Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufbaba15

Tek bir serve olacak en iyisi bole zor oluyor 8gb ram oyun optimize olsa ben kurucağimda en kötü 5 gb ram yiyo 1gb windows 2 gb lada server olmaz ileride çoğalir serverler bulunur guzel bişi

Steam adinizi pm atarsaniz oynariz

Steam linkim imzamda var hocam.
  • Bi hevesle aldım ama hayal kırıklığına uğradım. Optimizasyon sorunu devam ediyor. Low da bile oynanmıyor ki low da oyun minecraft gibi oluyor. Loading ekranları çok uzun. Oyun bence şuan hazır değil. 2 saati geçmeden iade ettim. Belki ilerde düzelince alabilirim.
  • Şuan en iyi pingli server Chaosturk sanırım steame sağ tıklayıp sunuculardan bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufbaba15

Yok Tam Aksine Offline Server Felan Olsa Anlarım Da Offline Da Böyle Olması Anlamış Değilim Neyse Beklicez

Bildiğiniz Güzel Bir Trük Server Varmı ?

Biz takımca [link]turksurvival.com[/link] un RUST ve ARK serverlerinde oynuyoruz,RUSTa ara verdik şuan ARK'tayız.henüz yeni bir platform ama serverleri çok kaliteli.Lag sıkıntısı yaşamıyoruz en azından hatırı sayılır oyuncu kitlesi de var.Tavsiye ederim.
    Sanırım bu akşam WİPE atılıp sıfırdan başlangıç yapacaklardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTT

Nitrado server, istanbulda, 4gb ram

Hocam server gozukmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıçta belirteyim server için ön tanıtımdır eger serverda olmasını isteginiz durumlar var ise msj atabilrsiniz

Herkese Merhaba Arkadaşlar ;

Çok yakında açacağımız ARK:Survival Evolved Serverımıza Herkesi Bekleriz...

İsterseniz neden server açma gereksimi duyduk ondan bahsedeyim biraz

.Açılan serverlarda gördük ki bir kaç tanesi hariç oynayan 10 kişiyi bile geçmiyordu belki oyundan aldıgımız zevkin daha da az olmasına sebebiyet veriyordu biz ise bu serverda herkesi toplayarak sağlam bi ark evreni oluşmasını istiyoruz Çetin mücadelelerin olduğu sağlam pvplerin döndüğü bir bir ark dünyası ..

Server da argo küfür yasaktır ama istemsiz olabilen bazı durumlarda müsemma gösterilecektir tabiki mesela vay ... dinozor ölmüş base gitmiş vs. Server 50 kişilik olacaktır.
    Mağara ve Drop girişlerine base yapmak yasak olacaktır.

Hard bir server olması değilde oyuncuların hard iyi sağlam oyunculardan oluşan bir server olması bizim temennimiz ki eminim sizinde temenninizdir.

Serverda adminler günün çoğunda online olacaktır.Bir sorun olduğunda ise isterseniz oyun içinde isterseniz de facebook sayfamızdan mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.Şimdiden herkesi serverımıza bekleriz ...

• Tekrardan Herkese Merhaba Arkadaşlar
    Serverımızı çok yakında açacağımızı söylemiştik.
    Server hakkında sizlerle yeni bilgiler paylaşmak istiyorum.

Server Almanya lokasyonlu olacak neden derseniz Türkiye lokasyonlu bazı serverlarda lag sıkıntısı yaşanabiliyor ping dusuk olsa bile bunu araştırdık bu yüzden Alman lokasyonlu olacak.

Oyun eglenceli zaten ama biz daha fazla eğlence katalım dedik ve hafta sonlarına özel mini oyunlar planladık birazda bunlardan bahsedeyim.

Birinci oyunumuz takım savası seklinde olacak serverda belli silahlar ve dinozorlarla oyun da belirleyeceğimiz iki karşılıklı adada geçecek takım olacak ve son kalan kişinin takımı kazanacak

Diger oyunumuz ise Hunger Games versiyonu bu oyunda isterseniz başka oyuncularla işbirligi isterseniz ise tek sonuçta sadece bir kazanan olcak bir nevi h1z1 deki br moduna benzeyecek baya eğlenceli olcagınız dusundugumuz bu mod umarım sizinde ilginizi çekmiştir.

Bu modlarda sadece sizden istediğimiz dürüst olmanız oyunda öldüğünüz zaman çıkmanız ve oyun bitene kadar girmemeniz olacak etkinlikler 1 ay sonra başlayacak bu oyunlar hafta sonları olacak ve bu sürede server kilitli olcak her isteyen girmeyecek yarışmaya katılmak isteyenler pm atıp şifreyi öğrenebilecekler.

Tabiki oyun birincilerine özel ödüller olacak

İsterseniz şimdi server özelliklerini tekrardan belirteyim;

-Almanya lokasyonlu olacak
    -100 slot
    -Mağara ve drop girişlerine base yapmak yasak olacak
    -HUD etkin olacak
    -Aim imleci açık olacak
    -Server zorluk seviyesi normal olacak
    -FPS/Third Person görüş açılı olacak
    -Harita üzerinde yerinizi görebileceksiniz
    -Karakter transferi açık olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 20 Haziran 2015; 2:19:55 >

• Bugün çıkan yama ile yeni dinozor ekleyeceklerdi yanlış hatırlamıyorsam, ne oldu o gören var mı? yama notlarında çıkarılmış ve herhangi yeni bir bilgi yok
  • Engworkel kullanıcısına yanıt
    Karakter transferi açık olursa bildiğim kadarıyla single oyunda hileyle tameleyip full lvl olunup gelebilirler. Buna dikkat edin başınız ağrımasın.
  • Aynen hocam ayrica imlecte kapali olmali bemce

• kene. kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdigin için tşkler hocam ;) böyle bi durumda direk banlarız oyuncuyu ;)
  • Engworkel kullanıcısına yanıt
    Oynadığım serverda yaşandı bu durum sonra wipe yedi tabi banlamakla baş edemezsiniz hiç açmayın download özelliğini bana kalırsa.
  • kene. kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısın ama bize dönüşlerde açık olmasını istediler sebebe ise suydu tekrar level kasmak istememeleri zaten ileride serverda belli bi kitleye ulaştıgımız zaman sadece o oyuncuların girecegi bi server olmasını umuyoruz :)
  • Optimizasyon sorunları biraz düzeldi mi, bende almak istiyorum bu oyunu Steam'de 40 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Haziran 2015; 11:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engworkel

Aslında haklısın ama bize dönüşlerde açık olmasını istediler sebebe ise suydu tekrar level kasmak istememeleri zaten ileride serverda belli bi kitleye ulaştıgımız zaman sadece o oyuncuların girecegi bi server olmasını umuyoruz :)

Karakter transferi oluyosa ben daha oynamam pvp serverinizde, yeni gelicek kimsede gelmez. takılırsınız kendi kendinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

quote:

Orijinalden alıntı: Engworkel

Karakter transferi oluyosa ben daha oynamam pvp serverinizde, yeni gelicek kimsede gelmez. takılırsınız kendi kendinize

Kesinlikle dogru tespit

• VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben neden böyle bi karar aldıgımızı yazdım :) gelip gelmemek size kalmıs server 3 gün boyunca pve olarak daha sonra pvp olarak devam edecek zaten ;) ha sunuda diyeyim su anda serverda herkes mutlu ve memnun bayada iyi muhabbetler dönüyor yani kendi başımıza takılmıyoruz :) 6 tane kabile bulunmakta ve free takılan arkadaşlarda var :) sizide serverımıza bekleriz ;9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 20 Haziran 2015; 2:21:06 >

