Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nitrado server, istanbulda, 4gb ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufbaba15

Bişi Sorucam Acaba Geceleri Aydınlık Olması İçin Elektirikli Lamba Varmı Genarötr yaptım dolabda var lakin geceleri karanlık bi çaresi varmı teşekürler

Dikilebilen meşaleler var. Onun dışında bilmiyorum ama son Patchle birlikte Artık o kadar karanlık değil. Eskisine göre %17 daha aydınlık gözükmesini sağlayan patch geldi... Bu sabah bir patch daha geldi GPU partikülleri ile ilgili performans artışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufbaba15

Bişi Sorucam Acaba Geceleri Aydınlık Olması İçin Elektirikli Lamba Varmı Genarötr yaptım dolabda var lakin geceleri karanlık bi çaresi varmı teşekürler

Bilmiyorum hocam .Elektrik var diye duymuştum ama gelemedim ben oraya henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTT

Oyun ici ozellikleri hocam hani serveri kendi cikariniza mi kullaniyorsunuz onun icin sordum. Istedigimiz gibi buyuyup gelisiriz tarzinda mi yoksa adam akilli survivor ortami mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Oyun ici ozellikleri hocam hani serveri kendi cikariniza mi kullaniyorsunuz onun icin sordum. Istedigimiz gibi buyuyup gelisiriz tarzinda mi yoksa adam akilli survivor ortami mi

Alıntıları Göster
    Kendi çıkarım felan yok bu işten yeni bir oyun birlik ortamı olsun diye açtım :) Ayrıca oyunda daha rcon desteği yok hiçbir şekilde servera müdahale edilmiyor şuanda.Yani değişinle adam akıllı survivor ortamı

• quote:

Kendi çıkarım felan yok bu işten yeni bir oyun birlik ortamı olsun diye açtım :) Ayrıca oyunda daha rcon desteği yok hiçbir şekilde servera müdahale edilmiyor şuanda.Yani değişinle adam akıllı survivor ortamı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar burda paylaşılan tr serverine girdim kimsecikler yok o ayrı bir konuda acaba her serverde farklı bir karakterlemi doğuyoruz ? Yani Bir serverde yaptığımız diğer serverlere girdiğimizde ordada bulunuyormu ?
  • Daha yeni açtım ondandır :)
  • quote:

Daha oncede yazmistim baska bir turk serverindaydik onceden. Server sahipleri tame ediyr dinozorlari sonra hop res atiyorlar sonra gene aynisi

• quote:

quote:

Daha oncede yazmistim baska bir turk serverindaydik onceden. Server sahipleri tame ediyr dinozorlari sonra hop res atiyorlar sonra gene aynisi

Sanırım bende o bahsettiğin serverdaydım sürekli sıfırlanıyordu bişeyler anlamıyordum basem gidio dinolar gidio:D eğer oyuncu varsa bende girerim artık sizin servera
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

quote:

quote:

Sanırım bende o bahsettiğin serverdaydım sürekli sıfırlanıyordu bişeyler anlamıyordum basem gidio dinolar gidio:D eğer oyuncu varsa bende girerim artık sizin servera

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu birazdan almayı düşünüyorum ne dersiniz? Son patchler ile optimizasyon düzelir gibi oldumu? Fx8320 işlemci ve 7870xt kart var oynayabilir miyim. Birde oynayanlar steamdan eklerse beraber oynarız.

• antking kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öyle bir şey yok. Zaten eğer öyle birşey de olacaksa serverın durumuna göre site hazırlayacağım orada bir oylama yapılır serverdaki kişilerle çoğunluğa göre hareket edilir.
  • ByTT B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bir test surusu yapariz

• quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Arkadaşlar oyunu birazdan almayı düşünüyorum ne dersiniz? Son patchler ile optimizasyon düzelir gibi oldumu? Fx8320 işlemci ve 7870xt kart var oynayabilir miyim. Birde oynayanlar steamdan eklerse beraber oynarız.

hayır hiçbir düzelme yok. ama ark forumlarına bakarsan fanboylar düzeldi artık oynanabilir oldu diyo. bunu demelerinin sebebi, yapımcılar grafikleri çok daha fazla bozmamıza imkan sağlamak için yeni grafik ayarları ekledi. bu arkadaşlarda yeni gelen ayarları kapatıp 10fps kazanınca optimizasyon sorunu çözüldü diyolar. bide low memory no sky gibi başlangıç seçenekleri var, bide üstüne ışıkları gölgeleri tamamen kaptma komutları var. hepsini kapayıp 40-50 fps de oynuyo millet minecraft gibi.
    Deli oluyorum ya. optimizasyon nezaman düzelecek diye konu açınca millet akın ediyo ben 60fps de ben 40 fpsde çok rahat oynuyorum diyolar. bunu gören yapımcılarda haliyle bi gevşeme olur optimizasyon konusunda. millet memnun aceleye gerek yok diye düşünebilirler. normalde bende savunurdum daha yeni çıktı oyun az sabır diye ama geçende %10-20-30 oranında gpu optimizasyonu yayınlayacağız dediler, ya yayınlamadılar ya da yayınladırlar ama 1 fps bile artmadı kimsede. ondan artık alın zamanla düzelir demem kimseye. bekleyin düzelsin öyle alırsınız. ben hala oynamak için bekliyorum optimizasyonu. ilk gün epic ayarlarda 11-12 fps alıyodum şimdi 12-13 falan.

