamiri yaparak cihazınızı eski haline getirebilir.
Hizmetlerimiz:
Neden Bizi Seçmelisiniz:
Arızalı anakart veya ekran kartı sorunlarınız için daha fazla beklemeyin. Hemen bizimle iletişime geçin ve cihazlarınızı tekrar çalışır duruma getirelim.
Anahtar Kelimeler:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|