arkadaslar benım bılg. knıght yuklu daha 1 saat once knıght oynuyordum cıktım tekrar gıreyım dedım yok gırmıyor xtrap doluyor oylece beklıyor bunun cozumunu bılen bır ark varmı acaba sımdıden saygılarmla
yokmu yaaaa bılen bırı
pc ye resset at olmadı modeme reset at oda olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Freedøm
Arkadaşlar bugün 10'dan fazla konu açıldı. Üst konu olması için açıyorum.
Takip etmeniz gereken komut basamaklari ; C:/windows/system32/drivers/etc Bu klasördeki " hosts " dosyasini NotePad ile aciyorsunuz ve alta ; 4.79.218.32 xtrap.knightonlineworld.com 4.79.218.32 xtrapdev.knightonlineworld.com
u giriyorsunuz.. Daha sonra kaydedip cikiyorsunuz.. sonra ki basamak ; Knight Online klasöründe ki xtrap altklasörünü aciyorsunuz ve icindekileri siliyorsunuz. Baslat>Calistir>Cmd>ipconfig/registerdns ve ipconfig/flushdns yaziyorsunuz. son olarak Launcheri calistirip Xtrap'in kendini güncellemesini bekliyorsunuz ve giriyorsunuz
bende pcde resette o iş düzeliyor bunların dısında güvenlik duvarı etkisizleştirme antivirüs programı degistirme de bazılarının sorununu çözdü
bu arada forum bende çok tavas açılıyor nedendir acaba baska sitelerde bu yavaslık yok
bendede aynı sorun vardı bir zamanalr xtrapı dogru guncelleyemedigi zaman ortaya cıkan bir sorun knight xtrap ını birisi sana upload etsin kendi kullandıgını sorun duzelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme