Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben single tek başıma oynuyorumda kaynakların (odun taş lif vs.) daha hızlı spawn olmasını, daha hızlı çıkmasını istiyorum ayarını nerden yapabilirim
  • Arkadaşlar oyunu windows 10 i5 6200u 2.30,2.40 ghz 8 gb ram amd r7 m360 4gb ekran kartlı bir sistemde oynayabilirmiyim oyun indirimde almak istiyorum.
  • oyunu tavsiye eder misiniz ? şuan benim için tek albenisi türkçe altyazı ve seslendirme olması dayz aldım erken erişim 3 yıldır oyun çıkacak yine bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
  • Ben oyunu aldım bana öğretecek varsa ve server tavsiyesi verecek varsa pm atabilir. Beraberde girebiliriz. Türk serverleri varmış. Orada öğretebilirsiniz. Platform PC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper04 -- 29 Haziran 2016; 2:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyunu pc de oynayanlar, sistemim i7 3.06 8Gb ram ve 2 GB 286 bit AMD R9 270X ekran kartım var. ama oyun donuyor bu durumun bir cozumu var mıdır? Xbox one de oynuyordum catır catır calısıyordu 2 katı pc ye gectim donuyor ne sacma is
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Hocam şimdi biz ARK BARONLARI'nda oynuyoruz ama sunucuda kimse yok.

Sunucu ne zaman kapanacak böyle biz tam zevk almaya başlayınca kapanmaz dimi ?

Server özellikleri nedir? Pve 10x falan ise ben de geleyim

• bylordd kullanıcısına yanıt
    hocam hala oynuyorsanız ben de tek takılıyorum başka serverlarda muhabbet olur geleyim servera
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Hocam şimdi biz ARK BARONLARI'nda oynuyoruz ama sunucuda kimse yok.

Sunucu ne zaman kapanacak böyle biz tam zevk almaya başlayınca kapanmaz dimi ?

Server özellikleri nedir? Pve 10x falan ise ben de geleyim

2x sanırım fakat sunucu boş ben ve 2 arkadaşım takılıyoruz
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    2x azmış ya tek basıma zor olur oyle

• hocam bende yeni başladım ama cidden YENİyim, ölüp duruyorum. Beraber oynayacak varsa skype ile birlikte eklesin lütefn: Brothingf
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

2x azmış ya tek basıma zor olur oyle

2 değil X5
  • Selamun aleyküm,
    arkadaşlar ben oyunu yeni aldım. Biraz kasıyo masıyo ama idare ediyorum artık. tek sıkıntım bu inventory ve crafting ekranında eşya yazılarını okuyamıyorum çok fazla renk var. monitöre çok yaklaşmam gerekiyor. bunun bi ayarı yok mudur?
    birde güzel türklerin olduğu Resmi PvE server bakıyorum. varsa bildiğiniz milletin çok uçmadığı bir yer lazım.
    Saygılar.
  • Hazır indirimdeyken almayı düşünüyorum da, son kez sorayım dedim oynayanlara. Sanki silahlar, c4, roket ve pvp Rust'ta daha iyi gibi. İçerik açısından ARK daha önde gibi ama videolardan izlediğim kadarıyla pvpler falan pek akıcı geçmiyor gibime geldi. Tabi ben sadece videolardan izlediğim kadarıyla biliyorum, o yüzden oynayan kişilere danışayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 29 Haziran 2016; 23:01:48 >
  • PVP için kesinlikle grup gerekiyor arkadaşlar, oyuna yeni başlıyacaklar bu hususu göz önünde bulundurun. PVP'de tek başınıza birşeyler yapmanız zor, pro olmanız lazım + online süreniz yüksek olması lazım.

Ben şu an Pve ve solo takılıyorum tek başıma olduğum için.
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    O kadar mesaj yazdım, o kadar davet gönderdim, kimse gelmeyince bizde devam etmedik orda ve PvP ye geçtik 5-6 kişi beraber. Serverın şu an tam 13 günü var eğer birileri girer de şöyle bi 6-7 kişi oynarsa devam ettiririm yoksa malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bylordd -- 30 Haziran 2016; 10:31:12 >
  • Ark soft ile ark normal arası fps farkı var mı

• Arkadaşlar Ark'ı indirirken sorun yaşıyorum. Dün gece açık bırakmıştım sabah kapatmışlar 8 gb kadar yüklenmiş şimdi tekrar başlattım yükleme sıfırlandı en baştan indiriyor tekrar. Neden böyle oluyor?

ARK: Survival Evolved [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: PickPower

Arkadaşlar Ark'ı indirirken sorun yaşıyorum. Dün gece açık bırakmıştım sabah kapatmışlar 8 gb kadar yüklenmiş şimdi tekrar başlattım yükleme sıfırlandı en baştan indiriyor tekrar. Neden böyle oluyor?

ARK: Survival Evolved [ANA KONU]

Bu oyunda hiç böyle birşey yaşamadım ama APB Reloaded ile aynı sorunu yaşadım daha önceden. Çözemedim bende sildim. Nasıl bir sorunsa artık.

• Beyler benim bu aralar bi sorunum var oyunda TR sunucularını göremiyorum buna bi çaresi olan varmidir ?

Edit:Modem rest atarak sorunu aştım iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufKalaz00 -- 1 Temmuz 2016; 13:03:56 >
  • Arkadaşlar hangi dinozorlorlar hangi kaynaklar daha hızlı kasılır söyler misinz?
    Sallıyorum işte trike ile meyve daha hızlı toplarız gibi.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.