• Keyifli meretler de bir kaplan kadar rahat av makinesi değiller. Saldırı ve savunma başarılarını göreceğiz bakalım, önce bi kasalım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rzenma

@uranus666
    melee damage vermeyi bende düşündüm ama genelde menzilli silahlar kullandığım için vazgeçtim ben ok yada sapanla saldırırken can değeri yüksek dinozor yada kaplumbağalar çok iyi tanklıyor bir keresinde triceratops ile birlikte 2 stego ve 1 akrebi aynı anda kesmiştim en son bir tane kaplumbağa yakaladım can değeri inanılmaz yüksek bakınhttp://ark.gamepedia.com/Carbonemys daha ilk levelde can değeri 700 can değerine vereceğiniz her puan +190 bonus veriyor saldırdığınız dinozor direk kaplumbağa ile uğraşıyor sizde uzaktan rahatlıkla saldırabilirsiniz çok yaklaşmadıkça dönüp size vurmuyor birde kaplumbağa ile su altına daldığımda oksijen değerim azalmıyor belki ben yanlış görmüş olabilirim ölürmüyüm diye beklemedim su altında ama böyle bir bug olabilir kaplumbağaya 25. seviyede saddle craftlayabilirsiniz bu seviyelerde mutlaka bir kaplumbağa tame edin karada yavaş fakat suda çok hızlı gidiyor belki kaplumbağa ile su altındaki mağaralara gidebilirim.
    bu arada farm olayı biraz gereksiz geldi bana sırf narcoberry için küçük bir farm kurdum farm yapabilmek gübre lazım gübre içinde bol miktarda thatch ve hayvan dışkısı ve seed toplamak zorundasınız ve engram pointsden farm için gerekli materyalleri açmanız gerek ve bunları kurmak içinde ayrıca bir sürü resource toplamanız lazım en sonunda farm yaptıktan sonra 1 seed ve gübre 20-30 arası narcoberry veriyor fakat baya bir süre beklemeniz gerek ben oyundan çıkıp ertesi gün topluyordum narcoberryleri tüm bunların yerine bir adet triceratops tame edin gidin çayır çimenlerin arasına 15 dk en az 100 narco toplarsınız 100 er tanede diğer berrylerden trice tek tıklamada etraftaki bütün berryleri topluyor bu dinozorun özelliği budur 20. seviyede saddle craftlayabilirsiniz
    @[__Zahid__]
    koşma hızı belli bir süreden sonra artırılması kapatılmalı bu daha çok düzeltilmesi gereken bir özellik gibi geldi bana :)
    bu verdiğiniz harita çok işime yaradıhttps://store.donanimhaber.com/3c/bc/d9/3CBCD9CCBD8D02CE12BC1A0A7D78C141.jpg yeni bir base kurdum 30/40 noktasına yakın ordan ya kırmızı kuleye yada 41/46 noktasındaki mağaraya gidicem hangisine gitsem karar veremedim trailerda gördüğüm kadarıyla kuleye uçan dinozorlarla gidiyorlar karadan kuleye girmenin yolu varmı bilmiyorum mağaralarda ise tehlikeli yaratıklar olduğu yazılmış bir yerde hangisine gitsem daha çok işime yarar

tribedeki arkadaşları yarın yeni bir base kurmak için oyuna bekliyorum uzun süredir gelen giden yok :)

Çok önemli bilgiler teşekkürler, narcoberry gerçekten sıkıntı, Triceratops evcilleştirdikten sonra nasıl narcoberry toplamasını sağlayacağız tam anlayamadım orayı.

• Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4200H CPU @ 2.80GHz (4 CPUs), ~2.8GHz
    Memory: 8192MB RAM
    NVIDIA GeForce GTX 850M
    Display Memory: 4039 MB
    Dedicated Memory: 1991 MB
    Shared Memory: 2048 MB

oynanılacak kafar fps olurmu bu sistemle ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.