Aynen ben b2 deydim bi çıkıp b1 e girim cz yaparım dedim ki login failed veriyo şu an ama arklar hala oyunda anlamadım
quote:Orjinalden alıntı: anls1907 bende var ama arkadaslar oyunda nasıl gırmısler bene download.knightonlineworld.com hatası var ne yapmam gerekır??
beyler bende de login failed diyo konuya el atıcak babayiğit birisini bekliyoz napcaz bilmiyoz Ben Bu Oyunu Yapanı Bi Bulursam Ark ların Hepsi Oyundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ben Giremiyom Sebep ? İndim Human Town una Spike Vuran Bol Olur Ol Spike ları Toplasan Burdan Lufer e Yol Olur Allah Yardımcımız Olsun AAAAAMMMMMİİİİİİİİİNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
deccal ağ bağlantılarımın özellirlere gir ağ bağlantısına tıkla onar de 2-3 kere sonra dene oluyomus bende forumda okudum :) olur inşllh Allah Yardımcımız Olsun AAAAMMMİİİNNNNNNN
Modeme res atın bağlantıyı yenileyin bana arada yapıyo modeme bi res atıyom girio olmadı pcyede res atıyom oluyo deneyin yani.
aga nasıl gırdın ya bare bızede yardım etsen bızde gırsek sorun new client yule dıyo sadece ares var serverlarda baska yok napcam bı zahmet yardım??
Kardes benim sorun modemde imiş ag baglantılarını bir kac kez onar dedim sonra actım gayet rahat girdi... Senin sorun nasıl çözülecek pek bilgim yok...