Ya arkadaşlar söylememe gerek yok sanırım nedenini burda sadece kurda değil blizzardında suçu varsa neyse ne var mı? Eu da oynanabiliyor mu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arjantin üzerinden oynayan var mı ?
-
-
Arjantin hesap işe enus olarak oynayabilirsin yani eu değil us olarak o yüzden avrupa serverlarına bağlanamazsın ve tr den laglı olur diye biliyorum hiç denemedim ama eu ya bile 65ms den bağlanıyoruz us kim bilir ne kadar olur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oynarsın ama amerika sunucularında oynarsın wow için konuşuyorsak. diğer blizzard oyunlarında bir kısıtlama yok galiba.
-
Niye arjantin üzeriinden oynamak istiyorsun k ?i zaten Rus hesabı aç EU üzerinde 55TL ye oyna işte. Burada herkese zaten RUS hesabı tavsiye ediyoruz. Gidip Tokencilere para kaptıracağına RUS hesabı açın adam gibi oynayın. RUs hesabı açıpta alengirli işlere girmezsen Blizzard hiç bir şekilde karışmıyor..
-
Rus hesabını nasıl açıyoruz? Hangi tarayıcı ve vpn işe yarıyor şuan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben telefondan touch vpn ile giriş yapıyorum . nedense chrome dan açmasına rağmen işlem yapılmıyor. Ama mobilde yapıyor.
-
arkadaslar, eger solo takilacaksaniz oyunda arjantin hesabi uzerinden US serverlarda oynamayak uyar, hatta daha iyi bile olabilir. Su sekilde anlatayim.
USda herkes uyurken oynayacaksiniz siz oyunu saat farki dolayisiyla ve bircok yer bircok zone, ana sehirler bile bayagi bir bos olacak.
raid yapmayacaksiniz, pek fazla pvp yapmayacaksaniz yada turkiyeden arkadaslarla toplu olarak oynayacaksiniz, bu hem server lagini azaltir hemde rahatlik saglar.
Ama oyuna diger oynayanlarla beraber oynayacaksaniz, o zaman rus hesabi uyar size.
ben bundan 20 sene once avustralyada yasiyordum, o zamanlar oceanic realmleri yoktu, hepimiz USde oynuyorduk, ordan biliyorum, saat farki nedeni ile USda herkes uyurken giriyorduk biz oyuna ve heryer bombos oluyordu.
sonra oceanic realmler acilmisti rahatlamistik.
-
20 demiyimde sanirim bir 15 sene onceydi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X