edit: al işte ben bunu yazdıktan sonra tekrar bakayım ark forumlarına dedim, yine başlamış millet gtx650, gtx550 gibi dandik kartlarla 30+ fps de rahatça oynuyorum diye konular açmaya. bi akıllıda demiş gtx980 ile epic ayarlarda 60fps de oynuyorum. işin sırrı ne tabi, 1024*768 çözünürlük shadow kapalı gerisi epic ayarlar zaten gölgeleri ve ssao kapayınca oyunun atmosferi direk ölüyo bide üstüne 1024*768 de oynarsan... neyse diyecek bişey yok. yani resmen basbas bağırıyolar optimizasyon istemiyoruz diye. sanki biz istiyoruz deyince kötü bişey demişiz gibi tepki veriyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 15 Haziran 2015; 19:46:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Alıntıları Göster
    PS4 için ne zaman çıkıyor arkadaşlar ? PC için alacaktım ama optimizasyon sorunu vs. var dediler zaten sistem özellikleri de ucu ucuna yetiyor ondan iade falan uğraşmayayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

PS4 için ne zaman çıkıyor arkadaşlar ? PC için alacaktım ama optimizasyon sorunu vs. var dediler zaten sistem özellikleri de ucu ucuna yetiyor ondan iade falan uğraşmayayım dedim.

Alıntıları Göster
    o 800mblık patchden sonra bende 5fps farketti. 5fps ilaç gibi geldi valla. Oynayabiliyorum şu an ama sorunlar devam ediyor tabi ki. Ayarlar aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

o 800mblık patchden sonra bende 5fps farketti. 5fps ilaç gibi geldi valla. Oynayabiliyorum şu an ama sorunlar devam ediyor tabi ki. Ayarlar aynı

Alıntıları Göster
    Optimizasyon bildiğim kadarıyla kolay yapılan bir şey değil ve çok uzun süreli uğraş gerektiriyor. Firmanın beklentisinin çok ötesinde ilgi gördü, karşımızda büyük bir ekip de yok maalesef. 7 aylık bir oyun neticede ve kullandıkları motor çok yeni, tam olarak uzmanlaşmaları için daha fazla zamana ihtiyaçları var. En az 2-3 ay daha ortalama bir performans atışı olmaz. Daha çok denge ve içerikle uğraşacaklar. Erken erişim oyunu olduğu için doğrusu fazla da söz söyletmiyor kimse... Steam forumlarına yazınca direk erken erişim hatırlatması yapılıyor.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum bence çözmeleri gereken ilk sorun fps sorunu sadece bunu düzelterek satış rakamlarını çok daha artırabilirler insanların satın alırken tek tereddüt ettiği nokta bu ama bunun farkında olmadıklarını düşünmüyorum yani forum sitelerinde insanların bu tarz konular açması yüzünden oh ne güzel fps sorunu düzelmiş demiyorlardır bence şuanda oyunu düzeltme çalışmalarını küçük bir grupla devam ettiriyorlar bu yüzden bu konulara hiç bulaşmak istemiyorlar ve zamanla giderek oyunu verecekleri desteğin azalacağını düşünürsek bu fps probleminin hiç düzelmeyeceğini anlayabiliriz
    fakat bu oyunda 30 fps ile çok akıcı bir şekilde oynayabiliyorsun bence sana daha öncede söylemiştim oynamak için beklemene gerek yok
  • Rzenma kullanıcısına yanıt
    evet 30 hatta 40+ fpste de yüksek ayarlarda oynayabiliyorum ama inat ettim herşey epic 30+ fps alana dek oynamayacam sebebide şu, ben bu oyunu 3 sebepten ötürü aldım:

1. survival multiplayer olması
    2. dinozorlar
    3. grafikler

bunlardan biri çıkarsa oynamam oyunu. şuan grafikler eksik. bekliyorum oyüzden. zaten birçok arkadaşımda optimizasyonu bekliyo almak için. oyüzden performans düzelse zaten cümbür cemaat başlayacaz. ps4 ve xbox one a da çıkacağından 1 yıl sonra bile olsa optimizasyon yapmak zorundalar. ondan kafam rahat beklerim. dayzyi 3 yıla yakın bekledim(sonuç hüsran tabi) bunuda 1 yıl beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

evet 30 hatta 40+ fpste de yüksek ayarlarda oynayabiliyorum ama inat ettim herşey epic 30+ fps alana dek oynamayacam sebebide şu, ben bu oyunu 3 sebepten ötürü aldım:

1. survival multiplayer olması
    2. dinozorlar
    3. grafikler

bunlardan biri çıkarsa oynamam oyunu. şuan grafikler eksik. bekliyorum oyüzden. zaten birçok arkadaşımda optimizasyonu bekliyo almak için. oyüzden performans düzelse zaten cümbür cemaat başlayacaz. ps4 ve xbox one a da çıkacağından 1 yıl sonra bile olsa optimizasyon yapmak zorundalar. ondan kafam rahat beklerim. dayzyi 3 yıla yakın bekledim(sonuç hüsran tabi) bunuda 1 yıl beklerim
    Crytek de Dinozor temalı oyun yapıyor, her ne kadar oculus rift için dense de herhalde bağımsız oynanılır. O zaman grafiğe doyarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 16 Haziran 2015; 0:46:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Crytek de Dinozor temalı oyun yapıyor, her ne kadar oculus rift için dense de herhalde bağımsız oynanılır. O zaman grafiğe doyarız

Alıntıları Göster
    şu anda e3 fuarında duyurulan tom clancy division güzel bir oyuna benziyor biraz dayz vari bir oyun açık dünya hatta gameplay videosuda yayınladılar mart 2016 da çıkıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.